Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה : הסרות שעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך איזה גוף ממשלתי / פרטי מסירים שעבוד ?

כמה זמן בדרך כלל התהליך לוקח ?

אני ממש חייב לברר את הקטע הזה כי אנחנו כבר מחכים להסרת שעבוד שבועים (הייתה שביתה אבל בכל זאת).

בתודה טל.

פורסם

השיעבוד מסיר מי שמטיל אותו: בנק וכד'.

אם הוא מסכים להסיר ומסיר אותו, אתם לא צריכים לחכות לשום דבר. הם מסירים את זה און ליין ומדפיסים לכם אישור על הסרת שיעבוד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
השיעבוד מסיר מי שמטיל אותו: בנק וכד'.

אם הוא מסכים להסיר ומסיר אותו, אתם לא צריכים לחכות לשום דבר. הם מסירים את זה און ליין ומדפיסים לכם אישור על הסרת שיעבוד.

בקיצור אתה אומר מאכילים אותנו בלוקשים ?

איך אני יכול לברר על זה ? להתקשר לבנק שהרכב משועבד אליו ?

פורסם
אני לא יודע מי שיעבד לכם את הרכב, אם זה בנק אז תתקשרו ותבררו האם הוסר השיעבוד.

התקשרתי לשירות של ב.הפועלים ,ניתן לבדוק את זה רק דרך הסניף שהתצבע בו השעבוד. (ואין לי שמץ של מושג איפה זה התבצע)

קנינו את הרכב ממגרש,הרכב יד -1 ליסינג של חברת אלדן עם שעבוד לבנק הפועלים.

הבנתי שזה תהליך של כמה ימים להוריד את זה ואין מה לדאוג,אבל בכל זאת זה אני רוצה לבדוק את זה ולהיות בטוח.

פורסם

טוב, הם משעבדים את הרכבים כדי למנוע מכירתם. על פי החוק חייבים להעביר בעלות על שמך תוך 14 ימים, לא כולל שביתה, כמובן.

פורסם
טוב, הם משעבדים את הרכבים כדי למנוע מכירתם. על פי החוק חייבים להעביר בעלות על שמך תוך 14 ימים, לא כולל שביתה, כמובן.

אוקי תודה רבה.

נאמר לי שזה הוסר ומחר אני יכול לאסוף את זה,מקווה שזה סוף סוף נגמר.

פורסם
את האישור של ההסרת שעבוד ואת הרשיון רכב על שמנו בלי הסעיף של השעבוד.

בשביל הרשיון אתם צריכים ללכת למשרד התחבורה ולהוציא רשיון חדש עקב "אבידה" של רשיון הישן, וזה עולה 32 ש''ח.

אתם לא עושים העברת בעלות לבד, אם רשיון הרכב שקיבלתם עם הרכב?

פורסם
בשביל הרשיון אתם צריכים ללכת למשרד התחבורה ולהוציא רשיון חדש עקב "אבידה" של רשיון הישן, וזה עולה 32 ש''ח.

אתם לא עושים העברת בעלות לבד, אם רשיון הרכב שקיבלתם עם הרכב?

כן אני יודע שצריך ללכת למשרק התחבורה.

המגרש מכוניות שקנינו ממנו מעביר לנו תבעלות.

• תוכן חדש...