Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתחיל בזה שאם סוני הייתה מציעה אחד מקורי, לא הייתה כלל בעיה.

לוג'יטק ב 200-300 ש"ח, תמיד אפשר לקנות, אבל, לפי מה שהבנתי, כגודל הציפיות מחברה כזו, כך גם גודל האכזבה.

סה"כ אני מחפש בקר אלחוטי שיעשה את העובדה כמו בקר רגיל, ז"א שכל הכפתורים יפעלו (לא בקשה מוגזמת, נכון?:)).

מבחינת מרחק, אין לי שום בעיה, כיוון שאני אשב גג 2 מטר מהמכשיר.

יצא לי לשמוע שסוני אישרה בקר אלחוטי של אחת החברות כ "בקר הלא רשמי - רשמי" של ה- PS2. אותו בקר, נאמר לי, נמכר בבאג, אך לא מצאתי אותו.

בקיצור,

התקציב לא מוגבל, העיקר בקר מעולה.

נ.ב

שמעתי על ה"שמועה" שאין שום בקר אלחוטי מושלם ל-PS2, אני מאוד מקווה שזו רק שמועה ותעזרו לי להפריח אותה :)

פורסם

לוג'יטק ב 200-300 ש"ח, תמיד אפשר לקנות, אבל, לפי מה שהבנתי, כגודל הציפיות מחברה כזו, כך גם גודל האכזבה.

זה עוזר לך בזה שתלמד מניסיון אחרים שלוג'יטק - כן כן זה שתמיד אפשר לקנות - גם אתה יכול לקנות אותו ומתוך ניסיון הוא יעבוד לך מצויין.

אם תצטרך עוד עזרה בהבנת הנקרא מתוך הודעותי אשמח לסייע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שמעתי די הרבה דעות על דגמים שונים של לוג'יטק, שלאחר זמן מה איבדו כיוון. הכוונה היא שהמקשים לא נלחצו בזמן או לא נלחצו בכלל, ז"א, ללא תגובה.

אם כבר,

אשמח אם תציין את שם הדגם.

• תוכן חדש...