Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לתקנות החדשות בביטוחים.

zipp0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מקווה שזהו המקום הכי מתאים לפתיחת נושא זה.

כיום הבנתי שאין אפשרות לבטח רכב מקיף לחודש, חודשיים שלוש וכו' , אלא אך ורק לשנה או חצי שנה , אם במידה ויש לאחותי רכב ואני רוצה לנהוג עליו תקופה של כמה חודשים לפני שאני טס לחול ואני רוצה לבטח אותו , ז"א שאין אפשרות לכך?

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך לעשות פוליסה חדשה ואתה לא צריך לעשות פוליסה נוספת.

אחותך יכולה להרחיב את הביטוח הקיים, ולהוסיף אותך כנהג. תהיה רק תוספת תשלום בגין ההוספה.

תקופת התשלום תהיה מהיום שהוסיפה אותך ועד לתום הפוליסה.

(אם עברו חודשיים מתחילת הפוליסה, היא תשלם את החלק היחסי = 10 חודשים).

אם כעבור חודש נסעת חזרה לחו"ל, היא שוב תודיע לביטוח על שינוי, ותקבל כעבור זמן חלק מהתשלום חזרה (זה יוצא פחות מהחלק היחסי הנותר בגלל עמלות שונות).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוח לחלק מהשנה, עולה יותר מחלקו היחסי בתוך השנה.

לדוגמא: שנה =5,000

חצי שנה = 3,000

חודש = 700

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאמת (= את האמת) לא שמעתי על התקנות החדשות, אבל אני יכול להגיד לך שלפני שבועיים אבא שלי עשה ביטוח נהג צעיר וחדש עלי ל 3 חודשים.

לא מדובר בפוליסה חדשה, הוא פשוט הוסיף אותי לפוליסה שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...