Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידני - חסכון, אמינות ועלויות.

אני שואל אותך בתור נהג מה לגבי נוחות כי יש לי רשיון אבל עדייו לא יצא לי לנסוע על אוטומט?

ואם עדיף ידני מדוע האוטומט יקר יותר?

פורסם

אחי תתרחק מהגיר האוטומט כמו מאש קח גיר רגיל גם לי יש גיר רגיל חוית נהיגה ואמינות יותר גבוהה מאוטמט ברנו האוטומט על הפנים

פורסם
אני שואל אותך בתור נהג מה לגבי נוחות כי יש לי רשיון אבל עדייו לא יצא לי לנסוע על אוטומט?

מבחינת נוחות, אוטומט לוקח על עצמו חלק מעבודת הנהג. הוא פותר אותך מהתעסקות עם קלאץ' והעברת הילוכים. נהגים לא מנוסים, יש להם קשיים עם זינוק בעלייה והעברת הילוכים חלקה, אוטומט פותר את זה.

למה הוא יקר יותר? כי הוא מסובך יותר מגיר ידני ויקר יותר לייצר אותו.

מבחינת אמינות, חיסכון בדלק וכד', כפי שרשמו קודמיי.

ספציפית בקשר לגיר אוט' של רנו, תעשה חיפוש. הוא לא מומלץ בגלל אמינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה הקשר לנוחות? אם אתה רגיל לידני אין לך בעיה.

ענו לך למה האוטומט יקר יותר, אבל בלי קשר כלל חשוב לחיים - לא תמיד מה שיקר יותר שווה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דווקה את האוטו הזה מה רע ביפני:wink:

דווקא תגובה מטופשת מה רע בלהגיד משהו אינטיליגנטי :wink: (ולהשתמש בסימני פיסוק)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דווקה את האוטו הזה מה רע ביפני:wink:

בשביל תגובה כזו לא היית צריך לבצע את הרישום הארוך לאתר הזה.

יכולת לחסוך לעצמך קצת זמן, ולנו לקרוא את השטויות שלך.

פורסם

רנו קליאו רכב נחמד.

אם הגיר ידני, תחסוך גם בדלק, כפי שכבר נאמר, ובתקלות פוטנציאליות, אילו ואחרות, הקשורות לגיר האוטומטי (ולא חסרות בעיות בגירים האוטומטיים ברנו)

alfa 156 2.5.

פורסם

לחברה שלי יש כזה אוטו. סה"כ אוטו נחמד (1400 16V), מאוד נוח (מתלים רכים יחסית) ועם זאת גם יש לו התנהגות נחמדה.

הגיר קצת מעצבן ונוהג "לבעוט" בין הילוכים, לא הכי נעים וכנראה שלפי המוניטין שלו יש לו עוד בעיות גדולות מזו.

האוטומט שתיין לא קטן, בוא נגיד שיוצא לחברה שלי למלא יותר פעמים דלק ממני בחודש (אני נוסע יותר ממנה ולי יש פז'ו 309 עם מנוע 1600 שלא נחשב שיא החיסכון).

אם אתה בא מרקע "ידני" ושתי הידיים שלך (והרגליים) עדיין מתפקדות כמו שצריך, אין לך שום סיבה להעדיף אוטומט.

• תוכן חדש...