Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דגש שחשוב שתדיע : המעביר גבוההים של ה BP FILTER של המכשיר לא יכול להיות גבוהה מ 250HZ וכן אם המידים שלך צריכים להחתך גבוהה יותר אז אתה לא יכול להשתמש במכשיר.

תודה, נבדוק את זה :-D

תשדרג למידים של לגטיה L4 וזה יפתור לך את הבעיה :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ההודעה שלי הייתה כמובן בצחוק , אבל בכל צחוק יש קצת רצינות .

אם כבר נכנסנו לזה , אז אני הייתי משקיע בלשדרג את הסט של האלייט לפני שהייתי משקיע בלשדרג את המגברים.. יש הבדל עצום בין הסטים .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

דבר ראשון זה בשרשור הבא.

שנית, אני עוד לא שמעתי את הסט, ואך אני ארצה לשדרג :?:

אולי, משה כן מוחלט מזמן לשדרג הגברה, לעבור על הגברה אקטיבית, וצריך ליישם קודם את זה, ואז לחשוב קדימה.

לא לכולם יש זרימה מהירה מושבים כלכלים פנויים למטרות פסיבייות :wink:

פורסם

שיהיה לך בהצלחה.

עכשיו משהו שקח אותו בכיף כי באמת זה ברוח טובה.. אני מבין שאתה כנראה לא דובר וכותב טוב עברית, אבל אני חולה על הקטע הזה שאני צריך לנחש מה אתה כותב ולמה אתה מתכוין.. זה נהיה אצלי סוג של משחק:wink::lol:

למשל: "זרימה מהירה מושבים כלכלים פנויים" WTF?

פורסם

תמיד אפשר להביא מגבר 8 ערוצים של 120 RMS לערוץ :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ברור שאם משדרגים זה אחרי שמיעה . לא התכוונתי לרגע להמליץ למישהו לשדרג ברמות האלו בלי לשמוע.

פשוט ההבדל ברמות בין הלגטיה לאלייט הוא כל כך גדול שזה מביך לקנות אלייט במחירים האלו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, מי קונה במחירים האלו???

הסט של לגאטייה עולה פי 2 יותר מאליית שאני קניתי. אולי הוא כן שווה את זה, אבל זה לא כרגע. אני לא ממהיר, שלב-שלב.

פורסם

עופר, מה אופי הסט? הוא נוטה לסגנון של מורל או לפוקל או משהו באמצע?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עופר, מי קונה במחירים האלו???

הסט של לגאטייה עולה פי 2 יותר מאליית שאני קניתי. אולי הוא כן שווה את זה, אבל זה לא כרגע. אני לא ממהיר, שלב-שלב.

על קומבינות אני לא מדבר , מבחינת מחיר רגיל ההפרשים לא כאלו גדולים ומדובר בסט שהוא הרבה יותר טוב לכן צינתי את זה.

עופר, מה אופי הסט? הוא נוטה לסגנון של מורל או לפוקל או משהו באמצע?

הסט נחמד , ספונטני ובעל חוש הומור. 8)

כמו שאמרת הוא לא זה ולא זה . הוא גם לא באמצע. הוא גם זה וגם זה בו זמנית בלי להתפשר על תכונה זו או אחרת , וזה בדיוק הגדולה שלו.

המידבאס שלו מצד אחד נותן בס נקי ומוזיקלי ובו זמנית נותן את הקיק הרצוי ושומר על פנציות ומהירות יוצאת דופן.

הצלילים הגבוהים הרבה הרבה יותר מפורטים מהמורל לדוגמא אך אם זאת הוא לא מתיש ולא חד מידי ב top end.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...