Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מחפש בימים אלה אוטו בתקציב נמוך יחסית.

הלכתי לכיוון הונדה סיויק 92-95. עשיתי נסיעת מבחן על שתי הונדה סיויק 93, הראשונה הייתה במצב לא משהו אבל הגיר היה רך כמרגרינה, לא הרגשתי שההילוך נכנס בכלל. השניה נראית טוב מכל הבחינות, אך מה שקצת מציק לי זה שהגיר שלה נכנס פחות חלק מהסיויק הקודמת. ההילוכים נכנסים טוב, ללא רעשים וחריקות, אבל עדיין צריך להפעיל יותר כוח כדי להכניס את ההילוך.

ברצוני לדעת מה הסיבות האפשריות לבעיה זו, ומה הדרך לתקן אותן.

האם זה יכול להיות עקב שמן גיר לא תקין, בעיה בקלאץ', בעיה בגיר, וכו'.

תודה מראש,

Type-R.

פורסם

אין חריקות בכלל. פשוט אני מרגיש שאני צריך להפעיל קצת לחץ על ידית ההילוכים עד שההילוך נכנס בקליק.

בסיויק הראשונה שבדקתי אפילו לא שמתי לב שנכנס ההילוך מרוב שהגיר היה רך.

ד"א ההילוך הראשון לא רוצה להכנס בזמן נסיעה ב-25 - 30 קמ"ש, זה צריך להיות ככה או שיש בעיה?

תודה מראש על כל התגובות, כל תגובה תעזור.

פורסם

כל משאתה צריך זה להחליף לשמן גיר של ולוולין סינטטי מלא (ליטר עולה 65 ש"ח) וכל הבעיה תיפטר לך..

אני מדבר מניסיון יש לי הונדה שנת 98

• תוכן חדש...