Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום .

אתמול שמעתי את אותו הסאב שיש לי ברכב בתיבה אטומה אצל אחד מהחברה במעלה , הסאב נשמע ליגה אחת מעל , הבחור לא מבין בזה יותר מידי ודיי קשה לי לתפוס אותו סתם ככה לקחת מידות.

איזה מידות לפי דעתכם צריך כדי להוציא מהסאב הזה את המקסימום ... (לא שיש לו הרבה מה להציע :( )

תודה רבה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ניסיון נוסף חבר'ה =)

גדולי הקהילה זרקו מילה :) אני רוצה להזמין פלטות ואין לי מידות :x מה הייתם עושים במקומי ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

באתר של החברה מוצהר כי יש להם 3 סאבים :x

לא רשום שם גם על הישנים , רק על החדשים ביותר .

תודה בכל מקרה =)

יעקב

פורסם

יעקב תאמין לי חבל על הכסף שלך תחסוך עוד קצת ותביא סאב אחר הסאב הזה לא שווה השקעה של תיבה חדשה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן יש לי מספיק כסף עכשיו לאחלה של ציוד , אבל כרגע אני מחליף את הרכב ובגלל זה אני לא קונה עוד כלום .

למרות שלסאב זה לא קשור , זה פשוט לא לחוץ לי עכשיו .

יום שלישי אני הולך לראות רכב (הונדה סיווק 06 דגם חדש) ואז יתחילו החגיגות .

את הדגם של הסאב אני אביא היום בערב , אמא שלי עכשיו עם הרכב , תודהלכם =)

אפרופו דיון , אני התעלק עליו עד הסוף .

יש לי תכנון לקניה כזאת : קומפוננט הייבריד / אלייט ,מגבר phoenix gold octane r 15.0:1 או משהו שיכול להגביר IDMAX 12" שאני נעול עליו , ורמקולים 6*9 של INFNITY - בנתיים אלה ה6*9 הכי טובים ששמעתי ואיטום . (סה"כ סביבות ה 7K ביחד ללא עבודה)

השאלה היא כזאת , האם המגבר 300.4 זה שמצויין בחתימה שלי , יכול להגביר בגישור את הקומפוננט ? והאם עדיף לי לעבוד ב BAMP עם שני המגברים שיש לי רק לקומפוננט ולהגביר את האחוריים עם הרדיו דיסק (לא מספיק חזק) או שאפשר להגביר את הטוויטרים עם הרדיו דיסק וגם לעבוד BAMP, או לעבוד עם קרוס אובר פשוט ולחבר את זה לגישור במגבר בפשטות .

יעקב

פורסם

לגבי B AMP דבר ראשון הHU שלך לא תומך בקרוס של 3 WAY אז או שתביא HU חדש שיתמוך באופצייה הזאת או שתביא קרוס אקטיבי.

עוד משהו על אופציית הB AMP תחכה לתשובה מהמומחים כי אני לא מבין בזה אבל אני לא בטוח עד כמה המגבר שלך יתמוך בזה.

לחבר את הטויטרים לHU זה לא רעיון טוב, ביררתי על זה פעם וזה ממש לא איכותי כמו לחבר אותו למגבר, אפשר לנסות אבל התוצאה כנראה לא תהיה ראוייה.

לגבי הELATE לא ניראה לי רעיון טוב בגלל שאתה לא רוצה להכנס לקטע הזה של הבניות אז לפי דעתי תחשוב יותר לכיוון של ההיבריד.

לבנות תיבה לסאב דווקא נשמע רעיון טוב, אבל קודם תנסה למצוא מישהו עם תיבה 12 אטומה ולשים שם את הסאב ואז לשמוע איך הוא.

לגבי מידות לסאב תשאל את ההוא מהמוקד שיש לו סאב כמו שלך בפעם הבאה שנהיה בבית ספר.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

אם אתה משדרג את הרכב ואת המערכת אז למה לך להיתאמץ ליבנות תיבה ואח"כ ליזרוק אותה בצד. {נקודה למחשבה }

אתה יודע ששני הסטים דורשים הגברה איכותית וחזקה להגביר את הטויטרים על ה-HU לא מומלץ ביכלל

אם כבר כמו שאמרת את הסט בגישור 6X9 על ה-HU או BI AMP אבל קח בחשבון שאתה צריך גם קרוס חיצוני אם זה אלייט 3 WAY קרוס 4 WAW עולה גם סכום כסף לא קטן והמגבר שציינת הוא יהיה חלש לסט הזה ב- AMP BI AMP /TREE

איזה אלייט 2/3 חלקים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

2 חלקים , כל העניין הזה עם ה3 חלקים וסטים גבוהים וטובים יותר יבוא אחר"כ , נישארתי לא מעט זמן עם מערכת לא משהו בכלל כדי לשחק עם הרכיבים להבין איך הכל עובד לשחק עם חומרים להכיב לפרק שוב ושוב כדי שעם רכיבים טובים יותר אני אעשה את זה טוב יותר ומקצועי יותר , כרגע הגעתי למצב שהחיבורים והבניות וכל הסידורים של החלק הטכני אצלי ממש במצב טוב ולמדתי המון על המכשירים ואני מוכן לתת עוד צעד להתקדם .

אבל אם כבר אני מחליף רכב , אז אני אחכה עם המערכת והחליף אותה ביחד עם הרכב .

הקטע עם התיבה הוא שאני רוצה לבנות תיבה פעם אחת כמו שצריך ככה בכיף שלי, ואז אם אני אצתרך לבנות תיבה לסאב הבא , אני אבנה לו ולא אעשה את הטעויות הקודמות שלי ... העניין של העץ לסאב הבנתי שהוא מקסימום 150 ש"ח+- ואבא שלי מוכן להשקיע לי סכום כזה ...

יעקב

פורסם

יעקב אתה יודע מה, זה מה שאסור לעשות במערכת הרי אתה משקיע זמן וכסף, מתכנן ובונה מערכת חלומות ובסוף הורס אותה עם כזה מגבר. שלא תבינו אותי לא נכון זה מגבר מעולה ביחס למחיר אבל לא מגבר ראוי להגברת היבריד ובטח לא איליט.

אם אתה משקיע סכום כזה אני מציע שתחסוך עוד קצת (גם עם זה אומר עוד 2K 3K) ותביא מגבר ראוי לסט שתבחר.

שיהיה בהצלחה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

שלב אחר שלב חביבי =) ברור שזה לא מגבר מספיק ראוי לרמקולים ברמה הזאת, אבל לאט לאט אני אגיע לאן שארצה + התקנה אישית שלי :) שאני עובד על זה נונסטופ .

עכשיו התחילה לי בעיה חדשה ומעצבנת ! רעשי אלטרנטור , אני יודע שזה שהכבל של החשמל והRCA נפגשים , ניסתי להרחיק אותם הכי הרבה שאפשר וגם זה לא עזר , אם אני אעביר את הכבל של הRCA מסביב או משהו זה יראה מכוער ולא לעניין .

יש רעיונות לעזרה ראשונה בסידור בחפיף ?

יעקב

פורסם

אכן זה מה שעשיתי מהתחלה =) מהפעם הראשונה ... אבל ה העניין הוא שהם מצטלבים באמצע ואין לי משהו לעשות הרחקתי אותם הכי הרבה שאפשר ועדיין זה ממשיך לקרוא.

העניין הוא שהוספתי עוד מגבר שלא היה כ"כ מחובר עד עכשיו , והעניין הוא שהכבל RCA מצטלב בדרכו למגבר עם ה+, דרך יעילה שחשבתי עליה היא להפוך את המגבר ככה שהם לא יצטרכו להצטלב , אבל העניין הוא שזה לא יראה טוב וגם המגבר יהיה הפוך .

האם יש רעיונות אחרים או שאני יעבוד על זה ?

תודה מראש

יעקב

• תוכן חדש...