Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי כבר 3 שנים פיג'ו 205 מנוע 1400. אני מרוצה ממנה עד מאד, אחיזת כביש, צריכת דלק...מהכל.

לאחרונה, עקב בלאי, ק"מ, הזדקנות ושיקולים אחרים החלטתי למכור ולשדרג ל- 106 רגילה מנוע גם כן 1400.

האם ה - 106 תספק אותי בתור אחד מוותיקי ה - 205? האם היא אמינה יותר/ פחות? האם יש לה בעיות מכניות מסוימות

שכדאי להיזהר מהן?( אני הולך על שנת 98/99 ), בקיצור האם כדאי?

פורסם

גם אם כדאי יהיה מאוד מאוד קשה למצוא אחת שמורה והמחיר יהיה בהתאם

מקובל מאוד להגזים ולבקש הרבה מעל המחירון.

תעשה סיבוב על פורד פיאסטה מהדגמים של 2001

אולי יתאים לך...

ואם כן יהיה הרבה יותר קל למצוא אחת שמורה מכיוון שהרכב לא נחשב ספורטיבי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לגבי ה106:

אוטו נחמד מאוד, חבר טוב מחזיק אחת כזו.

מה לבדוק: כמובן תאונות, ק"מ אמיתי ולא מזוייף, טיפולים (חשוב להקפיד על תיעוד).

דגשים: מערכת החשמל, אני אישית ממליץ בעקבות נפילה של החבר, מעבר להעברת הרכב במכון בדיקה, לגשת עם הרכב לאחר הבדיקה (במידה והבדיקה יצאה משביעה רצון) גם למוסך של פיג'ו לביצוע דיאגנוסטיקה למערכת חשמל, מדובר שם בנזקים לא קלים לכיס, שניתנים למניעה בדרך זו.

כמו כן, סתם טיפ לחיים ללא קשר לרכב:

לא לשלם לבנאדם מקדמה לפני בדיקה, הדבר סוגר לך את אופציית המיקוח במידה ולרכב יש ריג'קטים, ומנסיון, לרכב תמיד יהיו ריג'קטים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...