Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי שנה שלילה בעבור עבירת האלכוהול.וב15 לחודש אני מקבל את הרישיון בחזרה.

אני בן 21 עוד חודשיים.

יש לנו רכב מסוג סוזוקי בלנו שנת2002,ששייך לאימי

ואני רוצה להצטרף לביטוח.(על תקן נהג צעיר מין הסתם).

מה לדעתכם הביטוח הכי משתלם ?

ועוד משהו קטן,

איפה אני אמור לקחת את הרישיון?ממשרד הרישוי.?כי הבנתי שהם בשביתה .

תודה לעוזרים !

פורסם

מבחינת זול תבדוק בשירביט.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

מה הבעיה.?

תתקשר לכמה חברות ביטוח, תראה כמה כל חברה מציעה , תראה איפה המחיר הכי זול , ואפילו אל תתביש לעשות משא ומתן איתם, יכול להיות שתחסוך כמה מאות שקלים אפילו.

תכנס ל ZAP.CO.IL אפילו שם יש השוואה של חברות ביטוח , אתה בוחר את המכונית שלך , כמה נהגים , והמנוע חיפוש נותן לך הצעות של ביטוחים בהתאם למה שביקשת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לפני שאתה רץ לעשות ביטוח, בדוק בכלל אם משרד הרישוי אכן מחזיר לך את הרישיון או שולח אותך לקורס/תאוריה/טסט.

אם היית נהג חדש בתקופה שנתפסת, הסיכוי לכך שתחזור לנקודת ההתחלה, הוא יותר גבוה.

בד"כ מי שלא היה בעל רישיון שנה שלמה, צריך להתחיל את כל התהליך כמו אחד שמעולם לא היה בעל רישיון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דווקא על שירביט רצות שמועות שהם ממש לא טובים בשעת חירום.

כנס לGOV.IL יש שם מחשבון של משרד האוצר ,שם תמלא את הפרטים ותקבל את ההצעה הזולה ביותר לחובה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מכיר את מה שרשום על שירביט והכרתי זאת גם לפני שרכשתי את הביטוח

אבל מבחינת מחיר ואך ורק זה ההבדל היה משמעותי ולא הייתי מוכן להוסיף עוד 1600 ש"ח מינימום לחברה אחרת.

אני לא מבין איך שירביט ביקשו ממך כל כך הרבה כסף על פונטו וזה ביחס לרכב שלי נראה מוזר קצת. אבל אם

אתה אומר:?

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

• תוכן חדש...