Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HD של HOT, מישהו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עם כל כניסת ה-High Definition לחיים, ועכשיו גם הממיר של הוט, כמה חודשים טובים אחרי YES.

יש מישהו שהתנסה כבר בעניין? שווה את ההחלפה? מביקורות שקראתי לא ראיתי התלהבות ובמיוחד לנוכח המספר המצומצם של הערוצים התומכים.

אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

50 ש"ח לחודש בהוט, אני לא מנוי שלהם אבל ידוע לי שיש מספר קטן של ערוצים תומכים וזה לא שווה את הכסף, לא בהוט ולא ביס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הVOD עוד רחוק, את המידע על הערוץ שאני צופה בו אני לא מצליח לקבל כמו שצריך. "מידע נוסף אינו זמין" יצא לי כבר מכל החורים.

GS300.

פורסם
הVOD עוד רחוק, את המידע על הערוץ שאני צופה בו אני לא מצליח לקבל כמו שצריך. "מידע נוסף אינו זמין" יצא לי כבר מכל החורים.

הבעיה הזו "כמעט" תוקנה אצלנו בשבוע שעבר לאחר שהטכנאי כבר היה אצלינו בפעם ה-2421. תשתית כל כך מחורבנת ואין כ"כ עם מי לדבר. אפילו המאסטר טכנאי לא הצליח לפתור את הבעיות לצמיתות, הן תמיד חוזרות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כל מה שמתחיל ב HOT נגמר בעוגמת נפש.

אחרי שהייתי מחובר שנים להוט TV+אינטרנט, עברתי בTV לYES ונשארתי באינטרנט דרך הוט (לא רציתי קו בזק)

ב20.5.2008 עברתי דירה

מאז ועד היום אני מנסה כמעט מדי יום לתאם העברת דירה עם HOT, וחבורת המטומטמים שקוראת לעצמה שירות לקוחות,

מסתבכת שוב ושוב עם פרטי המנוי שלי והכתובות, עד היום לא הועברתי ולא חוברתי, והמודם של האינטרנט בשקית בדירה החדשה.

אני מבשל הגשת תביעה נגד חברת HOT בנושא הזה.

(כמובן שאני עדיין ממשיך לשלם !!!! כבר חודש עוד מעט על ריק)

שבוע לאחר שדיברתי עם הוט, תיאמתי העברת דירה עם YES שתיק תק תיאמו את זה לתאריך שביקשתי בשעה שביקשתי.

הם היו נחמדים, נתנו לי עוד שני ממירים חינם, התקנה חינם, תלושי הנחה במבחר חנויות של מוצרי חשמל ודברים לבית, וביצעו לי התקנה מקצועית תוך השחלת כבלים בתוך הקירות ובלי העברת כבלים חיצוניים מכוערים.

אז כן, הטריפל משתלם.

אבל לחכות כל יום לטכנאי לא משתלם.

והמקצועיות והשירות המפוקפק לא משתלמים.

שלא לדבר על העצבים ועוגמת הנפש.

HOT? אולי עדיף לקרוא להם NOT !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שמעתי אתם מתקשרים ל-YES אומרים להם NO ... ?

סתם לא. אני עם חבילת הטריפל של הוט, ואני מרוצה כמעט מהכל, מהטלפון כן. אינטרנט כן.

טלוויזיה? ממש לא. חבל, חבל שככה הם מאבדים עוד ועוד לקוחות.

פורסם

חכה ידידי, גם אני דיברתי פעם ככה. הייתי ב HOT משהו כמו 8 שנים.

חכה לתקלה הראשונה באינטרנט ואז הכל יתחיל לקרוס.

חכה שאחד השכנים יתנתק או יתחבר ל HOT וינתקו אותך בטעות , ותצטרך לריב איתם כמה ימים שיחברו אותך חזרה.

(קרה לי מעל 5 פעמים בשנתיים ב3 דירות שונות - כבר הפסקתי לספור)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני חודש וחצי ניתקו אותי בטעות. הייתי ללא אינטרנט כמעט שבוע, וכשביקשתי להתחבר מחדש אמרו לי שאי אפשר.

צריך ליצור שם משתמש חדש. זה אומר, להחליף אימייל, להחליף סיסמא+שם משתמש, לעדכן אימייל באתרים. וכו' וכו'.

בסוף הם פיצו אותי..., נו טוב. סלחתי להם הפעם.

פורסם

דבר ראשון, ה-HD של הוט קיים כבר מזמן. הם פשוט לא דחפו אותו ולא מכרו כי פשוט מאוד לא היה שום טעם.

לא היו בכלל ערוצים תומכי HD.

HD לא משתלם והם יודעים את זה. לא השתלם אז ולא משתלם גם היום.

בנוגע ל-VOD. הבעיה אינה בהכרח בשירות הנ"ל אלא בממירים המיושנים שמסופקים ללקוחות.

החברה משתמשת בשירותיהם של חברות התקנה קבלניות והממירים ממוקמים במחסנים של חברת ההתקנה.

אם תקבל ממיר חדש ( ע"ע ממיר דק - פעם ידעתי איך קוראים לו והספקתי לשכוח. יכול להיות דוקסיס?) או אם תקבל ממיר מיושן (הממיר הגדול של סמסונג) זה תלוי במזל.

אלא אם כן אתה סלבריקה, היות ולהוט יש מדיניות ליקי-ליקי מעוגנת בתקנון.

הממיר הדק אין בו כמעט תקלות בכלל ואילו הממיר של סמסונג מבקש ממך לנתק אותו 10 פעמים ביום, למרות שבפועל היית מעדיף להטיח אותו בקיר.

בעבר דיברתי עם שירות הלקוחות של הוט וביקשתי שישלחו לי ממיר דק שאינו עושה תקלות לאחר אין ספור שיפצורים שהטכנאים שלהם ניסו לעשות על הממיר שלי (כל מיני מגברים למיניהם בחדר שלי ובארון חשמל שחוץ מלתפוס לי את השטקר האחרון בחדר לא עושים כלום).

מבחינת החברה אין אפשרות להחליף לי לממיר דק. אין להם שום בעיה לשלוח לי טכנאי ובמידת הצורך להחליף לי ממיר אבל הם לא יכולים להתחייב לממיר זה או אחר.

זאת על אף שדמי המנוי זהים בין ממיר דק לממיר מיושן.

עם זאת, מאחר ומבחינת תוכן, לטעמי, הוט יותר מוצלחים (אם לא לוקחים בחשבון את סדרת הבית החדשה שלהם שמתעקשת שיעל בר זוהר היא שחקנית מוצלחת ושטלנובלות כבדות ומוגזמות לא חלפו מן העולם) ומאחר והם יותר מתקדמים בשירותים החדשים (הוט VOD והוט VOD MOVIES והאפליקציה המאוד נחמדה START OVER) ועלות מנוי אצלם הרבה יותר שפויה- אני יודעת שאין בחירה מוצלחת ובמילים אחרות : im screwed either way.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

מה זה דמי מנוי שפויים אצלך?

אגב, אני לא רואה עניין בלשלם סכום (גם אם הוא שפוי) על מוצר שעושה בעיות והעצבים של כל פעם להזמין טכנאי.

זה מה שנקרא לא להנות מהמוצר שקנית, במיוחד כשיש פיתרון והם לא רוצים לתת לך אותו, רק בגלל זה היתי מתנתק מהם.

ואני בטוח שאם תבקשי להתנתק בטענה שהממיר של סמסונג גרועו ואת רוצה לקבל את הממיר הדק, הם יתנו לך אותו רק כדי לשמור עלייך אצלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדירה הקודמת שגרתי בה, לא הייתה אפשרות לבצע שינויים בקו הטלפון ולהוסיף ADSL ( ירושות וכל מיני דברים של בעלי הבית ).

האינטרנט של הוט היה פשוט זבל.

בהתחלה היה רק אינטרנט ועבד יחסית סביר, פעם בכמה זמן תקלה למשך פרקים זמן קצרים )

ברגע שהוספנו גם טלוויזיה לעניין הכל הסתבך.

לאחר ההתקנה האינטרנט כל הזמן יצא מסינכרון.

מאחר וזה המקצוע שלי, די מהר הבהרתי להם שאני יודע על מה אני מדבר ושלא יחרטטו אותי. ( אני רואה בתוך המודם את הרעשים )

שלחו אלי טכנאי, הוא החליט שאין מספיק עוצמה וצריך מגבר ( תוך כדי שהוא מלכלך על אלו שהתקינו את הנקודות הנוספות לממירים)

זה החזיק מעמד יום.

התקשרתי שוב עצבני ודרשתי טכנאי אצלי מיידית.

תוך כשעה היה אצלי טכנאי, הוא אמר מה פתאום שמים מגבר לאינטרנט, מי ששם לך אותו לא יודע מה הוא עושה...

החזיר מעמד עוד יום וחצי, ואז זה כבר היה יום שיש בצהריים.

הרמתי טלפון, ודרשתי פתרונות מידיים או שאני מתנתק ותובע אותם.

תוך כשעה שלחו את אכנאי קצת יותר מתקדם.

הגיע עם איזה צב"ד יקר, חיבר לשקע, ראה מה שראה, יצא החוצה לקופסא שלהם.

ואמר שכל הערוץ החוזר של הבניין דפוק.

עוד באותו היום החליפו, ומאז זה עבד כמה חודשים עד שעברנו דירה.

ששולחים טכנאים שמתעסקים עם כבלים ומבינים בשידור טלויזיה ולא בשאר.

הרי הם מעבירים את הכל על אותו הכבל, הם פשוט לא משקיעים מספיק באנשים שלהם.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...