Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה וחסר לך נוזל הידראולי אזי יש חשש לנזילה לכן גש למוסך לשם בדיקה של המערכת.

 

בדיקה נכונה של גובה נוזל הגה כוח יש לבצע בצורה הבאה.

 

1. החנה את הרכב במישור

2. גלגלים מופנים קדימה וישר (אל תסובב את ההגה לאחר כיבוי המנוע)

3. בדוק את גובה השמן, יש דגמים שקיים בהם שני סימונים אחד כאשר השמן חם ואחד כאשר השמן קר.

 

הנוזל המתאים הינו מקורי בלבד וניתן לרכוש אותו בכול מוסך מורשה של צ'מפיון והמק"ט שלו G 002 000.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה המק"ט הספציפי הזה? והאם אפשר לקנות את זה לא רק בצ'מפיון. שכידוע לך (גם אם אתה סוכן שלהם) שהם יקרנים (מילה אחרת לגנבים).

פורסם

המלצת היצרן והספרות הטכנית היא לנוזל הידרואליי ייעודי של VW להגה. פחית כזו לא עולה הרבה אך גם לא זולה.

מעבר לזה אין מפרט של הנוזל ולכן לשים משהו אחר יהיה חוסר אחריות לדעתי.

 

אם מישהו בדק במעבדה מוסמכת את תכונות הנוזל ויודע להשוות אותו למשהו אחר אני אשמח לראות סימוכין.

פורסם

אביב שלום,

לגבי השמן המקורי להגה : הוא שמן סנטטי בעל צמיגות 10 לפי SAE , העלות של שמן זה היא 60 ש' לליטר, לנו במשפחה יש שלוש מכוניות WV כולן מטופלות אצלי ותמיד שמתי להם שמן גיר אוטומטי מאז ועד היום אין בעיות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בררתי במוסך VAG מרכזי מה הוא השמן המומלץ ומה תכונותיו , ענו לי את מה שכתבתי , זה לא היה היום אלא לפני יותר משנתיים. מה יש בתוך מע' ההיגוי הרגיש לשמן מינראלי , מה יש שם רגיש ועדין השונה ממה שיש בתוך הגיר האוטומטי.

קטונתי מלפסול הוראות ייצרן אך דבר אחד מנחה אותי לוגיקה. תכונת הסנטטי ביחס למינראלי היא אל חימצון כולמר שמן סנטטי עובד יותר לזמן ארוך יותר ללא חימצון , בתוך הדקסטרון יש תוסף "אל חימצון" , איפה פה הבעייה ?.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
למה המק"ט הספציפי הזה? והאם אפשר לקנות את זה לא רק בצ'מפיון. שכידוע לך (גם אם אתה סוכן שלהם) שהם יקרנים (מילה אחרת לגנבים).

 

אני לא סוכן של צ'מפיון.

 

אנא ציין איך בדקת את כמות השמן ומהו הגובה שאליו מגיע השמן על-פני המדיד ?

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...