Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דחוף?

יש הבדל, ב 2002 קליאו B עברה מתיחת פנים.

המנוע 1400 סמ"ק 98 כ"ס 16V משותף לשני הדגמים (גם צורה ישנה, החל 2001, וגם צורה חדשה 2002).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בדרך לראות רכב. וחשוב לי לדעת אם יש הבדל.

מתיחת הפנים הזאת באה לידי ביטוי באיזה חלקים בידיוק?

פורסם

MK1 זאת הצורה הישנה ונמכרו כאלו גם ב-2002. במקביל, התחילו בשנה זו להימכר גם MK2. לכן, בשנת הדגם 2002 ניתן למצוא גם את MK1 וגם MK2.

Veni Vidi Vici

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני אנסח שוב:

האם יש הבדל כלשהו בין: קליאו בי 1400סמ"ק MK1 שנת 2002 ידנית לבין- קליאו בי 1400סמ"ק MK1 שנת 2001 ידנית?

פורסם

יש הבדל בפנסים הקידמיים.

ב2001 עדשת הפנס הייתה "אחידה" ו ב2002 היא כוללת שתי עדשות שקופות קטנות.

זה ההבדל היחידי שאני מכיר.

פורסם

תחבר את דבריו של wiking עם דבריו של buki ותקבל: ב-2001 עדשת הפנס הייתה אחידה, ב-2002 היו חלק עם עדשה אחידה וחלק שנמכרו כבר עם העדשה החדשה.

בטח ישנם עוד כמה הבדלים קוסמטיים מינוריים בין שני בשנתונים, בכל מקרה לא משהו בולט מדי.

פורסם

אם ככה אז אין לי דאגות.

יש איזה משהו מיוחד שצריך לבדוק לגבי הרכב הנ"ל לפני קניה? או שבדיקה רגילה מכסה הכל?

פורסם

אוטו רגיל, בדיקה רגילה, קח אותו לסיבוב ואז לבדיקה במכון. תבדוק שהשתמשו אך ורק בנוזל קירור איכותי במשך כל חיי הרכב (לא תמיד אפשר לדעת אבל תשתדל לבדוק לפחות שעכשיו יש שם משהו איכותי).

פורסם

בילבלתם מס' דברים:

MK1 - מוצגת בתור ישנה בתמונה של VLADCLAR

MK2 - מוצגת בתור חדשה בתמונה של VLADCLAR

דגם 2001 זה רק MK1.

דגם 2002 יתכן כ-MK1 וגם כ-MK2 כי בשנת דגם זו הרכב עבר מתיחת פנים.

בין MK1 2001 לבין MK1 2002 אין הבדלים.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא התבלבלתי, למרות הגיל המופלג, אני עדיין מסוגל להבין, מה הוא רוצה.

יש הבדל קטן בעדשת הפנסים הקידמיים בדגמי MK1.

ראו בתמונות

2002.jpg

2001.JPG

פורסם

אם זה ההבדל היחיד אז זה זניח מבחינתי. ולכן מה שראיתי היום הוא כל כך ביזארי. פתחתי כבר שרשור בנושא אשמח לקבל תגובה מושכלת. להלן קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218158

נ.ב.

בוקי, הקליאו השחורה שבתמונה שצירפת, למכירה? היא ניראת מעולה.

תודה, איתי.

• תוכן חדש...