Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HD של HOT, מישהו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על עקרונות צריך להיות מוכן לשלם מחיר. אני לא רוצה לעזוב את הוט ולהתחבר ליס ולכן אני לא אאיים לעזוב, אם אין לי כוונה באמת לעשות זאת במידה ודרישותיי לא ייענו.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

ואם הדרישות שלך לא יענו, את חושבת שהם יגידו "זאת סחטנית בוא נלמד אותה לקח"?

מספיק פעמים אמרתי ליס שאני עוזב אותם ולרוב קיבלתי מבצעים עדיפים (אם לא את מה שרציתי) ואף פעם לא היתה עם זה בעיה.

אני אישית לא מוכן להתפשר ולשלם על מוצר לא תקין, במיוחד כשמדובר במוצר זול יחסית והחברה שסיפקה אותו לא תמות אם היא תחליף אותו באחד תקין (גם אם זה אומר להחליף לדגם אחר).

אני מניח שאם היה מדובר בתקלה ברכב לא הית מוותרת

מה גם שאני לא מבין על איזה עיקרון את מדברת, אם מדובר על תוכן השידורים, הרי שאת לא נהנת ממנו בגלל הממיר הלא תקין אז מה זה עוזר שיש להם תוכן טוב יותר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שטוטית - טיפ קטן :

ברגע שאת מאיימת על חברה (כל נותנת שירות גדולה) שאת רוצה להתנתק, הטיפול בך (בך=לקוח שמביע נוכונות לנטישה) עובר למחלקת שימור לקוחות

בידיים של שימור לקוחות יש הרבה יותר כח מאשר שירות הלקוחות הרגיל, בהינף יד הם יכולים לשלוף מבצעים ומחירים ששירות הלקוחות בכלל לא מודע לקיומם

לכן - כן, בהחלט כדאי לא לאיים להתנתק אלא לבקש להתנתק, שוב - אנחנו לא מאיימים אנחנו ברוגע מוחלט מבקשים "טוב לאור התמחור הנ"ל אני מבקש להפסיק את ההתקשרות איתכם ולבטל את המנוי"

במצב כזה תעברו לשימור לקוחות ושם התמונה אחרת וורודה יותר

פורסם
על עקרונות צריך להיות מוכן לשלם מחיר. אני לא רוצה לעזוב את הוט ולהתחבר ליס ולכן אני לא אאיים לעזוב, אם אין לי כוונה באמת לעשות זאת במידה ודרישותיי לא ייענו.

לשם השוואה: התקשרתי ל YES וביקשתי להחליף את כל הממירים בבית לדגם חדש של ממיר שיצא , כי שמעתי שהוא מוציא איכות טובה יותר לטלויזיות פלזמה וכולל יציאת אודיו אופטית 5.1.

בכל לא התווכחו איתי, רק שאלו מתי להגיע.

נראה אותך מנסה להחליף בורג בהוט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, אני לא חושבת שיתנקמו בי. אני פשוט ארגיש לא נעים לבקש להתנתק בגלל סוג הממיר ואם בכל זאת לא ירצו להחליף לי את הממיר אז למרות זאת אני אשאר. זה נראה לי די פתטי.

דבר שני, אני מכירה את מחלקת שימור לקוחות- הם לא יכולים לעשות הכל. עבדתי תקופה מאוד קצרה בהוט וכשהתלמדתי במחלקת מכירות התקשרו לקוחות שכבר התנתקו לאחר שלא הצליחו לשמר אותם והתקשרו שוב כלקוחות חדשים כדי להתחבר עם הצעה טובה יותר ( הם בדר"כ נדפקו כי ההצעה של שימור תמיד הכי טובה, אבל בכל זאת זה מוכיח שלא את כל הדרישות ניתן לספק בשימור).

בנוסף, כבר כעובדת בהוט הסבירו שקבלת ממירים חדשים תלויה במחסנים ששייכים לקבלנים ולא לחברה. ההסבר ניתן לא כחלק ממדיניות ממסויימת אלא פשוט כידע כללי.

ודבר אחרון, לא אמרתי שאני לא מצליחה לראות שידורים, אמרתי שאני צריכה לאתחל את הממיר הרבה פעמים במשך היום (תלוי בכמות הצפיה כמובן). למרות הטרחה, אני עדיין מעדיפה את התכנים של הוט על פני התכנים של יס.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם
לשם השוואה: התקשרתי ל YES וביקשתי להחליף את כל הממירים בבית לדגם חדש של ממיר שיצא , כי שמעתי שהוא מוציא איכות טובה יותר לטלויזיות פלזמה וכולל יציאת אודיו אופטית 5.1.

בכל לא התווכחו איתי, רק שאלו מתי להגיע.

נראה אותך מנסה להחליף בורג בהוט.

אפשר את פרטי הממיר כדי שאדע מה לבקש?

in the face

with a chair

פורסם
קודם כל, אני לא חושבת שיתנקמו בי. אני פשוט ארגיש לא נעים לבקש להתנתק בגלל סוג הממיר ואם בכל זאת לא ירצו להחליף לי את הממיר אז למרות זאת אני אשאר. זה נראה לי די פתטי.

דבר שני, אני מכירה את מחלקת שימור לקוחות- הם לא יכולים לעשות הכל. עבדתי תקופה מאוד קצרה בהוט וכשהתלמדתי במחלקת מכירות התקשרו לקוחות שכבר התנתקו לאחר שלא הצליחו לשמר אותם והתקשרו שוב כלקוחות חדשים כדי להתחבר עם הצעה טובה יותר ( הם בדר"כ נדפקו כי ההצעה של שימור תמיד הכי טובה, אבל בכל זאת זה מוכיח שלא את כל הדרישות ניתן לספק בשימור).

בנוסף, כבר כעובדת בהוט הסבירו שקבלת ממירים חדשים תלויה במחסנים ששייכים לקבלנים ולא לחברה. ההסבר ניתן לא כחלק ממדיניות ממסויימת אלא פשוט כידע כללי.

ודבר אחרון, לא אמרתי שאני לא מצליחה לראות שידורים, אמרתי שאני צריכה לאתחל את הממיר הרבה פעמים במשך היום (תלוי בכמות הצפיה כמובן). למרות הטרחה, אני עדיין מעדיפה את התכנים של הוט על פני התכנים של יס.

ולא מקומם אותך שאת יודעת שיש פיתרון לבעיה שלך ואת פשוט לא מעניינת אותם בתור לקחוה שמממנת אותם כל חודש בחודשו?

אני חושב שכל אחד אחר כבר מזמן היה דופק על השולחן

in the face

with a chair

פורסם

ומה יעזור לי להתעצבן ולדפוק על השולחן?

בפעמים שהייתי אצל אנשים שיש להם יס לא מצאתי שום דבר לראות. ולא לכולם יש מספיק כסף ליס מקס.

אז או שאני אתבאס מהשירות של הוט או מהתכנים של יס. אני צריכה להחליט מה יותר חשוב לי.

כשאני רואה ומזמינה בסלון (יש שם ממיר דק) אין לי שום תקלות. רק בחדר שלי יש בעיות ב-VOD. מסתדרים.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם
ומה יעזור לי להתעצבן ולדפוק על השולחן?

בפעמים שהייתי אצל אנשים שיש להם יס לא מצאתי שום דבר לראות. ולא לכולם יש מספיק כסף ליס מקס.

אז או שאני אתבאס מהשירות של הוט או מהתכנים של יס. אני צריכה להחליט מה יותר חשוב לי.

כשאני רואה ומזמינה בסלון (יש שם ממיר דק) אין לי שום תקלות. רק בחדר שלי יש בעיות ב-VOD. מסתדרים.

אני קורא ולא מאמין למה שאת כותבת, האם חברות השירות השונות הביאו אותך למצב כזה שחוסר קבלת שירות מוחלט - נחשב מבחינתך כפשרה עדינה ?

אני עובד באחת מחברות התקשורת באחת המחלקות שמשרתות לקוחות,(לא בדיוק שירות - תמיכה אבל בכל זאת)

השירות בYES לא מושלם אבל הוא הוא לא רע בכלל,

ומבחינתי חברה שלא יכולה להתמודד עם הכשלים הטכניים שלה מן הראוי שתחליף קבלן משנה או שתמצא את הפתרונות המתאימים, אצלינו בתמיכה יש שירות טכנאי עד הבית בתשלום (לציוד מורכב שלא נתמך וכו') היות והקבלן משנה לא עשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ובטח לא כמו שרצינו, אז הוקמה מחלקה של טכנאים שהחליפה אותו, והם כעובדי חברה עובדים בסטנדרטים המקובלים,

הייתי מצפה מהוט לעשות כך ולדאוג שכל המחלקות בין אם בידי קבלן משנה ובין אם בידיים שלהם יפעלו לפי סטנדרטים של איכות ושירות מתאימים,

יתרה מכך - מספיקה שיחה אחת לשירות הלקוחות\תמיכה שלהם כדי להבין את הרמת שירות הנדרשת, אם נציג שאצלינו היה מתבטא בצורה כזאת הוא כבר לא היה נציג שלנו וכנראה גם לא היה עובד בחברה....

שוב אני אומר לא כל התקלות נפתרות ולא על כולן עולים מיד, אבל מינימום של שירות ואכפתיות אפשר לתת

פורסם

עוד לא הבנתם? לכל אחד יש את השיקולים שלו.

עם השירות אני מתעסקת רק כל כמה חודשים, בימים כבדים ב-VOD אני מאתחלת את הממיר כמה פעמים.

מהשידורים והתוכן אני נהנית כמעט כל הזמן.

לחלק מהאנשים השירות והאמינות הן יהרג ובל יעבור, במקרה שלי זה התוכן. מבחינתי בתחום הזה הוט לוקחת.

כל אחד וסדר העדיפויות שלו- אלו השיקולים הפרטיים שלי.

"חבר, אתה נוחר"

• תוכן חדש...