Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford Fosgate T4004

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר מודפס או חתום ביד , כאילו שאם זה ר שום אז זה וואו ואם זה מודפס זה מכונה . רוקפורד חברה גדולה לא כמו ג'ניסיס שממוקמת במרתף של איזה אנגלי שיש לו זמן לחתום על כל מגבר . וזה לא שרוקפורד יזי

יפו נתונים לרעה . עדיין אחת החברות הוותיקות שיש לה שם לשמור עליו . עיוות שמיוות הפולס נשמע יותר טוב אצלי מאשר על הזטק , והייתי איתו שנה .

אז אני מבין שלטענתך הT4004 טוב מP4 ... לא שיכנעת אותי..... ופולס זה בטח לא רמקול לאמוד "נשמע יותר טוב "

כתוצאה ממגבר.

אם כבר, אתה יכול לטעון ליתרון בדינמיות של הT4004 לעומת הP4 (אם בכלל אנחנו מדברים עליו ולא על זטק אחר)

על הפולס.

ואין סיכוי שגם לT8004 יהיה יתרון דינמיות על הזטק.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא דיברתי על P4 , אלה על דגמי Xircuit , במקום לזרוק עליי מושגים כמו " דינמיות " ולהגיד שפולס זה לא רמקול לאמוד איכות ...

רמקול זה רמקול , ואם אני לוקח רמקול חרא וגורם לו להישמע קצת יותר טוב על מגבר X מאשר על מגבר Y , לא צריך להיות גאון בשביל להבין שמגבר X טוב יותר , כי ממש קשה לי להבין איך על רמקול מטורף ברמת תחרויות SQ , עם מגבר Y ישמע טוב יותר .

תגיד מה שאתה רוצה , אני אומר לך בתור אחד , שהיה לו פולס וזטק משודכים אחד לשני במשך כ 8 חודשים . בלי סאב אפילו , זה כל מה שהיה לי וכבר ידעתי בעלפה איך הסט אף נשמע , מיד עם החלפה ל T4004 , שחובר בגישור לסט ( לכן קיבל בערך 120-150 RMS , ועוד בגישור ) היה נשמע הרבה יותר חם , הרבה יותר חיי והרבה יותר דומיננטי , ואמרתי את זה מההפעלה הראשונה , ולא זה לא פסיכולוגי .

תנסה לא ללכת עם העדר בקטע החם של הקיץ " רוקפורד זה פאסה " כאילו פתאום הם מייצרים חרא מגברים , מזייפים תעודות ומה לא .

שנים ה HYBRID היה נשמע מעולה ומהולל פה ( שלא לדבר על פורומים בחו"ל שמהללים אותו עד אין סוף , כמו את ה ELATE ) , פתאום העדר אומר HYBRID זה חרא , לא יורד נמוך מספיק , אני אומר שכל זה בולשיט פסיכולוגי ולא הגיוני בכלל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא יפה.... אני תמיד בדיעה שרוקפורד חברה בינונית .... זה בטח לא חברה היי אנד ובטח לא חברה גרועה אני אישית היתי הבעלי של P8004 .. ככה שאני מכיר קצת את המגברים..

בכל אופן כדיי לאמוד מגבר צריך מוניטור של אולפן (רמקול נייטרלי ) .... לגביי נשמע יותר טוב ... זה מושג כוללני מדיי.

אם התכוונ שהוא נשמע יותר חזק (שזה שווה למעוות בוליום יותר גבוהה ממקודם ויותר ברור בויליום ששמעת בו לפניי)

אז אתה מתייחס לדינמיות .

פורסם

matan20shab אז הייתה בעלים של מגבר מליין נמוך ואתה מכיר את המגברים של החברה?

אני אישית לא שמעתי את הסדרה P בפעולה, רק סדרה T

T8004 מגביר לחבר שלי 3WAY אקטיבית(פרה בנד),לשני T1001BD משודך לסאב במערכת של 3WAY אקטיבית של סקן ספיק ואצלי (בקרוב) T15001BD אותו סיפור.

רוקפורד היא לא חברה שמייצרת זבל אבל הדגמים בסיסים וזולים של רוב החברות יוצרות רושם שזה נכון.

ברוב המקרים אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...