Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

morel 6X9 נשרף כל הזמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מורל 6X9 2 WAY וזה כבר פעם שניה שנשרף לי הטוייטר בו. למה זה יכול לקרות?

בנוסף, אני יכול לקנות קרוס וטויטרים ולחבר אותם לפני הרמקול? זה יבטל את הטויטרים של ה6X9?

איך זה יהיה?

תודה.

H-U: Panasonic CQC8303U. Front Speakers: Morel Pulse 5¼" 270W. Rear Speakers: Morel Pulse Coax 6x9 300W. Amplifiers: Pulse Audio BA2900, Shirans 1200W. S-W: Jbl GT5-12

פורסם

או כיוונים לקויים, או מגבר סורר.

או שניהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ל6X9 אני לא צריך לתת לו FULL RANGE?

ולשאלתי, אני יכול לחבר קרוסים וטוויטרים בנפרד? ואם כן אז הטוויטרים על ה6X9 לא יעבדו נכון?

H-U: Panasonic CQC8303U. Front Speakers: Morel Pulse 5¼" 270W. Rear Speakers: Morel Pulse Coax 6x9 300W. Amplifiers: Pulse Audio BA2900, Shirans 1200W. S-W: Jbl GT5-12

פורסם

הטוויטרים של סדרות הפולס\טמפו (TW1) והMT11 הישן הם לא הטוויטרים הכי "חזקים" בשוק ודווח בפורום הזה עליהם לא מעט שנשרף איזה אחד או שניים - בייחוד עם השילוב המנצח של JBL GTO הידוע עם הMT-11.

הבעיה היא שברוב המקרים היה מדובר על ליקויים בכיול מערכת ובמגבר חזק מידי בשביל הטוויטר ולשני הרכיבים יצא שם רע במקום להבין שמדובר בחוסר התאמה טוטאלי.

הטוויטר ברמקול האובלי של הפולס חתוך ע"י קבל ולכן הוא כבר מראש מנגן את תחום התדר שהוא אמור לנגן, הבעיה כאן היא כנראה בעיית עוצמה או בעיית עיוותים כזו או אחרת, דיסקים עם הקלטות גרועות, הגזמה בכיווני הבאס המיד והטרבל...

וכמובן יכול לנבוע גם ממגבר שמכניס אחוז עיוות גבוה, עם הגיין פתוח יותר מידי - אין פלא.

איזה מגבר? איך המערכת מכוונת? זה שאלות שאתה צריך לגשת איתן למתקין טוב אחרי שהרמקול תוקן ע"י גורם מוסמך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
או כיוונים לקויים, או מגבר סורר.

או שניהם.

למקרה שמישהו פספס את החתימה שלו:

Amplifiers: Pulse Audio BA2900, Shirans 1200W

שווה לנסות לשדרג ל75.4 או Z4200 ,

חבל שתמשיך לשרוף טויטרים של מורל (או כל חברה אחרת).

ZZR

פורסם

"Shirans 1200W" שירנ'ס? זבל ישראלי?

WDF?:shock:

כמו שכבר נאמר פה,תיגש למישהו שיכוון לך את המגבר,ותוריד את הGAIN.

בקשר לשאלתך השניה,זול יותר כבר לקנות סט פולס ולשים אותו מאחורה.

וזה לא יבטל את הטויטר.

בהצלחה.

פורסם
אח שיילייי אל תקשיב להם! פשוט אל תגביר חזק מידי. תראה שאתה לא שם מברגים ואוכל על הרמקולים והכל יהיה בסדר.

אחי!! מנסיון אם תשים פיתה עם שוקולד על הרמקול ותשאיר אותן בשמש, גם הפיתה וגם הרמקול יתקלקלו!!! חחחחחחחח

נראה לי שמדובר בחבר פורום וותיק שמת לעשות שטויות, יצר לעצמו שם מתשמש חדש ומרביץ אותו עד לחסימה וגירוש מהפורום :lol:

אפילו בשביל מישהו חדש - לא יכול להיות שהוא עד כדי כך בלוק!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...