Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford Fosgate T4004

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי המגברים החדשים קשה מאוד לדעת, רוקפורד עשו שינוי די רציני במגברים שלהם ועברו למגברים דיגיטליים במקום אנלוגיים.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יש לי אותו מגבר ובינתיים מחובר אליו הסאאב p1 של רוקפורד ואני רוצה להחליף

אותו.

אז השאלה שלי היא מה בעצם הסאאב הכי טוב וההכי מומלץ לחבר למגבר לפי

הנתונים שלו? (דגש על איכות וחוזק)

פורסם

צ'יטרים :) אולי רוקפורד .. לא המגברים.. מזמן לא מתחרים בעולם לפי הספק ,אלא לפי ערוצים ....

אז מה העניין ?

מה גם שאין להם קבוצה ואין קבוצה שמתחרה עם מגברי רוקפורד

פה יש את הסטטיסטיקה של הגמר הארופאי ובאיזה מוצרים השתמשו

פורסם
אני לא מבין משהו! המגבר הזה מוצהר כ 25WRMS כפול 4 ערוצים ב 4 אום! איך בדיוק הגענו ל 98 RMS?

שום רוקפורד חביבי,

ב 1 אחוז עיוות אפשר להגיע למספרים נפלאים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המגבר הזה לא מספק 600 RMS ב 2 אוהם בגישור .

מה שכתוב בתעודת הלידה קריב ל 600 TOTAL rms watts , ז"א כמה RMS בכל יציאה ביחד , כמו שבכל מגבר שמכבד את עצמו רשום כמה WATT ב RMS ביחד בכל היציאות ( כמובן לפי חישוב מהיר 98 כפול 4 זה לא קרוב ל 400 אפילו אבל אני לא יודע איך הם מחשבים זאת בדיוק ) . כמו על ה XETEC שלי רשום 500 WATTS וכמו על רבים אחרים שהם לא חברות שוק .

המגבר מוצהר 200 RMS בגישור ב 2 אוהם , במציאות הוא מוציא בערך 300 RMS בגישור . אצלי היה מגושר על IDQ 12 V3 שמוצהר 450 RMS ( מסוגל לקבל גם 700 RMS ) והוא היה זריז בטירוף , ואצלי הוא מחובר על 4 אוהם בגישור ... ז"א בערך 200 RMS אם לא פחות .

כשחיברתי למגבר הנ"ל 8G , הוא היה נכנס לפרוטקשיין לפעמים בווליום גבוה , כשחיברתי אליו 4G הוא לא נכנס לפרוטקשיין .

יכול להיות שזה לא בגלל זה כמובן , אבל אני סתם אומר :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
יפה. יש לך 600 RMS ב 2 אום לתת בגישור! אתה יכול לפתוח עם זה ROCKFORD T1 שזה סאב מאוד מאוד חזק. ובאמת להחזיק קיקר L7 (פחות מומלץ מהT לדעתי)

תלמד לקרוא נתונים ואני לא מבין איך כולם לא שמו לב לזה.

המגבר מוצהר 593 RMS כאשר כל הערוצים שלו פועלים ב-2 אוהם! ביחד! 148RMS לערוץ ב-2 אוהם. לא מרשים יותר מידי.

המגבר הזה ל-900 שקל זה אחלה מגבר בעולם. עושה ויעשה את העבודה עם הרכיבים שלך.

אבל אל תעשו ממנו מה שהוא לא וזה בטח לא להוציא 600RMS בגישור (חיחיחי:lol:)

אמיר

*אופס, טל הקדים אותי

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
לא באמת אני שואל! כי אם לדוגמה ניקח את המגבר הנ"ל :

http://www.sonicelectronix.com/item_8893_Rockford+Fosgate+Power+T400-2.html

אז זה לא 120 RMS? הרבה הרבה יותר? כמה?

זה מגבר מהדגמים החדשים

הם קצת פחות "עצבניים" :|

בסידרה הקודמת היה מגבר 4 ערוצים של 125W RMS שבפועל הוציא בכל מניי מדידות בין 250-370W RMS לערוץ!

זאת כמובן עם היה לך כל הרבה זרם לספק להם!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
שום רוקפורד חביבי,

ב 1 אחוז עיוות אפשר להגיע למספרים נפלאים:)

כאילו שתוכל להבדיל בין 1 ל 0.001 . וזה גם לא נמדד ב 1

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

צודק 1% לא שמיע , ובנוסף הגרף בד"כ כלכך תלול שאין הרבה הבדל בין 1 ל0.0001 אולי 10 15 RMS

בכל אופן שיתחילו לבדוק את המגבר ידנית ולא ידפיסו תעודות , נדבר ... אני מתנדב לעשות בדיקה פרוביזורית באחד המפגשים רק לצורך .... "הכירו במציאות מעריצי רוקפורד"

:)

פורסם

מה הקשר מודפס או חתום ביד , כאילו שאם זה ר שום אז זה וואו ואם זה מודפס זה מכונה . רוקפורד חברה גדולה לא כמו ג'ניסיס שממוקמת במרתף של איזה אנגלי שיש לו זמן לחתום על כל מגבר . וזה לא שרוקפורד יזי

יפו נתונים לרעה . עדיין אחת החברות הוותיקות שיש לה שם לשמור עליו . עיוות שמיוות הפולס נשמע יותר טוב אצלי מאשר על הזטק , והייתי איתו שנה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
"הכירו במציאות מעריצי רוקפורד"

אני מתיחס למעריצי רוקפורד בדיוק כמו למעריצי המק .. האמונה בחברות האלו היא סוג של דת ..

:wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...