Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חוזר על זה עוד פעם , אין פה שום ביקורת על שירשור השיפוץ שלך.

אנחנו פשוט פוחדים לעשות את זה בשירשור של ליאור ברוך! :-D

בהצלחה

ים

אשמח מאוד מאוד לשמוע כל ביקורת או הערות כאלו ואחרות על מה שרואים בתמונות השיפוץ של ה-SP, זה יכול רק לעזור :)

אם כך, הכל ברור.

אגב ליאור, אני בטוח שגם אצלו, כמה שהשיפוץ מושקע, מוקפד וכד' הנק' האלה קיימות.

זהו שלא.... הרכב נמצא כרגע לא אצל פחח, כי אם בסדנא שמשחזרת כלי-רכב, משמע, כל(!) פיסת פח נבדקת ומשוחזרת למקור, כל פיסת חלודה מוחלפת בפח חדש, בריתוך של פלטה מול פלטה ולא פלטה על פלטה וכו'.... כל תיקון או תלאי שבוצע בעבר מוסר ומוחלף בשחזור חדש.

רק לאחר סיום התהליך הנ"ל, הרכב נכנס לתהליך של פחחות/צבע "רגיל"...

אגב, אם יש כאלו שמעוניינים לבקר ולראות את הפרויקט בשבת הקרובה, הרגישו חופשי להשאיר לי ה"פ ואשאיר פרטים, שעה וכתובת :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור , לא מדוייק גם אצלך זה מופיע.

למשל בפוסט הזה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1715569&postcount=130

העניין אצלך הוא שעברתי על כל שירשור השיפוץ בחיפוש של כאלו והגעתי למסקנה שפשוט ברוב המקומות אין ברכב שלך פח כפול.

ממש כמעט ואין נקודות כאלו בניגוד לרכבים אחרים, ולכן גם אין תיקונים כאלו.

פורסם
ליאור , לא מדוייק גם אצלך זה מופיע.

למשל בפוסט הזה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1715569&postcount=130

העניין אצלך הוא שעברתי על כל שירשור השיפוץ בחיפוש של כאלו והגעתי למסקנה שפשוט ברוב המקומות אין ברכב שלך פח כפול.

ממש כמעט ואין נקודות כאלו בניגוד לרכבים אחרים, ולכן גם אין תיקונים כאלו.

בדיוק... ולכן הזמנתי לראות את הפרויקט, הוא מגיע שם ממש לכל נקודה, כי יש גישה לכל פיסת פח. מה שרואים בתמונה בלינק הנ"ל היה כשהוא חשף את הפח, אך הוא לא משאיר שום דבר כזה, כאמור, צריך לראות כדי להבין את הפדנטיות והירידה לפרטים....

קבענו בשבת? :wink:

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אח שלנו קצת שומר שבת אז יש לנו פה בעיה קטנה , אבל בהחלט מעניין אותי לראות את הפרוייקט.

אם אתה אומר שהוא חשף את הפח בכדי לנקות אותו מבפנים , כל הכבוד.

נהיה בקשר...

פורסם

אכן גם אני הופתעתי קמעה מסגירת הטלאי על החלודה בסף הרכב (מאוד בולט לעין).

ניקוי חול אינו תמיד בא בחשבון הכלכלי.

פירוק כל סף הרכב לאורכו או החלפתו גם היא אינה זולה.

הזכיר פה מישהו ממיר חלודה (מילה גסה ?)

מדוע לא כדאי להרביץ איזה הזרקה בפיסטולט לאזורים הבעייתיים של ממיר חלודה??

האם לא יותר טוב מכלום ?

אולי המרייט ?

דעתכם...?

פורסם

עודד , ברגע שהחלל נפתח החלודה תתפתח בכל המקומות , במיוחד באזור הפתח וכמובן בחלק הנמוך ביותר.

אי אפשר להגיע עם פיסטולט לכל המקומות הללו.

להרביץ צביעה כמה שאפשר בשביל הקצת שקט נפשי תמיד אפשר , אבל כמה זה כבר יעזור?

פורסם

04.07.08 - די דורכים במקום...

מאז יום שלישי, ה-24.06.08, לצערי לא הייתה התקדמות כלל וכלל. למעט מה שאני עשיתי (פירקתי ידית איתותים, הגה, ריפוד הגג הישן, כל השערות שמתחתיו ושייפתי את הדש-בורד, תא המטען ואיזור האטם של תא המטען).

באותו יום שלישי, ההכנה למדרכה השמאלית (שהייתה די תלויה באוויר מרוב ריקבון, ניתן לראות בתמונות קודמות) נבנתה מחדש, לפי הציור הנחמד שציירתי, עם אומי-עוגן למדרכה שתבוא (שברתי את כל הברגים בנסיונות הפתיחה :oops:).

התמונות לפניכם:

1zyymic.jpg

30c6dlt.jpg

2mm6a2s.jpg

2vlo1vd.jpg

כשאני מוריד את הריפוד הישן מן הקירות והתקרה, ישנם מן שיערות אפורות כאלה דבוקות לפח - איך אפשר להורידן בקלות (כי סכין יפני זה סיזיפי מדי), או שבכלל אין צורך?

תודה מראש לעונים,

משכנתא זה קל

פורסם
04.07.08 - די דורכים במקום...

כשאני מוריד את הריפוד הישן מן הקירות והתקרה, ישנם מן שיערות אפורות כאלה דבוקות לפח - איך אפשר להורידן בקלות (כי סכין יפני זה סיזיפי מדי), או שבכלל אין צורך?

תודה מראש לעונים,

תנסה עם שעווה, חיפו' נמצאת אצל הקוסמטיקאי, לא? :twisted:

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

16.07.08 - חצי רכב אפור.

היום ביקרתי בסדנא, אחרי כשבועיים שלא הייתי. והופתעתי לגלות שחצי מהרכב (אפילו יותר) נצבע ביסוד אחרי תיקונים (:)), כל החלק האחורי, הגג והצד השמאלי תוקנו במשך כמה ימים והותזו בצבע יסוד. הקווים נראים מעולה, הגבשושיות שהיו בגג אינן, הגלים שהיו ב"דלת האחורית" אינם גם כן.

כמו כן, רותך פח חדש מתחת למצבר (מקום מועד לפורענות בחיפושיות).

תמונות אצלם בשישי, בביקורי הבא להמשך השפשופים-הלא-נגמרים-שיש-באוטו,

עד אז,

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

25.07.08 -

הבטחות יש לקיים. לצערי, לא יצא לי לבקר את האוטו לא בשישי הקודם, והיום גם בקושי - הספקתי רק לצלם תמונות.

האפור החל להופיע גם בצד השני, בית כנף קדמית ימין החל להיחתך בברוטאליות (מעבר למה שחשבנו) ועוד.

2yunm7p.jpg

35clcgy.jpg

117dxcl.jpg

2dhcn60.jpg

9fzhxl.jpg

91lctz.jpg

aa7kp2.jpg

1447cox.jpg

17u0bb.jpg

2a0ahqx.jpg

ועכשיו לחיתוכים:

24mt18z.jpg

33jigcz.jpg

2vt5u6r.jpg

2ynjurt.jpg

15hg2gl.jpg

2cr9d13.jpg

שוב, אשמח לכל הערה, הארה, מילות גנאי וכד'.

שבת שלום לכולם,

התפתחויות בתקווה בשבוע הבא,

משכנתא זה קל

פורסם

איזה יופי .החלודה אט אט נעלמת..מחכה כבר לראות את השלב הסופי.יכול להיות שאבוא השבוע לראות אותה:wink:מקרוב

עידו

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...