Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמי סליקס מאמצע 2005 - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוכל בבקשה לציין את שם הפנצ'ריה? למרות שבסופו של דבר נדמה לי שכולם רוכשים מאותו יבואן/מקור כך שזה לא משנה מי הפנצ'ריה.

מאיפה אתה ? אני מהצפון הרחוק (צפת)

ככה שאני לא יודע אם יעזור לך כתובת של הפנצ'ריה שהרכבתי אצלה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ידוע על שילדה של 106 שהתעוותה אחרי ג'מנקנה .בגלל האחיזה הגבוהה של הסמי סליקס.

:?::?: :?:

ידוע על רכבי ראלי מסוג פיזו 106 שקופצים באוויר עולים על ג'בלעות והשלדה שלהם לא מתעוותת...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אבל הם לא עומדים בכוחות G החזקים שסליקס על אספלט מספקים 8)

בנוסף מדובר ב-106 דור ראשון בעלת חוזק מבני חלש יותר וכמובן בלי רול-קייג' ושאר חיזוקים שיש לכם בראלי.

בעקבות העיוותים האלה הרכב המדובר כבר קיבל מוטות חיזוק שפתרו את העניין.

ניר

פורסם

אני חייב להודות שזה נשמע הזוי ביותר.

כיצד בדיוק השלדה התעוותה? ואם כן, לאחר העיוות היא לא שווה הרבה אז כיצד פתרו זאת?

פורסם

בהחלט נשמע הזויי ביותר...

ובטח שלאחר מעשה הרכבה של מוטות לא תעזור.

יכול להיות שהרכב עבר תאונה או משהו בסגנון!

יש רכבי ראלי עם כלוב ברגים וללא שום חיזוקים בפרונט שלא מתעוותים אחרי דברים הרבה הרבה יותר טראומטים מסיבובים במגרש חניה עם צמיגים באיכות גבוהה מהסטנדרט, בלי שום כוונה לזלזל בג'ימקנה כמובן!

נדב

פורסם

גם אני שמעתי את הסיפור הזה. ה 106 שאחזה כל כך טוב שהיא התעקמה והיה צריך להרכיב לה מוטות חיזור, הרכב של ע.נ.ה

אני די בספק לטענה הזאת, למרות שאני מבין למה חייבים להקשיח את הרכב לאחר הגברת אחיזה מסיבית.

הסיפור נראה לי יותר ליחסי ציבור מאשר אמת צרופה...

פורסם

מחשבה בקול רם...

עם השלדה התעקמה, אז מה כבר יעזרו מוטות החיזוק?

האם בכלל ניתן לקנות מוטות חיזוק שיתאימו לשילדה עקומה?

האם כדאי בכלל לקנות/לבנות מוטות חיזוק לשלדה שהתעקמה? עדיף כבר להחליף בודי!!!

בקיצור

:?::?: :?:

פורסם

כבר יותר משנה נוסע עם הצמיגים האלה על 106(הוזכרתי פה קודם).

נוסע ללא סטראט עליון או תחתון והאמת שחשבתי על זה ועדיין לא הגעתי למסקנות אם צריך או לא.

ועדיין- לא קרה שהשלדה התעוותה גם תחת עומסים מאוד גדולים. מה שכן מורגש שהרכב "גמיש" ובצורה הזאת אוחז את הכביש.

:wink:

פורסם

לא הבנתם אותי, ברור שהמוטות לא תיקנו את המצב, בשביל זה היה צריך לבצע מתיחת שלדה.

הכוונה הייתה שזה בא להגן מפני חזרה של הנזק הזה.

ניב, אני לא מבין אילו יחסי ציבור. אני דווקא די קונה את זה.

אני חושב שלבומבות שרכב ראלי חוטף יש אופי שונה מהעומסים היותר עקביים של אחיזה קיצונית (וממש לא מדובר על אירוע ג'ימקאנה חד-פעמי אלא על חודשים רבים של אימונים אינטנסיביים).

פורסם

איזה יחסי ציבור? של החברה שהתקינה ברכב גאנטים, קווילאובר וצמיגי סמי סליקס. מהם אני שמעתי את השמועה הזאת.

מניסיוני הדל, נראה לי קצת לא הגיוני שהשלדה תתעקם כתוצאה מגימקנה, ראיתי מכוניות שאיבדו גאנטים ואפילו צירייה בזמן גימקנה, אבל לא נזקים כמו שאתה מתאר.

יכול להיות שהסיפור אמיתי, לדעתי זו הגזמה. יש מספיק חלקים חלשים ברכב שיעופו לפני שהשלדה תתעקם...

אולי יכנס לכאן גיבור הסיפור וישפוך אור על הממצאים...

פורסם

הבנתי אותך. אז לא, אני לא שמעתי את זה כשמועה מצד שלישי אלא דיברתי ישירות עם הבחור שאחרי אימון קשה עם נזקים התברר שהשלדה התעקמה ועבדו על ליישר אותה עד מאוחר בלילה לפני אחת התחרויות שהיו לנו.

אני מאמין לבחור, אתם יכולים לקחת את זה איך שאתם רוצים...

פורסם

כיצד מתעקמת שלדה כתוצאה ממאמצים כאלו?

ויותר חשוב, איך מיישרים אותה?

אם מקבלים מכה למשל אז אפשר ליישר.

אגב, חיזוקים מהסוג סטראט באר עליון ותחתון לא יעזרו, בטח לשלדה שהתעקמה ויושרה אח"כ כיוון שהיא חלשה.

אם כבר אז ריתוכים בתא המנוע ורול באר מרותך מבולם לבולם.

נדב

פורסם

ובכלל, איך מרגישים שהשלדה מתעוותת תחתיך?

או שניתן לראות זאת על לפיט בלבד?

ניר, העלת סוגיה מעניינת.

האם שלדה של רכב יכולה להתעוות כתוצאה מאחיזת יתר?

איפה כל הפיזיקאים שיחשבו לנו כמות אחיזה אל מול החוזק המבני של השלדה?

בחו"ל מתחרים לא מעט אנשים על קליאו ספורט עם צמיגי מסלול וגם שם השלדה לא מתעוותת, אם כי מרימה גלגל אחורי-פנימי באוויר באלגנטיות.

• תוכן חדש...