Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה פסיכולוגית דחופה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת להוציא רשיון על אופנוע. מ-ת. הורכבתי פעם אחת בחיים שלי על אופנוע - ומאז אני מאוהב. הבעיה היחידה שלי: אני מ-ת מפחד.

כל פעם שאני כמעט משכנע את עצמי להתחיל לחפש מורה ופשוט ללכת ולהתחיל ללמוד (במיוחד עכשיו שיש לי זמן), אני משתפן. זו הרגשה דומה לזו שהייתה לי לפני שקפצתי בנג'י. אז התגברתי על זה. עכשיו - אני פשוט לא יודע. אני לא רואה את עצמי מגזגז בין מכוניות על 180 בכביש המהיר... מצד שני - אני כבר עושה את זה עכשיו...

איך אני משכנע את עצמי לעשות את זה? אני זוכר שלפני שהוצאתי רשיון הייתי בטוח שאני אהיה כמו הזקנות האלה שנוסעות על 80 בכביש המהיר... מסתבר שאני לא... :twisted:

איך אני משכנע את עצמי פשוט ללכת ולעשות את זה, ולא להשאיר את זה כחלום לא-ממומש?

(ד"א, למי ששם לב, יש פה הקבלה יפה לעניין של איך מתחילים עם בחורה... אתה לוקח סיכון שבו הרווח הפוטנציאלי גדול בהרבה מן הסיכון - אבל הסיכון מפחיד אותנו יותר מאשר הרווח מפתה אותנו... רק כשאנחנו מקבלים את הרווח - אנחנו מבינים שזה היה שווה את זה - ואז היא זורקת אותך אחרי חודש וחצי... :( )

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קבל קצת ממה שאושו אמר :

החיים דורשים אומץ רב. הפחדנים מתקיימים. הם אינם חיים, כי כל חייהם מכוונים על ידי הפחד.

אם אתה מודע מדי לביטחון ולבטיחות, תישאר אסור בפינה קטנה מאוד, כמעט בתוך כלא שבנית בעצמך.

תהיה בטוח אבל לא תחיה.

אלה החפצים לחיות באמת צריכים לנוע אל הבלתי נודע.

עליהם ללמוד כי אין בית. החיים הם עליה לרגל.

יש מקומות לחניית לילה אך בבוקר עליך לנוע שוב.

הדבר היחיד המניע את החיים הוא סיכון. ככל שאתה מסכן יותר אתה חי יותר.

אושו – חיים, אהבה, צחוק

:-)

פורסם

בכלליות גם אני הולך ללמוד על אופנוע עוד כמה זמן... אני פשוט רוצה לגמור את גיל 21 ואז אני יכול ללמוד על אופנוע כבד (מעל 500סמ"ק אם אני לא טועה) וגם אחרי שנה או שנתיים של רשיון רכב רשיון לאופנוע זה רק שעור וטסט לא?

בכל מיקרה אין פה עזרה או לא עזרה אתה רוצה את זה נכון !

אז תחזור אחרי !

אני רוצה את זה !

(יותר בקול)

אני רוצה את זה !!

(יותר חזק)

אני רוצה את זההההה !!!

(בצרחות)

אני רוצה את זה !!!!!!!!!!!!!!

יפה מאוד אז תרים טלפון ותעשה את זה . 8)

המשך יום נעים!

פורסם
בכלליות גם אני הולך ללמוד על אופנוע עוד כמה זמן... אני פשוט רוצה לגמור את גיל 21 ואז אני יכול ללמוד על אופנוע כבד (מעל 500סמ"ק אם אני לא טועה) וגם אחרי שנה או שנתיים של רשיון רכב רשיון לאופנוע זה רק שעור וטסט לא?

א. כדי להוציא רשיון על אופנוע כבד צריך שנה רשיון "עד 500" + להיות מעל 21.

ב. כדי להוציא רשיון על אופנוע (ולא 50 סמק מסכן) חייבים 15 שיעורים לפחות, לא משנה כמה זמן יש לך רשיון על אוטו.

ג. נסעת פעם על אופנוע? אופנוע 500 מסכן לוקח כמעט כל אוטו שאתה רואה על הכביש. 0-100 בחמש שניות בערך. אתה בטוח שאתה ישר רוצה לקפוץ לאופנוע "כבד"?

בכל מיקרה אין פה עזרה או לא עזרה אתה רוצה את זה נכון !

אז תחזור אחרי !

אני רוצה את זה !

(יותר בקול)

אני רוצה את זה !!

(יותר חזק)

אני רוצה את זההההה !!!

(בצרחות)

אני רוצה את זה !!!!!!!!!!!!!!!

אם אני אצעק את זה באמצע הרחוב לא יאנסו אותי או משהו? :lol:

ולאריאל:

כל הזין במודעות עצמית, הא?

פורסם
אני מת להוציא רשיון על אופנוע. מ-ת. הורכבתי פעם אחת בחיים שלי על אופנוע - ומאז אני מאוהב. הבעיה היחידה שלי: אני מ-ת מפחד.

כל פעם שאני כמעט משכנע את עצמי להתחיל לחפש מורה ופשוט ללכת ולהתחיל ללמוד (במיוחד עכשיו שיש לי זמן), אני משתפן. זו הרגשה דומה לזו שהייתה לי לפני שקפצתי בנג'י. אז התגברתי על זה. עכשיו - אני פשוט לא יודע. אני לא רואה את עצמי מגזגז בין מכוניות על 180 בכביש המהיר... מצד שני - אני כבר עושה את זה עכשיו...

איך אני משכנע את עצמי לעשות את זה? אני זוכר שלפני שהוצאתי רשיון הייתי בטוח שאני אהיה כמו הזקנות האלה שנוסעות על 80 בכביש המהיר... מסתבר שאני לא... :twisted:

איך אני משכנע את עצמי פשוט ללכת ולעשות את זה, ולא להשאיר את זה כחלום לא-ממומש?

(ד"א, למי ששם לב, יש פה הקבלה יפה לעניין של איך מתחילים עם בחורה... אתה לוקח סיכון שבו הרווח הפוטנציאלי גדול בהרבה מן הסיכון - אבל הסיכון מפחיד אותנו יותר מאשר הרווח מפתה אותנו... רק כשאנחנו מקבלים את הרווח - אנחנו מבינים שזה היה שווה את זה - ואז היא זורקת אותך אחרי חודש וחצי... :( )

זה ישמע לך אולי סבתא קצת אבל תלך למורה ותתחיל על 50...

תרכב קצת תראה שזה לא כזה מפחיד זה ישמע לך מצחיק אחר כך תרגיש יותר בטוח על ה GS/ER

וביכלל עם איזה איזה ג'אווה מקרטעת עוד יותר טוב למרות שאני שנאתי לרכב עליו אפילו 5 דקות.

אם אתה נושם אופנועים ושעובר אופנוע 600 ספורט ב11 אלף סל"ד יש לך צביטה בלב,אם אתה מת לשפשף את הברך ולהשחיז בכבישים ,אם אתה מוכן לסבול החלקות צלקות ולהתפאר בהם אחר כך - אז אתה אופנוע בפוטנציה... :wink:

אני בכל אופן ישר עליתי על ה ER וברחתי למורה כל שיעור ב 190 בעיר... אומנם לא הכי חכם BUT אין דוחות פעם תפס אותי שוטר אמר לי מה זה! אמרתי לו איבדתי את המורה אופס ,אז הוא בא וצעק על המורה ואמר שיתלוננן עליו :twisted: .

אין כמו אופנועים אין ולא יהיה אהבתי הראשונה בחיים... וכנראה שגם בקיץ אני חוזר לזה.

פורסם

אותי אופנועים לא מעניינים ..

או ליתר דיוק אני לא מש רוצה להתעניין כך שרוב הזמן אני לא מתייחס אליהם ..

בגלל סיבה אחת ..

אם אני אתאהב באופנועים אז אני אלמד על אחד ..

ואקנה אחד .. ובסוף בטוח אמות על האופנוע :)

אז עדיף מכוניות :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בגלל סיבה אחת ..

מעדיף למות על אופנוע מאשר להיתקע ולהיקבץ בתוך פחית פח.. :wink:

לא בהכרח אם אקנה אופנוע אתה חייב לאחל לך משאלת מוות זה לא תמיד ככה.

אני לדעתי לרכב כל עוד אתה יכול בגיל 35-30 אחרי שאתה מבוסס עם משפחה וכו' לעזוב את זה ולקנות פחית טובה וזהו.

פורסם

בגלל סיבה אחת ..

מעדיף למות על אופנוע מאשר להיתקע ולהיקבץ בתוך פחית פח.. :wink:

לא בהכרח אם אקנה אופנוע אתה חייב לאחל לך משאלת מוות זה לא תמיד ככה.

אני לדעתי לרכב כל עוד אתה יכול בגיל 35-30 אחרי שאתה מבוסס עם משפחה וכו' לעזוב את זה ולקנות פחית טובה וזהו.

1.פחית מהירה וטובה עדיפים ....

2.אם אתה על אופנוע אז אני מבטיח לך שאתה לא תשלוט בעצמך ותגיע למהירויות גבוהות מאוד (מעל 200 ) בלי לדעת ...

3. אין לך מושב אחורי באופנוע :twisted::twisted::twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
ולאריאל:

האמת שלא.

אני לא מאמין בבולשיט הזה, אבל אחד המרצים שלי מנסה לשכנע את עצמו שלקנות מיאטה חדשה (ידנית) בגיל 55 זה לקיחת סיכון :lol:

(הוא מעביר לנו קורס ב"מבוא לקבלת החלטות" אז זה התלבש לו טוב :wink: )

:-)

פורסם

UrbanDK

1)

א. אתה צוחק ??? איזה crap !

ב. WTF??? חבר שלי עשה את זה בשעור וטסט... (היה לו רשיון רכב שנתיים) איזה מוזר.... אני צריך לבדוק את זה שוב.. תודה על המידע אחי !

ג. כן נסעתי על אופנוע 125 (אופנוע שטח) בחניון סגור היה נחמד ומפחיד (מאוד :shock: )

ואם אתה אומר את זה כך... אולי זה באמת לא רעיון טוב כל כך ... :?

2)

"אם אני אצעק את זה באמצע הרחוב לא יאנסו אותי או משהו?"

חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא חשבתי על זה.. את האמת.. ולכן רצוי לבדוק שאתה בבית לבד ואף אחד לא שומע אותך ...

או פשוט אפשר לצעוק :

אני רוצה ללמוד על אופנוע !

(יותר בקול)

אני רוצה ללמוד על אופנוע !!

(יותר חזק)

אני רוצה ללמוד על אופנוע !!!

(בצרחות)

אני רוצה ללמוד על אופנוע !!!!!!!!!!!!!!!

אני חושב שזה יותר טוב 8)

נ.ב

כזו הצחקה לא היה לי הרבה זמן אני חייב לציין אחי זה היה מעולה ! (במיוחד שאני חולה ויש לי לכה אז התחלתי להחנק אבל היה שווה את זה ^^)

המשך יום נעים!

פורסם
UrbanDK

או פשוט אפשר לצעוק :

(יותר בקול)

(יותר חזק)

(בצרחות)

אני חושב שזה יותר טוב 8)

לא עדיף לתרגל במיטה קודם? נראה לי די כואב על אופנוע... אתה יודע, יש שם כידון, ידיות, ועוד כל מיני דברים בולטים...

פורסם
ולאריאל:

האמת שלא.

אני לא מאמין בבולשיט הזה, אבל אחד המרצים שלי מנסה לשכנע את עצמו שלקנות מיאטה חדשה (ידנית) בגיל 55 זה לקיחת סיכון :lol:

(הוא מעביר לנו קורס ב"מבוא לקבלת החלטות" אז זה התלבש לו טוב :wink: )

א. המרצה מעוניין לאמץ ילדים? (בני 19 - מה, זה לא סיכון?)

ב. אם לא הייתי כל-כך מודע לעצמי, ליכולות שלי, לנטיות שלי (להשתולל, יא סוטים. לא משהו אחרי), ולאחריות שלי - היה לי הרבה יותר קל ללכת ולעשות צעד כזה. בגלל זה אמרתי מה שאמרתי.

פורסם

לא עדיף לתרגל במיטה קודם? נראה לי די כואב על אופנוע... אתה יודע, יש שם כידון, ידיות, ועוד כל מיני דברים בולטים...

Lol

מסטול ... 8)

המשך יום נעים!

פורסם
UrbanDK

1)

א. אתה צוחק ??? איזה crap !

ב. WTF??? חבר שלי עשה את זה בשעור וטסט... (היה לו רשיון רכב שנתיים) איזה מוזר.... אני צריך לבדוק את זה שוב.. תודה על המידע אחי !

ג. כן נסעתי על אופנוע 125 (אופנוע שטח) בחניון סגור היה נחמד ומפחיד (מאוד :shock: )

ואם אתה אומר את זה כך... אולי זה באמת לא רעיון טוב כל כך ... :?

2)

"אם אני אצעק את זה באמצע הרחוב לא יאנסו אותי או משהו?"

חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא חשבתי על זה.. את האמת.. ולכן רצוי לבדוק שאתה בבית לבד ואף אחד לא שומע אותך ...

או פשוט אפשר לצעוק :

(יותר בקול)

(יותר חזק)

(בצרחות)

אני חושב שזה יותר טוב 8)

נ.ב

כזו הצחקה לא היה לי הרבה זמן אני חייב לציין אחי זה היה מעולה ! (במיוחד שאני חולה ויש לי לכה אז התחלתי להחנק אבל היה שווה את זה ^^)

עכשיו שהוצאת את הליחה, אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב. :?

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

תפול פעם אחת ב50 קמ"ש. תרגיש מה זה. ואז יפול לך האסימון מה יקרה לך כאשר אתה נופל במעל 100קמ"ש.

יש לי חבר שהיה מת לקנות אופנוע כבד, רק שעכשיו הוא ממש מפחד -מאז שהוא נפל בעבודה כשליח ולא נפגע במזל ומאז שאחד הראה לא את היד שלו מתאונת אופנוע ( 4 אצבעות והוא אומר שזה מזל שזה רק אצבע )

תחשב טיפה ותגיע להחלטה. אל תקשיב לאף אחד! אם אתה יודע שאתה הולך להישתולל, זה לא יגמר בטוב. וגם אם אתה תהיה בסדר, תמיד יהיה ישראלי שידפוק אותך ( כי כאלה אנחנו כאן ) ואתה תשלם על זה בחיים. ( חס וחלילה !!!)

• תוכן חדש...