Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רמת השרון...

מישהו יודע מי היבואן ? הבנתי שהיבואן של XL זה בן דוד.

וכרגע אין יבואן רישמי של רד בול, חברת טמקו , היבואנית הרשמית בסכסוך עם חברת רד בול אוסטריה , כבר יותר משנה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שכן שלי הוא היבואן של XI בארץ...(נמצא בנס ציונה)

אני יברר עוד פרטים איפה נמאת חנות המפעל וכ'ו ואני אחזור אליך עם תשובה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

זה כמות קטנה מדי

אולי אפשר באקרמן ברחוב הנמל נראה לי (מאחורי העצמאות) או בבית הליקר, או בכל החנויות יין שבאזור

אבל למה את כל המשקאות אנרגיה האלו שאתה יכול לערבב קולה עם 2 כפיות נס קפה ולקבל את אותה תוצאה (כל המשקאות אנרגיה זה פשוט ערמות של קפאין)

ואו לחליפין לערבב שתן עם נס קפה ואז גם תקבל טעם דומה אני מאמין (לא מניסיון לשמחתי)

פורסם

5 ארגזים זה כלום.

ברים ניידים (חתונות. בריתות. וכו) קונים את זה במשטחים! במשטח יש כמה עשרות ארגזים.

והם קונים בכמה שקלים יותר מהחנות! (שזה כמה מאות שקלים למשטח!)

ובחתונה אחת אפשר לפרק בין 3 ל 10 ארגזים של משקאות אנרגיה.

אז תחשוב. אתה רוצה 5 ארגזים. למה מחיר קרן? אתה מיוחד?

ארגזים של XL עולים היום בין 60 ש"ח (הכי זול שיש. ונדיר ביותר) ל65 ש"ח זול ונפוץ יותר. והרגיל זה כ 70 -75 שקל.

נכון שיש הבדל בין 60 ל 75 לארגז. אבל אתה רוצה רק 5. אז עוד 50 שקל לא יהרגו אותך.

אגב שלא תחשוב שיש לי משהוא נגדך.

ואני לא עובד בתחום המשקאות. (אני עובד בהגברת ותאורה. אז מכירים את הברים הניידים וכל מי שבתחום הארועים.)

אבל כולם תמיד חושבים איפה הכי הכי זול. אנשים צריכים לחיות. גם טיפה להרוויח. (לא להיות גזלנים).

אם אתה מירושלים. צור איתי קשר ונעזור לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא יספר לך סיפורים ו"מקומות" שאני לא זוכר תשם שלהם. יכתוב מה שאני יודע.

מנדל משקעות רעננה - 75 ארגז XL, אפשר להוציא ב70 (ארגז של 24 פחיות (2.9 לפחית - פחות או יותר - )

בכל מקרה זה הכי זול שאני מצאתי באזור השרון, גם אבסולוט, 55 ש"ח בקבוק אצל מנדל, הכי זול שמצאתי (למרות שאני יודע על 4 חנויות רק ברעננה שמוכרות במחיר הנ"ל)

בכל מקרה, הבנתי שיש חנות גם בת"א של מנדל.

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...