Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי לאחרונה מארה"ב, נשלחתי לשם בגלל עבודה.

החברה שאני עובד עבורה שכרה בשבילי רכב.

אני נוחת בשדה התעופה ליברטי בניו ג'רזי וניגש לסוכנות הרכב ומתכוון לקחת את הרכב שהחברה שכרה עבורי.

הרכב שהם שכרו הוא ממחלקת הרכבים החסכונים שלהם או במילים אחרות ECONOMY...

מה זה רכב חסכוני - 2.4 ליטר עם 172 כוחות סוס וכן זה נחשב שם חסכוני, האפשרות השניה היתה טויוטה יאריס, אבל את זה אני כבר מכיר היטב אז לא תודה.

הרכב הוא פונטיאק G5 שהוא בעצם האח התאום של השברלוט קובאלט רק שזה דגם משופר עם 22 כוחות סוס יותר ומתברר שגם יש לו מערכת מקורית (קוסטום מייד) של פיוניר.

לא ידעתי את זה, הכנסתי את המזוודה לתא המטען ובכלל לא שמתי לב למה שהיה שם בצד שמאל...

אני נוסע לי בדרך למלון ועומד בפקק ואז אני שם לב לכיתובית "פיוניר" על המשולשים של המראות ו "פיוניר" על המערכת עצמה שנראית מרשימה למדי ואז אני מדליק את המערכת ושומע רדיו בווליום חלש יחסית ושם לב שיש משהו טוב בסאונד...

בכל פעם שהקריין אומר את האות B גם יש סנסציה מוזרה שמזכירה לי סאב וופר... המממ - הכנסתי דיסק פנימה והגברתי ונוכחתי לדעת שאכן יש סאב ברכב שלא שמתי לב אליו.

מה לאמר - מערכת מקורית של פיוניר, סט שני חלקים וסאב וופר - נשמעים לא רע בכלל, מספק לכל הדיעות למען האמת וכן, זה פיוניר!

הסאב וופר לא נשמע מרוח במיוחד כמו כל סאב אחר שאני מכיר עד היום שנושא את אות הקלון של פיוניר אלא נשמע כמו סאב שמצליח לעמוד בצורה יחסית מכובדת עם הסט הקדמי, הבאס היה קדמי לחלוטין ולא נשמע בכלל כאילו שבא מתא המטען.

גובה הבמה היה סביר לחלוטין ואפילו היה מירכוז מספק והבמה לא היתה הכי צרה שבעולם.

המינוסים היו שהיה חוסר מורגש מאוד של מיד והמידבאסים לא היו דומיננטים מספיק, הדבר היחידי שעבד שם ממש טוב היו הטוויטרים כשהווליום היה בינוני ומעלה וגם הם היו אנמיים משהו וחסרי פירוט.

אבל המערכת לכשעצמה הפתיעה אותי מאוד, לטובה - לא ציפיתי מרכיבים פשוטים של פיוניר להוציא כזה צליל.

אחרי זה נסעתי באינפיניטי של דוד שלי (רכב משפחתי עם 300 כוחות סוס ומערכת מקורית של 8 רמקולים :twisted:) וחוויתי חוויה מדהימה אפילו לא יודע של מי היתה המערכת אבל 3WAY מקדימה, סנטר וסאב.

אחרי זה גם יצא לי לעשות סיבוב על לקסוס 450 חדשה עם מערכת מקורית של לקסוס שדווקא פחות הרשימה.

וגם יצא לי לעשות נסיעה ברכב של הVP של החברה שזה קרייזלר 300C (הענקית) עם מערכת מקורית של בוסטון אקוסטיקס שהיתה חביבה למדיי אבל לא מרשימה גם כן.

המערכת שהכי אהבתי היתה דווקא הפיוניר ברכב השכור שנתנו לי.

קצת תמונות...

זהו - רציתי לחלוק איתכם קצת חוויות למה אפשר להשיג כשיש כלכלה טובה יותר, בסכום שאנחנו קונים כאן קורולה - שם אנחנו קונים רכב מנהלים יוקרתי... לא פייר!

DSC_0990.JPG

DSC_0991.JPG

DSC_0998.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממש מגניב מערכת מקורית כאלו לא אבל ממש כן, הסאב ממש מיוחד

אפילו לא תופס מקום מאחור נעים להכיר ולגלות

דברים חדשים ורק נקווה שיגיע לארץ.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

האמת היא שגם לאחת הארוחות צהריים שם נסעתי עם אחד מחברי הצוות שיש לו אאודי A6 (זה נחשב רכב סטנדרטי ביותר שם - לא מתרגשים מזה בכלל) עם מערכת מקורית אבל לא של באנג ואולפסון אלא של בוס BOSE.

והסאב וופר מורכב משני דרייברים של חמש ורבע אינטש והוא מוסתר בתא המטען בתוך הכנף.

וזאת מערכת ממש טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ורק נקווה שיגיע לארץ.

הגרזן שהיבואנים מניפים באכזריות על כל תוספת אופציונלית כה חדה עד כאב..

אחרת איך ימכרו אותם לליסינג שזה חלק הארי במכירות הרכב?

ומתי שכבר ישנה אפשרות לאיזה שדרוגון מקורי -כמו תיבת סאב ייעודית לגולפים - שוחטים לך ת'צורה..

ברוכים הבאים לישראל.

פורסם

אדי, אתה בטוח שהיית לנסיעת עבודה או שאתה מרגל רכב תעשייתי?

אגב, לאחרונה אני מרחרח קצת על סאבים בפורמים האמריקאיים, ונוכחתי לדעת שכל התפיסה שלהם שונה משלנו. ז"א כשמישהו בארה"ב אומר "שאין לו מספיק מקום" בטנדר או ב SUV שלו לסאב, אז הוא שואל מה עדיף, זוג 12" או שלישיית 10"?.

אני מאמין שממה שאתה התלהבת שם, הם היו קוראים לזה "מערכת בסיסית" :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקס למה אחד? עם יש מקום לשניים.?

לגבי חו'ל. התמחור שם שונה. והקהל היעד שונה. האנשים שם כבר רגילים לקבל מתנות. ורכב שלא מגיע באיבזור ++ לא ימכר טוב לשוק.

ואצלנו. רק דבר אחד.. זול זול זול.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז כמה דברים להוסיף

הייתי שם בנסיעת עבודה ועבדתי קשה אבל טיילתי וחרשתי את הEAST COAST כמו שצריך במקביל...

לגבי הרכב שנתנו לי - כמה שהוא נחמד ועם 172 כוחות סוס - הטויוטה קורולה 2007 שיש לי מהחברה - לוקחת אותה ומכניסה אותה לכיס הקטן.

אבל זה נכון לגבי מצב שבו נוסעים בצורה חוקית עד ה120 קמ"ש.

בארה"ב המהירות המירבית היא 65 מייל שזה בערך מאה וקצת קמ"ש אבל רוב האנשים מרביצים שם בין ה75 מייל ל90 מייל באופן קבוע על הכבישים המהירים ולרוב המשטרה לא מפריעה כל עוד נוסעים במהירות כזאת מבלי לדלג נתיבים.

אני מניח שבמהירויות כאלה - הרכב הזה בא לידי ביטוי.

לקחת טויוטה קורולה לנסוע איתה במהירות ממוצעת של 140 קמ"ש זה להרוג לה את המנוע באיטיות ובכאב.

סה"כ רכב נחמד אבל לא הרבה מעבר לזה.

ולגבי מערכות סטריאו - לא ראיתי שם דברים מרשימים במיוחד וגם עושה רושם שבבתי ההתקנות שהייתי החברה ממש סתומים.

כל שגעון האודיו ושיפורי הרכבים הרבה יותר חזק בחלק הדרומי של ארה"ב ובחוף המערבי שלהם - שם באמת יש את המשוגעים האמיתיים לדבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי המערכות המקוריות ברכבים כאן, כן, סאב וופר זה מאוד מקובל, ולא מקובל שלא.

אם כך, הרי שברוב המקרים מדובר בתכנון יצרן, ותכנון שכולל סט קומפוננט אחד לפחות ,סאב והגברה, ישמע כפי שצריך להשמע, ולא פחות ממה שאמור להשמע ביחס למה שמותקן. יתרה מכך, בדכ לא תראה שום סימן למה שמותקן. הבאס? תמיד ישמע מקדימה, כי כך זה צריך להשמע, ויצרן, יודע מה הוא מתכנן. (בדרך כלל).

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תזכירו לי שוב למה אנחנו כאן ?

מחירי עולם הרכב בכללי שם מטורפים לגמרי - אפשר לקנות שם מאדה מיאטה 2002 עם גג נפתח + צ'יפ טורבו + בקבוק NOS מאחור (כל זה במסגרת החוק) - במחיר של מכונית משפחתית טובה חדשה בארץ.

חבר שלי מוכר כזו בצבע ירוק בקבוק למי שמתכנן לנסוע לאיזור ניו-יורק בקרוב.

יש לי חבר שעבד איתי קרוב לשנתיים ועבר לעבוד בחברת טכנאי מחשבים גדולה במיאמי ביץ' ,

האיש קיבל מיני דנדשה עם ריפודי עור לבנים ומערכת מובנית שנשמעה (לטעמו , יש לציין) טוב ומאוזן יותר מהמערכת שלו בשוויי 5K שהיתה לו בארץ.

בקיצור , למי שיש מצב - ארה"ב זה המקום .

לפחות לדעתי , אני בכיוון , רק שייגמר כבר התואר הזה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אחי גר בארה"ב, הוא מספר לי שקנה איזה קאדילק בת כמה שנים, שהייתה מזילה כאן ריר לכמה אנשים, בכמה לירות. אבל האוטו התחמם, רתח והלכו אטמי הראש. מה עושים? מורידים את הלוחיות וזורקים את האוטו. 2000$ ויש לך חלום אחר.

אבל מה, הבנאדם קורע ת'תחת ששה וחצי ימים בשבוע [אבל מרוויח פי 6 מאשר הרוויח כאן]. לקנא? לא לקנא?

It's shit but i like it..

פורסם

לפי מה שהתמונה מראה הרדיו דיסק הוא בדיוק כמו ברוב האמריקאיות שפה בארץ כמו של ביואיק למינהם של המאליבו החדשה (רק שבה הוא בצבע כסף) סילבראדו ועוד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תראו - אם היו נותנים לי רכב כזה מהחברה - הייתי מסתפק במערכת ולא משגע את הרכב.

אבל אם זה היה הרכב הפרטי שלי - מצטער, אין פשרות, המערכת הזאת עפה ונכנסים רכיבים חדשים במקום.

לגבי רמת החיים שם, נכון, היא הרבה יותר גבוהה - מי שלא גר בעיר זוכה למרחבים פתוחים ולבית פרטי במחיר שאפשר לעמוד בו בלי להוריד את התחתונים ורכבים שם זה באמת בדיחה, אנשים שעובדים שם בדוכנים בקניונים נוסעים בקאדילק אסקלייד - אמיתי, רובן סוכרים אותן אמנם אבל המחיר הוא שפוי לכל הדיעות.

ומי שעובד שם בעבודה מסודרת, עבודה משרדית מסודרת - לא עובד שבת וראשון בכלל - שני ימי חופש מלאים והם מתכננים לעבור כנראה לארבעה ימי עבודה פשוט במקום 9 עד 17 הם הולכים לעבוד 9 עד 19 ואז הם חוסכים יום שלם - יש תכניות לזה במשק שלהם - לדעתי, זה פנטסטי.

הם מנומסים יותר ואדיבים יותר אבל הם גם מבודדים יותר וצבועים יותר.

לא יודע מה עדיף, באמת שלא יודע.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...