Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני שארשום את תוכן ההודעה אבקש סליחה מכם, חברי הפורום וממנהל הפורום על הכותרת בהודעה הקודמת, סליחה.

אז ככה ...

ברשותי תקציב של כ - 6.5K.

ברצוני לשים ברכב מערכת איכותית בעלת זוג קומפוננט איכותיים מקדימה+מגבר+סאב+DVD.

אני לא יודע אם התקציב הנ"ל יכול לספק לי משהו איכותי ולכן אני אעשה דבר כזה.

ארצה שתתנו לי מפרט למערכת איכותית בלי DVD ואפשרות להוספה בעתיד של ה DVD+כמה זה יעלה לי.

בנוסף לכך אשמח לקבל מחירים+יצרן לכל מוצר כך שאוכל להגיע לחנות ולהגיד למוכר תביא לי ככה ככה וככה מבלי שינה לדחוף לי דברים שלא מתאימים לי.

בתודה מראש ושוב סליחה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

6500 ש"ח לא מספק למערכת מולטימדיה איכותית. כמו כן עלייך לציין אם אתה רוצה סאונד 5.1 או לא ( או לפחות 4.1).

כמו כן ישנן כל מיני אופציות בDVD, השאלה היא אם יש לך אפשרות אחרת מאשר לשים DVD עם מסך נשלף שכן אם לא אז DVD שכזה יכול לעלות די הרבה כסף.

בקיצור, צריך עוד פרטים.

פורסם

אני ממש ממש לא מבין בכל העסק של הדיוידי לרכב ואשמח לקבל הפנייה לאתרים ישראליים שאוכל לקרוא לפני ולהבין על מה בדיוק מדובר ואיך בדיוק זה עובד.

ככה שאוכל לבוא ולהגיד מה בדיוק אני צריך.

תודה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לא ידוע לי על כתבה קיימת בעברית שיכולה לעזור לך.

כפי שאתה בוודאי יודע DVD מוציא סאונד ב5.1 (יש גם יותר אבל לא ניכנס לזה) ה5 זה אומר זוג רמקולים קדמיים, רמקול סנטר קדמי וזוג רמקולים אחוריים. ה1 זה הסאב. בדיוק כמו במערכת קולנוע ביתית.

השאלה היא אם אתה שואף לסאונד הזה גם ברכב או לא. אם כן, מדובר בהשקעה גדולה יותר שכן תצטרך יותר ערוצי הגברה וכמו כן מעבד 5.1. אם לא, תוכל להסתפק במגבר 4 ערוצים שיגביר את זוג הרמקוליים הקדמיים, את שני הערוצים הנותרים אתה מגשר לערוץ אחד חזק יותר שיחובר לסאב.

רמקולים אחוריים אינם נחוצים במידה והשאיפה היא לשמוע כמה שיותר טוב בסטריאו - דיסקים רגילים (שוב, במידה ואתה מוותר על הסראונד) ואם בכל זאת אתה רוצה בהם אתה יכול לחבר אותם על ההגברה הפנימית של הרדיו דיסק.

כשמדובר בDVD יש מספר אפשרויות כגון, מכשיר בגודל רדיו דיסק רגיל שממנו יוצא מסך נשלף והוא כולל גם נגן DVD בתוכו, קיים אותו המכשיר רק ללא הנגן DVD בתוכו ואלין אתה יכול לחבר נגן חיצוני, אופציה אחרת היא מסך שעומד על סטנד או מסך שיורד מהתקרה (לרוב זול יותר ממכשיר עם מסך נשלף) ואליו אתה יכול לחבר DVD חיצוני או שמותקן בתא הכפפות או רדיו דיסק וכן הלאה וכן הלאה.

כמובן שהאופציה הטובה ביותר היא מכשיר עם מסך נשלף שכולל בתוכו נגן DVD, טיונר (במידה ואתה רוצה לקלוט גם שידורי טלויזיה) ופרוססור (אם מתכננים על סראונד) אבל הוא גם הכי יקר ויעלה בארץ כ10000 ש"ח.

תסתכל על המוצרים באתר הבא כדי לקבל קצת יותר מושג על האפשרויות שיש:

http://www.sounddomain.com/shop/video

• תוכן חדש...