Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמי סליקס מאמצע 2005 - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה רכבים שמתניידים על צמיגי מסלול ושורדים יפה. זאת בדרך-כלל לא צריכה להיות בעיה (אגב, בשביל להרים גלגל בקליאו לא באמת צריך צמיגי מסלול).

לדעתי יותר משהסיפור הזה מעיד על השפעות של סליקס הוא מעיד על הפריכות של הראלי בדור הזה.

נדב, לא שמעת אף-פעם על יישור/מתיחה של שלדה ?

אני גם לא יודע כמה זה היה רציני במקרה הזה. אני בראש דווקא מדמיין עיוות בין בתי הבולמים דבר שרול-באר יכול למנוע.

ושוב, אני לא מנסה לשכנע אף-אחד. זה הסיפור שאני מכיר והוא דווקא מסתדר לי בראש (גם מבחינת האדם ואמינות הסיפור וגם מבחינה טכנית אני יכול לראות איך רמות האחיזה הקיצוניות שסליקס מביא יכולות להביא לנזקים שכאלה).

אני גם מבין ומקבל את מה שאתה טוען על החיים הקשים שה-106 סובלת בראלי ושורדת.

ניר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאמרתי זה שאם רכב מתעקם כתוצאה ממכה כלשהי, אז ניתן לישר! גם אז זה לא יוצא באמת ישר!

אם רכב מתעקם מדבר לא מוגדר כמו עודף אחיזה, איך מיישרים???

אגב שלדה של רכב זה דבר מאוד אלסטי והרבה פחות פלסטי, נסו לשים את הרכב על שני בוקים מקדימה ולפתוח את אחת הדלתות או לעלות על מדרכה עם גלגל אחד ולפתוח דלת.

הרכב חוזר לצורתו ה"מקורית" מייד כאשר מורידים אותו מהג'ק/מדרכה.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לא אמרתי שהרכב כמו חדש. אז אולי הוא לא חזר בדיוק למצב הקודם.

גם גורם אמורפי יכול להביא לעיקום מוגדר וברור. אולי יש עוד השפעות אבל עיקום אחד ספציפי שיצר בעיה מוחשית ביותר, תוקן.

בקיצור, אין טעם להמשיך להתדיין על זה כשאני מכיר את זה מהצד ולא בצורה אישית (גם לא נראה לי הוגן כלפי הבחור).

הנושא עלה כנזק אפשרי מהאחיזה הגבוהה של צמיגים כאלה.

עבורי זה היה מספיק מפחיד כדי להסס ובסוף גם להמנע משימוש בצמיגים כאלה על הרכב שלי.

על זה שמדובר בתוספת עומס על מכלולים רבים ברכב שלא תוכננו במקור להתמודד עם זה (כמו שה-106 או רכבים אחרים לא תוכננו לעבור הסבה לראלי) אני מקווה שאין וויכוח (אולי הם יתמודדו עם זה בכבוד ואולי לא).

ניר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שירשור ישן

יש לי חבר שמעוניין בצמיגים כאלו, האם קנית את הצמיגים? אם לא, הייתי שמח לדעת איפה ניתן למצוא אותם, אם כן - חוויות :!::-)

• תוכן חדש...