Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשות ההורים שלי הונדה סיוויק משנת 2002 וברצוני להחליף את המערכת החלשלושה שיש ברכב כרגע.

עכשיו לפני שאני מתחיל להתיעץ ולשאול שאלות בקשר לסוגים ודגמים, אני חייב שתבהירו לי דבר אחד:

אם אני רוצה סאונד איכותי ויפה עם עוצמה טובה והתקציב שלי מוגבל, לשים קומפוננט קידמי או רמקולים אחוריים?

רדיו דיסק...איזה חברה מומלצת? אמרו לי לא להתקרב לקנווד בכל הקשור לאודיו ומולטימדיה...זה נכון שהם לא הצלחה?

אה ושאלה אחרונה, מהם בעצם טוויטרים, מה הם מפיקים ומה העלות הממוצעת של זוג טוויטרים סביר?

התקציב שלי עומד כרגע על 1200-1300 שקל ולכן אני מחפש רמקולים ורדיו דיסק בלבד, אלא אם כן יש עוד אופציות.

תודה מראש ומצטער על החפירה, אני חדש בתחום הזה...

פורסם

תראה, אם אין לך תקציב לHU וקומפוננט+סאב, אז יש לך כמה אפשרויות:

- או לחסוך עוד קצת

- או לקנות קומפוננט ו-HU ולחסוך לסאב

- או לקנות 6X9 ו- HU כמו שאמרת.

כמובן שזה תלוי בך.

בקשר לHU (רדיו דיסק) אני הייתי הולך על פיוניר/קלריון.

ואת השאלה האחרונה,נסביר לך בקצרה.

ישנם 3 סוגים של צלילים:

1) באס- צלילים נמוכים המורכבים מתדרים נמוכים. (הרמקול המשמיע תדרים אלה בצורה האופטימלית הוא כמובן הסאבוופר)

2) מיד - צלילים אמצעיים, המורכבים מתדרים אמצעיים. (הרמקול המשמיע תדרים אלה בצורה האופטימלית הוא רמקול הנקרא מידבאס)

3) היי - צלילים גבוהים המורכבים מתדרים גבוהים.(הרמקול המשמיע תדרים אלה בצורה האופטימלית הוא הטוויטר)

טוויטרים הם רמקולים המפיקים צלילים גבוהים בלבד,בצורה הטובה ביותר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אוקיי תודה רבה על התשובות,

ומה אתה ממליץ? לקנות קודם רדיו דיסק וקומפוננט או 6*9 ואז לשים סאב או כבר לחכות ולשים הכל ביחד?

ואם כבר אז מה עדיף, קומפוננט או 6*9? ומה ההבדל בניהם? חוץ מזה שאחד קדימה ואחד אחורה..

פורסם

איזה רדיו דיסק מותקן כרגע?

אם זה רדיו דיסק נורמלי, אולי תקנה רק קומפוננט ומגבר, מקדימה הייתי ממליץ על קומפוננט זאת אפשרות אחת.

תקנה רדיו דיסק יד שנייה וקומפוננט בשביל ההתחלה ואחרי זה תחסוך קצת ותקנה מגבר.

פורסם

מה שיש כרגע ברכב זה רביעיית רמקולים [מאחורה פיוניר 160 וואט וכנראה גם מקדימה] ורדיו דיסק של קנווד דיי מעפן שלא קורא אפילו MP3 [דיי מבאס]

יש לי שאלה קטנה, לפי תמונה שראיתי בזאפ, כשקונים קומפוננט זה מגיע עם זוג רמקולים וטוויטרים או שאני טועה?

פורסם

כן כשאתה קונה קומפוננט הוא מגיע עם זוג טוויטרים וקרוס אובר.

אני הייתי ממליץ לך להשאיר את הרמקולים מאחורה ולהחליף אותם בשלב יותר מאוחר.

תקנה זוג קומפוננט במחיר סביר ושים אותו מקדימה+ HU חדש.

תכנס לזאפ ותחפש רדיו דיסק לפי הדרישות שלך (תסנן לפי אפשרויות כגון MP3, USB , כמה יציאות למגבר ואז תקבל רדיו דיסק שתרצה ) אני ממליץ על פיוניר בכל אופן.

קומפוננט אתה יכול לקחת מורל פולס שעולים 500 שקל בערך וישאר לך 1000 שקל לרדיו דיסק שזה מאוד מכובד.

או שתשתקיע עוד טיפה בקומפוננט ופחות ברדיו דיסק.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אז זהו, אני לא מבין בזה ולא יודע במה יותר ובמה פחות להשקיע לכן באתי לפורום להתיעץ..

מה עדיף? רדיו דיסק נחמד עם MP3 וכל הפונקציות אבל קומפוננט חזק ואיכותי או הפוך?

ואם אפשר בבקשה המלצה למקום שמתקין \ מוכר את זה באיזור מודיעין [ירושלים - תל אביב].

פורסם

פולס זה דגם של קומפוננט חברת מורל

אין בעיה אתה רק לומד אל תתבייש לשאול גם אנחנו היינו כמוך בהתחלה לומדים עם הזמן

ואפשר לחבר עם הרדיו דיסק לבינתיים, אם ישאר לך איזה 300 או 400שקל

יש כמה אפשרויות פשוטות למגבר לבינתיים בזאפ

פורסם

מורל פולס. הדגם של הקומפוננט.

אתה יכול לשים קומפוננט עם הרדיו דיסק.

עם התקציב הזה קצת קשה לחלק בין שתי הרכיבים כדי ששתיהם יהיו ברמה טובה.

רק שתדע שאפילו יש קומפוננטים שעולים כמו כל התקציב שלך.

רדיו דיסק פיוניר ב 600-700 שקל יהיה טוב + המורל פולס .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...