Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב 27 +\-

מצד אחד המאזדה חסכונית יותר, אמינה יותר, עלות אחזקה זולה יותר. מצד שני המראה שלה לא כזה "שוס". היא גדולה, מסורבלת.. משפחתית כזאת.

אני מחפש מכונית "קלילה", קטנה, מנוע קטן.. חסכונית, אמינה ובעלת עלות אחזקה זולה.

הבנתי שמאזדה מספר 1 באמינות, לכן אני נוטה אליה. מה שכן את המאזדה בתקציב שלי אני יכול להשיג במצב פחות טוב מאשר את האיביזה [שנתון פחות טוב], מצד שני האיביזה ידועה בתור אחת עם עלות אחזקה מאוד יקרה..

מה לעשות? :\

פורסם

אני לא חושב שמאזדה 323 יותר חיסכונית מאיביזה.

לדעתי, ההפך הוא נכון. גם ביטוח מקיף ללנטיס יותר יקר.

מה לעשות?

אולי ללכת לכיוון של פיאט פונטו - אחזקה יותר זולה (חלפים).

בכללי אני ממליץ לך לחפש רכב עם גיר ידני.

גם מזדה לנטיס בתקציב כמו שלך וקרוב ל 200 אלף ק"מ יכול להיות שתצטרך שיפוץ גיר אוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני לא חושב שמאזדה 323 יותר חיסכונית מאיביזה.

לדעתי, ההפך הוא נכון. גם ביטוח מקיף ללנטיס יותר יקר.

מה לעשות?

אולי ללכת לכיוון של פיאט פונטו - אחזקה יותר זולה (חלפים).

בכללי אני ממליץ לך לחפש רכב עם גיר ידני.

גם מזדה לנטיס בתקציב כמו שלך וקרוב ל 200 אלף ק"מ יכול להיות שתצטרך שיפוץ גיר אוטומטי.

אני לא אלך על הפונטו. יש לי כמה חברים עם פונטו ואני בחיים לא אלך על האוטו הזה. הפלסטיקה גרועה, הרכב לא בטיחותי, נוטה להתקלקל.. עזוב, לא רוצה.

בנוגע למאזדה - אכן הביטוח יהיה יותר יקר, אבל הבנתי שהמאזדה לא רואה כמעט מוסך.

בנוגע לאיביזה - עד כמה האחזקה שלה יקרה? הבנתי שהחלקים מאוד יקרים אחרי שWV קנו אותם.

פורסם

אני לא מכיר רכב שלא רואה מוסך, מתקציב שלך במיוחד.

לחבר שלי יש את לנטיס מודל 96 מנוע 1800 - צריכת דלק יחסית גבוהה, עכשיו הוא צריך להשקיע קרוב ל 5000 ש"ח כדי לסדר כל מיני דברים ברכב .

לכל רכב יש בלאי טבעי.

חוץ ממאזדה יש עוד רכבים אמינים: ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה (גרנד לאונה), הונדה סיויק, קורולה.

אבל אתה לא באמת צריך רכב משפחתי.

ולכן תיקח לך רשימה של רכבים יותר קטנים, בעלי גיר רגיל :קליאו, איביזה, פולו, פיז'ו 206(גבולי בתקציב).

תחפש רכב שמור במיוחד, מפרטי עם תיעוד של הטיפולים, מס. קילומטרים קטן ככל האפשר.

רכב כזה יהיה הכי מתאים לך וגם יותר חדש מלנטיס.

ולא צריך לצטט הודעות סמוכות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי תודה קודם כל,

דבר שני - האם האיביזה חסכונית בדלק? מה בנוגע לאחזקה שלה, באמת כזאת יקרה?

פורסם

האחזקה של האיביזה לא יקרה יותר מאשר כל ארופאית אחרת...

אם תקנה אחת במצב טוב ותשמור עליה לא צריכה להיות סיבה מיוחדת לביקורים תכופים במוסך.

המחלה שלה בשנתונים הנ"ל היא- חלונות נופלים ופלסטיק מתקלף.

בקשר לצריכת הדלק- היא לא חסכונית מאוד ולא שתיינית (דגם ידני 1.6), יש לה כח והיא מהנה לנהיגה.

הלנטיס האוט' כבדה יותר וכאמור אוט' כך שבהכרח תצרוך יותר דלק מהאיביזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האחזקה של האיביזה לא יקרה יותר מאשר כל ארופאית אחרת...

אם תקנה אחת במצב טוב ותשמור עליה לא צריכה להיות סיבה מיוחדת לביקורים תכופים במוסך.

המחלה שלה בשנתונים הנ"ל היא- חלונות נופלים ופלסטיק מתקלף.

בקשר לצריכת הדלק- היא לא חסכונית מאוד ולא שתיינית (דגם ידני 1.6), יש לה כח והיא מהנה לנהיגה.

הלנטיס האוט' כבדה יותר וכאמור אוט' כך שבהכרח תצרוך יותר דלק מהאיביזה.

עידן

תודה רבה.

אני רוצה לקנות את האיביזה 1.4, אין לי צורך ב1.6

מה לגבי היונדאי אקסנט?

• תוכן חדש...