Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הוא kfc-w3005 kenwood .

תודה לכל העוזרים =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב המגברים יושבים על פלטה מאחור? על המושבים?

אם כן אז פשוט תעביר את RCA מאחורי הפלטה עד לחלק העליון שלה ואז תוריד למגברים ואת החשמל תעביר רגיל ישר מלמטה, או להפך ושהמגברים יישבו בהתאם.

אל תהדק את הפלטה מאחור בחוזקה עד שיהיה לך כוח לעשות חריץ מתאים בעץ.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

לצערי אין פלטה מאחורה וזאת בגלל שאנחנו מוכרים את הרכב לטובת רכב חדש .

תודה בכל זאת =)

אם מישהו יכול לעזור לי עם הנושא של הסאב , אני לא מוצא מידות מתאימות , תודה מראש =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אז אם הרכב למכירה פשוט תשים איזולירבנד חבלה כזה על התקרה של הבגאז' ותשים שם או את ה RCA או את המתח.

גם ככה זה זמני.

לגבי הסאב-

האם זה הדגם שברשותך?

http://www.amazon.com/Kenwood-12-700-Watt-Subwoofer-KFC-W3005/dp/B000069UZV

VW GOLF V5 2001

פורסם
אכן זה מה שעשיתי מהתחלה =) מהפעם הראשונה ... אבל ה העניין הוא שהם מצטלבים באמצע ואין לי משהו לעשות הרחקתי אותם הכי הרבה שאפשר ועדיין זה ממשיך לקרוא.

העניין הוא שהוספתי עוד מגבר שלא היה כ"כ מחובר עד עכשיו , והעניין הוא שהכבל RCA מצטלב בדרכו למגבר עם ה+, דרך יעילה שחשבתי עליה היא להפוך את המגבר ככה שהם לא יצטרכו להצטלב , אבל העניין הוא שזה לא יראה טוב וגם המגבר יהיה הפוך .

האם יש רעיונות אחרים או שאני יעבוד על זה ?

תודה מראש

יעקב

זה שהמגבר יהיה הפוך לא יקרה לו כלום. מציע לך להפוך אותו. העיקר שהרעשים יהפכו.

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

כן הדגם הזה הוא הדגם של הסאב שברשותי . (לא לצחוק הוא נחמד , מזכיר את ה C12 ואפילו נאה יותר, קצת חלש.)

הקטע שיש לי כבר מגבר אחד הפוך עכשיו יהיה לי 2, בקטנה יהיה טוב =)

תודהרבה :)

יעקב

פורסם

זהו? יש לך את מה שאתה צריך או שאתה צריך עוד עזרה בחישוב של הנפחים.

אם אתה רוצה או כל אחד אחר מצאתי איזה אתר של דגים שיש בו מחשבון פשוט למידות שאתה נותן ואתה מקבל את הנפח.

http://www.petking.co.il/petking/AnimalGuides/FreshFish/Convertor.php?CID=7&INDEX=1

בכלליות אני מציע לך שאם התיבה הזו אמורה להיות גם לימודית אז תבנה אחת כמו שאני בניתי עם זוית מאחורה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211329

- לדעתי יותר יפה

- חוסך טיפ'לה מקום

- לומדים יותר טוב לעשות דברים טיפה יותר מסובכים שהם לא סתם ריבוע.

VW GOLF V5 2001

פורסם

העניין הוא שהגיע אלי שמוע על כך שהסאב הוא FLAT מה שאומר בדר"כ צורך תיבה קטנה יותר ...

גם אני חשבתי על סתם בניה עם מידות סבירות ותיבה אטומה וזהו .

תודה רבה =)

יעקב

פורסם

1. בבקשה

2. יש לך שם בקישור שנתתי את הנתונים שאתה צריך אם אתה רוצה תיבה קטנה יותר אז לך על המינימום שמומלץ וזהו נראה לי.

בכל זאת זה לא סאב שאתה בונה עליו מגדלים ( אני מקווה)

3. דרך צלחה עם הסאב

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...