Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להתניע, לחכות 10-15 שניות לתת לשמן להגיע לכל המנוע (לחגור חגורה, כיוון רדיו, כיוון מראות אם צריך), ולההתחיל נסיעה רגועה עד התחממות מנוע.

אין שום צורך למם שום מנוע.

פורסם

רצוי להתחיל בנסיעה לאחר שהצ'וק יתכבה,עניין של מקסימום 2 דקות, אני בכל אופן עושה כך, גם הרכב נוסע חלק יותר בלי קרטועים .

אני יודע שישר יקפצו ויסתייגו ויגידו שלא צריך לעשות ככה וזה מיותר, אבל מניסיון אישי , הרכב נוסע טוב יותר כאשר הצוק כבוי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא צריך לעשות ככה וזה מיותר אפשר לנסוע מיד, כמו שכתב צביקי, "מלבד מנועים מוגדשים".

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

yos1, איזה רכב יש לך?

כעקרון ברכבים בעלי הזרקה אין שום צורך לחמם מנוע, בטח שלא עם גז או משהו.

תניע, חכה עד 20-30 שניות וסע(תשים רדיו, תשים חגורה, תכוון מראות).

כמובן שברכבים מוגדשים מומלץ לחכות כדקה לפני ואחרי נסיעה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אצלי בגי אם סי יש בק פאייר חלש בעזיבת הגז כשהוא קר, המכונאי אמר לי שבגלל שזה קרבורטור אז זה אמור להיות ככה עד שהצ'וק מסיים את העבודה, ובאמת זה ככה.

האוטו נוסע מצויין ועבר כל טיפול אפשרי בשבוע האחרון.

זה באמת ככה במקור?

ודוושת הברקס צריכה להיות בגובה הגז ולמטה?(הבוסטר שופץ הברקס עוצר מצויין אבל הדוושה למטה והמהלך קצר יחסית)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הוא אמר שצריך לשמוע את זה בקרבורטור אבל יש בידוד ואני לפחות לא שומע משם אלה יותר לכיוון האגזוז.(או שזה בגלל הבידוד של המנוע וזה בא ממתחת)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, המצב אצלך לא תקין, אבל מכוניות ישנות מפתחות עם השנים מחלות כאלו ואחרות, שלא מאפשרות תחילת תנועה ישר אחרי ההנעה.

לא תמיד יש היגיון לתקן את הדברים האלו, ואם מעבר לכך הרכב בסדר, עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא.

תאמין לי, שלפני 25 שנה, כשה GMC שלך הייתה חדשה, לא הייתה שום בעייה להניע ולהתחיל לנסוע מייד.

אפילו בספר רכב של חיפושית מודל 77 ישנה המלצה חד משמעית לא לחמם את המנוע בסרק אלא להתחיל לנסוע מייד:

It is not necessary to warm up the engine by letting it idle with the car stationary. Drive off immediately and maintain moderate speed untill the engine is warm

פורסם

עניין שנדון רבות בעבר (והמסקנה כמובן שלא צריך לחמם רכב). כמה קליקים על כפתור החיפוש ואתה שם עם כל ההסברים. חבל לטחון מים.

שי פתח שרשור נוסף בעניינך אם יש צורך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...