Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שאני מתניע את הרכב,נדלקת נורית צהובה שנעלמת לאחר כמקסימום דקה.

בדקתי שמן מנוע והכל תקין,מה עוד עלי לבדוק?

הרכב הוא BMW אם זה משנה.

תודה

פורסם

בוודאי שמשנה איזה רכב. אגב, BMW הוא היצרן, יעזור אם תגלה לנו את הסוד הגדול - איזה.

האם יש ברשותך ספר נהג? יש שם את פירוט הנורות והאינדיקציה של לוח המחוונים. האם מופיע משהו על גבי הנורה? או שהיא סתם צהובה וזהו?

חזור לעדכן.

פורסם

חייב ספרות רכב ספציפית.

האם זו אותה הנורה שנדלקת באדום כשאתה מדליק רק סויץ' ואז אחרי ההנעה הופכת להיות כתומה ?

או שאלה שתי נורות שונות ובשתיהן אותו ציור בדיוק ? או קצת שונה ?

נסה לצלם ולהעלות תמונה...

אולי זו נורת מנוע או שימון לקוי או נורת התראה שהטיפול מתקרב...מתי החלפת שמן-פילטר פעם אחרונה ?

* יכול להיות טמפ' שמן עדין לא גבוהה מספיק בשביל להתחיל נסיעה בריאה...???

פורסם

רוברט,זאת בידיוק הנורית שבפתיחת הסוויץ' אדומה אבל אצלי לפעמים היא מופיעה כצהובה.ממש לא כל הזמן אבל לעיתים די קרובות.לפי המונה של הרכב אני צריך לעשות טיפול עוד 10 אלף ק"מ.

טיפול עשיתי לפני כ7 אלף ק"מ.כמו כן,מעולם לא הופיעה הנורית עד לפני שמכונאי העלה לי על ג'ק את הרכב על מנת לתת לגלגל האחורי להסתובב "על ריק" בשביל לבדוק אם הלך המיסב.

מאז זה קרה.

פולו,אני קונה רק בקמור את החלקים.

פורסם

מעניין...

חייבים לפנות לספר הרכב על מנת לראות איזה תסריטים אפשריים הם מכתיבים תחת המקרה הנתון.

תנסה להוריד חומר מהאינטרנט או למצוא חבר עם כזה ספר...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פנה למוסך. קשה מאוד לנחש מה הבעייה. יכול להיות שרשת של משאבת שמן סתומה בגלל ג'יפה בקרטר, יכול להיות משאבת שמן, יכול לביות חסר שמן. יכולים להיות הרבה דברים, אבל אין לדעת ככה, לא נתת מספיק מידע (ממתי הנורית דולקת, אילו שינויים עבר האוטו וכד').

חבל שאתה נוסע ככה, זה עלול לגרום נזק למנוע.

אתה בטוח שמה שדולק זו נורית שמן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יכול להיות שיש בעיה במשאבת שמן?כל הדלקה של הרכב נדלקת המנורת שמן בצבע צהוב לכ15 ש' ואז נעלמת.

הלכת למוסך של BMW כמו שהבטחת או לא ?

נגמרים לנו הניחושים...:wink:

פורסם

בספר הנהג של הרכב הספציפי כתוב "גש למוסך". לא עוזר יותר מדי.

אצלי ב-318i מודל 2000 המנורה היתה נדלקת בצבע צהוב תוך כדי נסיעה למרות שמפלס השמן היה תקין. הבעיה נפתרה לאחר החלפת החיישן שאחראי על הדלקת הנורה, עסק לא זול, אבל לפחות מרגיע שאין בעיה אחרת במנוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...