Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

משימה : להגביר סט 3 חלקים בTRI AMP.

אמצעים קיימים: ג'נסיס 60 (לטויטרים).

אפשרויות:

1. LRX2.4/2.9 למידוופרים + גנסיס 60 נוסף למידריינג'ים.

2. LRX4.1K גם למידוופרים וגם למידריינג'ים.

3. LRX5.1K למידוופרים וגם למידריינג'ים וגם להעיף את המונו (הקיים) ולחבר את הסאב עליו.

אנא להיתייחס אך ורק למגברים עצמם, איכויות, יתרונות חסרונות להגברת האלמנטים שציינתי, ללא כל קשר ל:

מחיר, דגמים של רמקולים וכו'.

תודה רבה מראש לכולם.

בוריס.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך כבר ג'נסיס 60,אז תשלים למגבר שלהם 4 ארוצים מאותה סידרה.

אותו גוון צליל.למה לעשות סלט...

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

העוצמה של המגבר היא באיכותו,ולא להפך.

אודיסון או ג'נסיס הכל עניין של טעם וחיבה לחברה .לדעתי כמו שלא רצוי לשדך אלמנטים(בסט קידמי)

מחברות שונות,גם בהגברה זה אותו סיפור(כאשר מדובר בבי אמפינג עם קרוס תומך,או הגברה אקטיבית).חייב להיות קשר בין הרכיבים.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

אני גם לא אוהב סלטים, גם היתי מסתדר עם ג'נסיס 4 ערוצים, או גינסיס 100 למידים ודואל מונו לוופרים :twisted:

ואם בכלל לדון ברמה ואיכות, אז כך מגבר של אודיסון ברמה של ג'נסיס, לדוגמה VRX.....

לגבי מגבר 5.1, הוא נראה על פי נתונים מתורף, אני גם חשבתי עלב הרבה זמן, הוא ממש אופציאונלי וחזק (יש לו פוטנציאל :wink:), אבל מדברים בפורומים ברוסיה שהוא לא ממש כמו שהוא על הנייר.:cry:

פורסם

יש טענה שרצוי לקחת מגברים מסדרות שונות כדי לשמור על התנהגות שווה של המגבר במצבים שונים.

למשל כשאתה מכוון את המערכת בווליום מסויים ואח"כ משנה אותו, המגברים עלולים "לרדת" ו"לעלות" בצורה קצת שונה ולגרום להבדל.

שילוב של מגבר אחד לסאב ולרמקולים קדמיים (בייחוד מידים או טוויטרים) אינו מומלץ.

מגבר מונו שיגביר סאב, בדר"כ יתאמץ, יתחמם ויצרוך את רוב החשמל מהספק (במידה ולא מדובר ב-dual)

הדיסטורשיין שתקבל לא בהרכח יהיה שמיע בסאב שלך אך ברמקולים המנגנים תדרים בינוניים עד גבוהים זה בהחלט ישפיע.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

סדרת ה LRX בכּלל לא בדיוק כמו שהיא על הנייר.

הג'נסיס תהיה בחירה עדיפה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הגנסיס 4 ערוצים זה הבחירה העדיפה אך היא יקרה משמעותית ולכן אני מעריך שהיא לא בחשבון. אין מה להשוות בין סדרה 3 לסדרה הזו של אודיוסון ( ל VRX כן ). זה לא נכון להשוות את סדרה 3 שהיא סדרה גבוהה מול סדרה נמוכה יחסית של אודיסון ולכן הייתי מעדיף כמה שפחות הגברה עם האודיסון ואם כבר רק עבור המידבאס.

לגבי הסטריאו 60 - אם אתה רוצה להוסיף אותו למיד אתה יכול לעשות זאת בלי שום חשש . הוא לחלוטין מספיק חזק וכמובן סופר איכותי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ולדעתי הספק כזה זה מיותר לחלוטין עבור המידבאס.

אצלי הלגטיה מקבלים את ההספק של ה 4 ערוצים וה L6 מאוד מאוד מרוצה מזה. ואני מאוד מאוד מרוצה שהוא מרוצה מזה.

הספק של 60-70 וואט שתקבל מה ST60 לגמרי מתאים למידים שנתקלתי בהם עד היום.

מה הרכיבים שיוגברו ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לעומתך עופר היוצר של היבריד אודיו חושב "טיפה" אחרת :roll: ונתן עבור כל וופר L6 כמו שלך,

מגבר ג'נסיס מנובלוק (לא מיניבלוק אפילו) :shock:

יש למישהו הסבר מדוע הוא עשה זאת? נשמע לי אישית "קצת" מופרע

אולי הוא רצה להשתמש ב- 15%-20% מכוח המגברים ולעולם לא לעמץ אותם ולא להגיע אפילו ל 0.0000000XXX אחוזי עיוות?

אין לי מושג, מישהו יכול לשפוך קצת אור בנידון?

ואני עד היום לא יכול לשכוח איך הוופרים של מורל אליט אצל עופר פשוט בעטו עם ה- 85W-90W ה"מסכנים" שלו. 8)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בלי להבין יותר מדי ואחרי שקראתי על היבריד אודיו אני חושב שהאדם שתכנן ויצר את האלמנטים יודע יותר טוב מכולנו מה טוב להם מה גם שאין לו ממש בעיית תקציב ואם הוא החליט שצריך להשתמש במגבר חזק מדי ובנצילות נמוכה, אני ממש לא מתכוון להתווכח איתו.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

• תוכן חדש...