Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי אופטרה ספורט ידנית כבר כמה חודשים.

אני אוהב את הרכב ,הוא נראה טוב,יש לו ביצועים סבבה אבל..

הייתי רוצה שייתן כמו המראה שלו,

מה אני יכול לשפר מבחינת הספק מנוע?

מה אני יכול לשפר מבחינת אחיזה?

וגם אשמח לקבל עצות גם על עוד טיפולים קוסמטיים למינהם.

תודה לכולם מראש :-D

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה בדיוק המראה שלו?

יותר מידי התעסקו בשטויות בחיצוניות.

המנוע 1.6 שלך נורא עצלן,חפש שרשורים דומים לשלך,יענה לך על השאלות.

ציפ'\פילטר\צנרת וכ'ו..

השאלה היא אם משתלם לך להשקיע הרבה כסף ולקבל תמורה נמוכה.

נתחיל מכמות המצלצלים שלך? רק כך תעזור לנו כדי שאנו נוכל לעזור לך.

בן.

Got To love It

פורסם

דבר ראשון שהייתי עושה זה משפר לו את האחיזה, האחיזה באוטו הזה היא על הפנים גם אני בעלים של אחת כזאת והאחיזה ממש גרועה !!

פורסם

מחזק את דברי קודמי.

הדייהו לאנוס שלך, סליחה, האופטרה שלך משופרת ע"י מדבקות ופלסטיקים בלבד.

צמיגים איכותיים יותר, ואולי מתלים באם אתה מתכוון להישאר עם הרכב, ישפרו מעט את ההתנהגות הלא מרשימה של הרכב.

כמובן שאתה יכול להמשיך ולהתקדם עד לכאן ... :-P

717.jpg

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

7K זה סכום מכובד.

לאיזה כיוון אתה רוצה לקחת את ה"שיפור"? כוח\התנהגות?

מסכים עם קודמי,סט צמיגים איכותיתיים,אם זה לא מספיק אז בולמים יעשו עבודה מעולה!

בן.

Got To love It

פורסם

אני מניח שבתקציב כזה אפשר להחליף בלמ"ז לטובים יותר ולשים צמיגים איכותיים.

אין טעם להתחיל לעשות משהו עם מנוע לפני שיש אחיזה ששווה את זה.

מבחינת מנוע, פה מדובר על מחירים רציניים יותר, כדי להוסיף לו כוח צריך לפתוח מנוע (להוריד יחס דחיסה, לשים קאמשפטים חמים, קרנק מחוזק, בוכנות קלות, גלגל תנופה קל ולהתקין טורבו, זה כמובן כולל סעפת פליטה) ורכב שלך באחריות, אני מניח שאתה לא רוצה להתעסק במנוע.

יכול להיות שאפשר לשנות תוכנת ניהול מנוע ולשים בדפרנציאל גלגלי שיניים ליסח העברה גדול יותר, זה אמור לעזור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ומה בדיוק המראה שלו?

יותר מידי התעסקו בשטויות בחיצוניות.

בן.

מחזק את דברי קודמי.

הדייהו לאנוס שלך, סליחה, האופטרה שלך משופרת ע"י מדבקות ופלסטיקים בלבד.

ליאור

לא ממש ברור לי אם ההערות האלה נובעות מצרות עין או מסתם רשעות נבזית אבל מאחר והן בודאי לא תורמות כלום לשרשור שניכם מתבקשים לשמור להבא הערות שכאלה לעצמכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא ממש ברור לי אם ההערות האלה נובעות מצרות עין או מסתם רשעות נבזית אבל מאחר והן בודאי לא תורמות כלום לשרשור שניכם מתבקשים לשמור להבא הערות שכאלה לעצמכם.

הצורה שנכתבה אולי לא נאותה אבל החבר'ה צודקים - סך הכל קצת פלסטיקים עם שם של שברולט עליו וישר חושבים כולם זה קורבט ויאללה נתחיל לשפר.

זה כמו חלק מדגמי הMG ZR שהגיעו לארץ ושמו להם רק ספוילר על הגג צמיגי 16" של HAIRPIN וכולם חשבו מינימום הביאו לארץ MGZR 160 כמו שיש בבריטניה ולא חסרות דוגמאות על המכוניות המסורסות שמגיעות לארץ.

לעניות דעתי הדבר הראשון שיש להשקיע ברכב זה בולמים, צמיגים ואם ממש ממש בא לך מוט מייצב באם יש לדגם הזה בכלל, זה ההבדל בין התנהגות כביש טובה לטובה מאוד.

השאלה היותר גדולה היא אם מבחינת מנוע כדאי לשפר את הרכב או שהכסף שיושקע יוביל כבר לקניית רכב אחר משופר מלכתחילה וייתן ביצועים טובים יותר ויהיה מותאם לעומסים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

השאלה היותר גדולה היא אם מבחינת מנוע כדאי לשפר את הרכב או שהכסף שיושקע יוביל כבר לקניית רכב אחר משופר מלכתחילה וייתן ביצועים טובים יותר ויהיה מותאם לעומסים.

זאת בכלל לא השאלה ואני לא מבין איך ולמה קבעת שזאת השאלה.

רוח הפורום הוא שיפורי רכב!

נשאלה השאלה "איך משפרים?" ולא "מה דעתכם, האם כדאי לשפר?"

אם כל דיון שיפתח כאן יענה בתשובה האווילית הזאת אז כל רוח הפורום הזאת הלכה לעזאזל ועדיף שכבר נסגור אותו ונלך הביתה.

אם יש רכב זהה מגירסא יותר בכירה/חזקה/ספורטיבית אז אני מצליח להבין את התשובה לא לשפר אלא ללכת על הגרסא הבכירה אבל אם אין כזאת גרסא, להגיד לבעל אופטרה למכור את הרכב ולקנות רכב אחר לחלוטין זאת תשובה דבילית שלא עומדת ברוח וכללי הפורום.

בין אם אתה מסכים איתי או לא, מה שבטוח הוא שתשובה בסגנון מעליב כגון "הדייהו לאנוס.. אה סליחה השברולט אופטרה..." זהה בערך לתשובה סטייל "הגולף לעניים תוצרת ספרד שלך ..." ולכן אין לה מקום בפורום.

בזאת אני מכריז על סוף דיון הנושא ומכאן אך ורק תגובות ענייניות לשיפורי הרכב הנ"ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה.

הבנתי את הרמז הספרדי החריף, מתנצל, אבל לפחות נתתי לבחור כיוון שאני מאמין בו, התנהגות ולא מנוע :roll:

נתתי לו גם כיוון בתמונה, ע"פ "פרסומים זרים" הבנתי ששברולט עומדת להוציא גירסת שרירים על בסיס לא אמריקאי (דייהו) בשנה הבאה.

אבל עדיין, ועם כל הכבוד לרוח הפורום, אני חושב שלפעמים כדאי להציב מול פותחי שירשורים את האמת האובייקטיבית הנקיה על הרכב שלהם, בניגוד לדעה הסובייקטיבית של מחזיק הרכב, שמאמין בכל ליבו שהוא נוסע בפאר היצירה ....

ליאור (שנוסע בתחליף ספרדי עלוב וזול לגולף)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

תודה מראש על התגובות ואכן פניתי בנוסף אליכם למכונאי שמשפר מכוניות והציע לי שהחליף קפיצים,בולמים של בלינשטיין (בולם גז), צמיג+ג'אנט גדול יותר,מוט מייצב קידמי,"לחזק" את המיתלים האחוריים,להוסיף צירים בסרן הקידמי על מנת לקבל היגוי חד יותר שכל זה יכול להגיע ל9000 ש"ח כמובן שהצגלגלים והקפיצם משומשים.

מבחינת כח מנוע,הוא הציע לי לשנות את תוכנת ניהול המנוע,להוסיף צ'יפ,פילטר פתוח,להחליף את מע' ההצתה כולל חוטים, לחוטי זהב..

הוא אמר שאחרי כל זה הרכב ייספק את הסחורה בצורה נכבדת..

במידה וזה לא יספיק לי מבחינת כח, יהיה אפשר לחשוב על הוספת סופרצ'רג'ר או להחליף למנוע גדול יותר, כמובן שזה כבר חורג לי מהתקציב.

השאלה היא האם כדאי לי להתחיל עם שיפור האחיזה וההתנהגות?

ואז להוסיף עוד כמה שקלים כ 1500 ש"ח על השיפור מנוע שהזכרתי? (לא כולל הסופרצ'רג'ר)

או בכלל לרדת מזה? כי אני רואה תגובות לא כאלה הולמות על הרכב , למרות שהוא סימפטי ויכול להיות בעל פוטנציאל לרכב מהנה.

פורסם

מה מידת הצמיגים של הרכב שלך? ואיזה צמיגים הוא נועל כרגע?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי מה שזכור לי שהמידה שלו זה 195/55 R15.

אם תגדיל את הגלגל זה ישפר אחיזה אבל יפגע תאוצה.

אם אפשר לדעת איפה הציעו לך בולמים וקפיצים של בילשטיין, ומה המחיר? בה"פ.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...