Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני גומר מוקדם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר, 99.9% מהמבלים רגילים לצאת מאוחר ולחזור מאוחר.

אני לא חושב שכמה אנשים שראו את זה באינטרנט באמת יעשו הבדל.

זה יישאר ויתפתח לדעתי רק בקרב חברי יוצרי האתר.

פורסם

עניינית, הדחיפה של שעות הבילוי לשעות הקטנות היא תולדה של תקנה שהיתה כשהייתי נהג חדש, לפיה נהגים מתחת לגיל 18 לא יורשו לנהוג בין אחת לשש בבוקר. התוצאה היתה, כמובן, דחיקת שעת תחילת הבילוי ל-24:00 (מסביבות 22:00, לא שקודם יצאו מוקדם ובטח שאצלנו לא גמרו מוקדם...).

.

עפר, כשאני הייתי נהג חדש זה היה עוד לפני המצאת המושג והשלטים (בתקופה שסובארו DL היתה רכב חדיש) וגם אז היו יוצאים לא לפני 23.00.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בארה"ב נסגרים רוב הפאבים והמועדונים ב2 בלילה... מניסיון זה לא כיף וכל יציאה מרגישה כמו תחושת החמצה שעקצו אותך.

אנשים בכל מקרה מגיעים בסביבות 11 בלילה לפאבים וב2 מגרשים אותם או סוגרים את המסיבה, אין בזה שום הגיון כי אם אני רוצה לחגוג עד הבוקר אז זכותי.

לפחות תגיד תודה שפה זה לא כמו בארגנטינה שמסיבה לא מתחילה בכלל לפני 2 בלילה שם זה באמת היה סיוט לצאת...

יוזמה מיותרת אני חושב ששעות היציאה בארץ מעולות רוב הפאבים בארץ כבר מלאים בסביבות 11 בלילה, והמסיבות ב12...

מכאן הלאה תחליט אתה מתי אתה רוצה ללכת הביתה...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
עפר, כשאני הייתי נהג חדש זה היה עוד לפני המצאת המושג והשלטים (בתקופה שסובארו DL היתה רכב חדיש) וגם אז היו יוצאים לא לפני 23.00.

אני הייתי יוצא לבלות גם לפני שהיה לי רישיון (סינרמה, אם מישהו זוכר) ואז היו מתחילים ב-22:00. שנתיים אחורי זה היו פותחים בחצות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפחות תגיד תודה שפה זה לא כמו בארגנטינה שמסיבה לא מתחילה בכלל לפני 2 בלילה שם זה באמת היה סיוט לצאת...

כן, אבל בארגנטינה אתה עומד בתור להיכנס כבר מ12:00.

זה משהו זוועה!

פורסם

גם בתאילנד, המועדונים\פאבים בהרבה מקומות נסגרים ב2 בלילה.

מכירת האלכוהול מפסיקה ב1 בלילה.

לא הייתי רוצה שזה יהיה ככה בארץ.

אני בן אדם אחראי ואני יודע מתי אני עייף, מתי אני לא יכול לנהוג וכו'.

• תוכן חדש...