Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה שנתית פיג'ו 106 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בתחילת השבוע סגרתי שנה עם הרכב ,רכשתי אותו עם 115,000 ק"מ ומיד שלישית והיום הוא על 137,000 ק'מ.

הרכישה התבצעה לאחר סיבוב שעשיתי עליו ,בדיקה במכון קומפיוטסט בחדרה ועיון במחשב של המוסך.

טיפולים ותיקונים שהוא עבר מיום הרכישה ועד עכשיו:

28/12/02 :טיפול 10,000 עלות 720 ש"ח

27/1/03 :החלפת ציריה ימנית +גומי בצד שמאל עלות 1700 ש"ח

02/5/03 : החלפת מכסה רדיאטור (החלפתי לדגם החדש זה שמצוייר עליו ספר :p )עלות:100 ש"ח

10/6/03 :החלפת נוזל קירור עלות 200 ש"ח

03/7/03 :טיפול 10,000 +החלפת רצועת תזמון עלות 900 ש"ח

28/7/03 :צביעת גג הרכב (היה לו כתמים לבנים פה ושם) עלות 500 ש"ח

28/10/03 טיפול 10,000 +ברקסים קדימה כולל צלחות בלם עלות 1290 ש"ח

לפני חודש שמתי גם פלגים בוש סופר-4 עלות 130 ש"ח

נ.ב נקרע לי בקיץ צינור וואקום אוויר שהוחלף ללא עלות

רשמים : קודם כל זאת המכונית עם ההגה הכי טוב שיצא לי להרגיש (כולל מכוניות יקרות בהרבה),הרכב מתקשר בצורה מעולה ותחת לחץ התקשורת משתפרת.

בפניות הוא מתנהג נפלא עם שלדה מצויינת ומתלים טובים מאוד

בקו ישר היא טובה אבל למי שאוהב ללחוץ הרבה חסרים עוד קצת סוסים.

איכות כוללת לא משהו פלסטיקה לא איכותית ,הרכבה בסדר.

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הטיפולים התקופתיים יקרים יחסית , במיוחד לאור העובדה שאתה מציין עוד דברים שעשית ובד"כ נכללים בטיפולים אלו, כמו החלפת נוזל קירור ופלאגים שבד"כ מחליפים בטיפול .

הטיפולים נראים מוזר , כי בד"כ יש טיפול אחד גדול ואחריו אחד קטן ושוב גדול וכן הלאה ....

למי שלא ברור על מה אני מדבר , ביונדאי שלי הטיפולים עלו 1200 ש"ח לראשון , 230 לשני ו1200 לשלישי (אבל הם החליפו טיימינג ואת הפולי שלו והחליפו חצי מהנוזלים ברכב)

אבל באופן כללי באמת לא יקר מדיי .

פורסם

בהחלט מפתיע לטובה. אפשר לומר שהדבר המשמעותי היחיד הוא הציריה (שבאמת יקרה...)

אצלי גם הרכב מראה אמינות טובה, כאשר היו מספר תקלות שכולן ביחד מסתכמות לפחות מ-1500 ש"ח בערך. (אני לא מכליל צמיגים, טיפולים ויישור קו בקנייה) אני אפרסם גם סקירה בעוד כחודש וחצי בתום שנה עם הרכב. (שבה כן אכלול את הכל)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הטיפולים התקופתיים יקרים יחסית , במיוחד לאור העובדה שאתה מציין עוד דברים שעשית ובד"כ נכללים בטיפולים אלו, כמו החלפת נוזל קירור ופלאגים שבד"כ מחליפים בטיפול .

הטיפולים נראים מוזר , כי בד"כ יש טיפול אחד גדול ואחריו אחד קטן ושוב גדול וכן הלאה ....

למי שלא ברור על מה אני מדבר , ביונדאי שלי הטיפולים עלו 1200 ש"ח לראשון , 230 לשני ו1200 לשלישי (אבל הם החליפו טיימינג ואת הפולי שלו והחליפו חצי מהנוזלים ברכב)

הפלאגים היו תקינים אבל הם היו רק עם אלקטרודה אחת בגלל זה החלפתי לבוש עם 4 אלקטרודות (שיפור זניח בצריכת הדלק).

ורוני מחיר הציריה באמת הפתיע אותי בהתחלה ,אבל זאת צירית ABS ל-106 1.6,עולה יקר....

צריך לציין גם שהטיפולים בוצעו במוסך מורשה

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם
היי

בתחילת השבוע סגרתי שנה עם הרכב ,רכשתי אותו עם 115,000 ק"מ ומיד שלישית והיום הוא על 137,000 ק'מ.

הרכישה התבצעה לאחר סיבוב שעשיתי עליו ,בדיקה במכון קומפיוטסט בחדרה ועיון במחשב של המוסך.

טיפולים ותיקונים שהוא עבר מיום הרכישה ועד עכשיו:

28/12/02 :טיפול 10,000 עלות 720 ש"ח

27/1/03 :החלפת ציריה ימנית +גומי בצד שמאל עלות 1700 ש"ח

02/5/03 : החלפת מכסה רדיאטור (החלפתי לדגם החדש זה שמצוייר עליו ספר :p )עלות:100 ש"ח

10/6/03 :החלפת נוזל קירור עלות 200 ש"ח

03/7/03 :טיפול 10,000 +החלפת רצועת תזמון עלות 900 ש"ח

28/7/03 :צביעת גג הרכב (היה לו כתמים לבנים פה ושם) עלות 500 ש"ח

28/10/03 טיפול 10,000 +ברקסים קדימה כולל צלחות בלם עלות 1290 ש"ח

לפני חודש שמתי גם פלגים בוש סופר-4 עלות 130 ש"ח

רשמים : קודם כל זאת המכונית עם ההגה הכי טוב שיצא לי להרגיש (כולל מכוניות יקרות בהרבה),הרכב מתקשר בצורה מעולה ותחת לחץ התקשורת משתפרת.

בפניות הוא מתנהג נפלא עם שלדה מצויינת ומתלים טובים מאוד

בקו ישר היא טובה אבל למי שאוהב ללחוץ הרבה חסרים עוד קצת סוסים.

איכות כוללת לא משהו פלסטיקה לא איכותית ,הרכבה בסדר.

לירן

איזה שנה האוטו?

פורסם

הפלאגים היו תקינים אבל הם היו רק עם אלקטרודה אחת בגלל זה החלפתי לבוש עם 4 אלקטרודות (שיפור זניח בצריכת הדלק).

ורוני מחיר הציריה באמת הפתיע אותי בהתחלה ,אבל זאת צירית ABS ל-106 1.6,עולה יקר....

צריך לציין גם שהטיפולים בוצעו במוסך מורשה

לירן

הפלאגים הנ"ל לא מתאימים לרכב, היו לי כאלו והם גרמו לזיוף של המנוע.

מומלץ הפלאג הרגיל - 2 אלק' או אפילו אחת.

הרמן.

נ.ב - מי שמעוניין בפלאגים יש לי כאלו שעברו 2K והוסרו, תמורת מחיר סימלי בה"פ.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לירן

פשוט תנהג פעם אחת בפורד מונדאו (הדור החדש). אין אף אוטו עם הגה כמו שלה. דבר מדהים.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מה אתה משווה יונדאי ל-xsi בטח שלך יהיו טיפולים יותר זולים :?

פורסם

לירן

פשוט תנהג פעם אחת בפורד מונדאו (הדור החדש). אין אף אוטו עם הגה כמו שלה. דבר מדהים.

נהגתי בה. ההגה בסדר, לא צריך להגזים. המשקל נכון, הדיוק מצוין והתקשורת סבירה, אבל זה לא 306. אני חושב שבמתיחת הפנים קצת הרסו אותו אפילו, הוא היה יותר טוב קודם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לירן

כמו שרוני ציין גם ה306 טובה יותר, לגבי המונדיאו, היא טובה יחסית למתחרות שלה, אבל אחרי שבוע עם רכב כזה, כאשר חזרתי לפוקוס 5 דלתות שלנו, ההגה שלה טוב יותר (לדעתי לפחות).

פורסם
איפה ביצעת את הטיפולים+ תיקונים לאוטו?

מוסך מונזה -מורשה פיז'ו סיטרואן בעפולה

והרמן...אני לא יודע למה אצלך הפלג של בוש גרם לזיופים,אצלי אין זיופים בגלל שימוש בו וכך גם אצל חבר שלי עם 106 XS כמו שלך ,זאת כבר פעם שלישית שהוא מרכיב את הפלג הזה והוא מרוצה ולא ידוע על זיופים אצלו

אלי עם הראלי גם מרוצה ,ואני חושב שגם דיוויד משתמש בפלג כזה

DS 7 CROSSBACK 2019

• תוכן חדש...