Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עברתי מכיוון רחובות ליבנה, למי שיודע אז יש פס רכבת בין לבין.. (איפה שכפר גבירול)

בקיצור הגעתי לפסי רכבת עצרתי, האורות היבהבו.. ואז מאחורי בא רכב במהירות, מהלחץ שהוא יכנס בי מאחורה

נתתי גז ועברתי כשהאורות מהבהבים, והמחסום מתחיל לרדת כלומר כבר עברתי את המחסון שהוא התחיל לרדת, אבל ראיתי את המחסום של הצד השני יורד.. כאשר כבר חציתי את הפסי רכבת..

השאלה שלי היא: האם יש אפשרות שמצלמה צילמה אותי (כשחזרתי מחזרה מאותו כביש, לא ראיתי מצלמות או משהו שיכול להראות כמצלמה, מה גם שבונים שם גשר ובכלל כל הכביש שם בשיפוצים)

אני יודע שהייתי צריך להפעיל יותר שיקול דעת, אבל מה אתם חושבים, אני בלחץ כמובן מאיזו מצלמה שצילמה והדו"ח שאולי יגיע אח"כ.

אשמח להרגעתם ולתשובתם.

בברכה, לירן

פורסם

אפשרות ראשונה היא מצלמה, אפשרות אחרת היא רישום מספר רישוי ע"י הפקח במעבר.

רק יש לי שאלה שמעניינת אותי, אתה מעדיף מכה בצד מרכבת ולא אולי מכה מאחור ממכונית פרטית?

פורסם

אין ספק שזה מעשה שטות. אבל כמו שהסברתי שעברתי המחסום לא ירד, כאשר הייתי כבר ארי פסי הרכבת ראיתי שהמחסום של הצג הנגדי של הכביש יורד.

פורסם

אם אתה חושש, ורוצה להיות רגוע, אתה יכל לשוב למקום ולבדוק האם מוצבות מצלמות במקום, והאם יש משקיף תנועה.

או להמתין בסבלנות לאחד מחברי הפורום שמכיר את המקום בוודאות ויתן לך תשובה מהימנה.

*מתוך סקרנות אפשר לשאול כמה זמן יש ברשותך רישיון נהיגה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בכל אופן שחזרתי חזרה מאותו כביש לא ראיתית משהו שנראה כמצלמה

היה שם פיקוח של הרכבת כלומר בוטקה ובתוכו איש שאמור לראות ולפקח.

שאלה נוספת, במידה וכן צילמה אותי מצלמה או הבחור שם רשם את המספר, תוך כמה זמן זה יגיע אלי?

* מעל 3 שנים..

פורסם

אני מניחה שתוך חודש לכל היותר.

*קבל ה"פ

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב כרגע אני ממש עוד לא רגוע אחרי שקראתי כמה הודעות מהארכיון של הפורום,

הבנתי שאני צפוי לנק' ולבית משפט ולשלילה של 30 יום ואולי יותר.

אני רק מעוניין לדעת ממישהו שאולי יצא לו להיות מעורב או סתם מידע כללי. תוך כמה זמן באמת יגיע ה"מכתב" המיועד?.

נהגת שודים אמרה שתוך 30 יום לכל היותר, אבל האם מישהו יכול להביא לי תשובה מדוייקת יותר?

פורסם

גם אם היה שם את הבחור ששומר, ברוב המקרים הם בכלל לא רושמים מספרי רכב. הם נמצאים שם לשעות חירום ומקבלים על זה כסף, אם במקרה רכב ייתקע אז הם יסייעו לו לחזור לאחור או להתקדם קדימה. וגם בעיקר תחושת ביטחון.

לא יודע אם תזומן לדין, אבל אם כן, אתה צריך להצטייד בעו"ד, כי אתה מאוד צעיר. 3 שנים ברישיון זה מעט מאוד. סבא שלי שיש לו רישיון 50 שנה עבר באדום מהבהב בפסי רכבת ושוטר תפס אותו. הוא זומן לקצין משטרה, בימ"ש, ובבימ"ש הוא לא קיבל כלום, מלבד פסילת רישיון נהיגה לחודש!! שזה כלום פשוט כלום! כי העבירה האחרונה שלו הייתה בשנת 69'. אבל זה מקרה חריג. בד"כ זה שוחט אנשים עם שלילות ארוכות טווח, קנסות ובלאגנים!

Xbox12341

• תוכן חדש...