Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.6 אם כבר עדיף את ה 4950 בלינק השני. דגם יותר מתקדם.

יש לך את אלה בסביבות 750 שקל:

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-MP3&DB356563=356593&DB57562=130086&DB112377=112378&DB57601=68968

ואת אלה

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-MP3&DB356563=356593&DB57562=130085&DB112377=112378&DB57601=68968

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

טוב אז ככה, היום הלכתי לחנות אודיו וכששאלתי על המורל פולס הוא אמר לי שזה קומפוננט ל"זקנים" והוא מתאים בעיקר למוזיקה קלאסית, זה נכון?

הציעו לי כל מני קומפוננטים ורדיו דיסקים של JVC וכל מני דברים אבל לא הסכמתי והתמקדתי בעיקר על הקומפוננטים, הוא הראה לי קומפוננט של פליי [משהו כזה, FLI\FLY לא זוכר בדיוק] ואמר שהוא קומפוננט איכותי, לא משהו ברמות היסטריות אבל שזה בהחלט מצויין להתחלה..

אמרתי נבוא נתיעץ איתכם...

פורסם

עם כאלה מתקינים לא נזכה לראות את תחום האודיו מתפתח :roll:

פשוט עצוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בטח הרי ידוע שהחברה FLI\FLY הרבה יותר טובה ממורל במערכות אודיו . (או שהוא מחפש להרוויח יותר)

תתמקדם בקומפוננט כמו שאתה עושה עכשיו ! תבדוק את הJBL והפולס שניהם מצויינים (אני בעד הפולס) .

שלא יעבדו עליך .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
טוב אז ככה, היום הלכתי לחנות אודיו וכששאלתי על המורל פולס הוא אמר לי שזה קומפוננט ל"זקנים" והוא מתאים בעיקר למוזיקה קלאסית, זה נכון?

הציעו לי כל מני קומפוננטים ורדיו דיסקים של JVC וכל מני דברים אבל לא הסכמתי והתמקדתי בעיקר על הקומפוננטים, הוא הראה לי קומפוננט של פליי [משהו כזה, FLI\FLY לא זוכר בדיוק] ואמר שהוא קומפוננט איכותי, לא משהו ברמות היסטריות אבל שזה בהחלט מצויין להתחלה..

אמרתי נבוא נתיעץ איתכם...

תבקש ממנו לשמוע את שתיהם ותחליט מה אתה יותר אוהב

פורסם

אני ממודיעין..יש לי אפשרות להתנייד לכל מני מקומות במרכב הארץ ואם יש משהו באיזור הקריות - כרמיאל גם אפשר להציע.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע וללכת על המורל פולס. זה שטויות במיץ עגבניות שהרמקול מיועד למוסיקה קלאסית!!! לי יש את הדגם הזה של הרמקול ואני שומע מטאל בעיקר, ונשמע מצויין (כמובן הכל יחסית). קח בחשבון שתצטרך לשלם גם על התקנה של הרכיבים שתקנה + חיוט. אני ממליץ לא לחסוך על התקנה (התקנה טובה זה מאוד חשוב) ולפני שאתה הולך להתקין תברר כאן בפורום איפה מומלץ להתקין. אתה יכול למצוא מידע על מתקינים אם תריץ חיפוש כאן באתר. בכל אופן, בתור ירושלמי אני לא ממליץ (בדגש על לא) להתקין ב"צילילי אורנים" שנמצאים בירושלים באיזור תלפיות. אני התקנתי אצלהם והם עשו התקנה חובבנית ביותר וגם לא עשו לי כיוונים. כמובן שבזמנו הבנתי פחות בתחום ולכן (לא שאני מבין גדול היום, אבל מבין קצת יותר בעיקר בזכות האנשים כאן בפורום), חשבתי שההתקנה טובה.

אלכס.

פורסם

אל תקשיב למתקין בכלל.

אתה צריך לבוא אליו ולהגיד לו ( או למתקין אחר ) שישים לך א , ב, ג , נקודה.

אם הוא רואה שאתה מתחיל להתלבט, הוא סתם ידחוף לך רכיבים שהם כנראה לא ממש מוצלחים וינסה למכור לך אותם בכח.

וגם JBL שווה לבדוק.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...