Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי פלטת עץ(סנדביץ) - מסוג בירג' 24 מ"מ למי שמכיר .

לקחתי את הפלטה לנגר ע"מ שיחתוך לי לפי מידות ( אני בונה שידת מגירות) - הייתי היום אצל נגר ושייפתי את העץ ע"מ שיהיה חלק .

זקוק להמלצה איך לעשות לכה בצורה נכונה - ז"א צריך מברשת ? , ואיך למרוח בלי שישארו סימנים או טיפות על העץ .

אשמח להמלצה על לכה טובה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

צבעתי לא מזמן עם צבע לזור מגן של נירלט. יצא יפה מאוד, כיסוי אחיד ומלא של העץ. היישום קל מאוד (מברשת, ללא דילול) והצבע מגיע במגוון גדול מאוד של גוונים. בקיצור, מומלץ.

לגבי היישום (מריחה) של הצבע - לאחר ההחלקה עם נייר שיוף מנקים היטב את השטח משאריות ולכלוכים, ומורחים לאט לאט ובזהירות שכבות דקות של צבע. חשוב מאוד לטבול רק את קצה המברשת בצבע ולסחוט אותה לפני המעבר על העץ. לקחת כמה שפחות צבע על המברשת בכל מריחה כדי שלא יהיו טפטופים. חשוב לעשות לפחות 2 (ועדיף 3) שכבות, בהפרש של 24 שעות בינהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי. ואם אני מעוניין לצבוע את השידה ב"אפוקסי"? מצבעה מקצועית שצובעת רהיטים לקוחת 60 דולר על צביעת מטר מרובע, האם אני יכול לצבוע לבד באפוקסי? הבנתי שזה על בסיס פוליאסטר.

** הוספו סימני פיסוק ע"י הנהלת הפורום **

פורסם

היי למישהו יש ידע , באם אפשרי שהצביעה תהייה חלקה , כמו שצובעים במצבעות מקצועיות עם צבע אפוקסי על בסיס פלואיסטר .

אם מישהו יכול לתת הסברים בנושא .

אני בונה שידת מגירות , שייפתי את העץ טוב , צבעתי שלוש שכבות עם צבע שמן של טמבור בשם "פוליאור" - יצא צבע יפה , אך

לא חלק כמו שצובעים עם אפקוסי על בסיס פוליאסטר .

שאלתי היא האם ניתן לקבל עץ "חלק" או דומה לזה בתנאים ביתיים .

אשמח לכל מידע בנושא .

• תוכן חדש...