Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,אני מחפש רכב משפחתי לאבי.

במסגרת החיפושים החלטתי עשינו סיבוב בכמה סכוניות רכב בעיר,ראינו מספר מכוניות ואחת מהן היא הפוקוס (2003,1.6)

אבא שלי מאוד התלהב מהאוטו והחלטנו שכנראה שאנחנו נלך לעשות מחר עסקה,לקחת את הרכב לבדיקה ועם הכל יהיה טוב נקח אותה.

בעל המקום מתחייב בבדיקה אך אני לא מסתפק בכך,בנוסף לבדיקה שהוא יבצע אני אקח מיוזמתי את האוטו לבדיקה במקום שאני אבחר וכך נראה את האמינות של הבן אדם.

לסוכנות קוראים "מנשה דיל מוטורס"-אשדוד (היא ממוקמת במרכז כלנית),האם מישהו ביצע איתם עסק או שמע על פקפוק באמינות שלהם ?

הרכב יד 2 מפרטי לפי דבריו.

מחירון 53K,הוא רוצה עלייה 49K,הורדתי אותו ל47.

מה דעתכם?

פורסם

חא הייתי קונה אצל סוחר יותר מידי סיפורים על הונאות למיניהם.

כמה ק"מ עשה האוטו,האם יש לו עבר של ליסינג,יש ספר טיפולים,תאונות?

פורסם

אל תוותר על בדיקת הבעלים הקודמים במשרד הרישוי, כי הדגם הזה שווק בעיקר לחברות ליסינג ואי אפשר לראות זאת ברשיון אלא רק ע"י בדיקה במשרד הרישוי.

אינדיקציה לכך שהרכב היה בליסינג יכולה להיות מדבקה של דלקן על דלת מיכל הדלק ו/או טבעת סביב פתח המילוי ו/או חוטי חשמל ומחברים מיותמים בתא במטען בצד של פתח התדלוק.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...