Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תדמיינו מה שאתה רוצים.

B18C או K20A יהיה בסיס טוב יותר לטורבו מכל מנוע, לא משנה איזה, ממשפחת D.

אבל באמת תהיה הגיוני, נראה לך שהבחור יביא מנוע כזה? וירכיב? שוב המנוע הפוך דורש תושבות אחרות!

דיי להיות נעול על משהו לא הגיוני...

ושוב, הוא רוצה רכב ליום יום אם אני לא טועה, אז טורבו ליום יום זה נורמלי אבל אם הוא בוחר כבר להרכיב מנוע כזה על האוטו שלו זה לא ליום יום זה לסופי שבוע שיש מנחת...וגם כן כמה יש מפגשים של מנחת?

אז בוא לא נבלבל במוח...

תן לבחור להחליט לבד מה הוא רוצה..להקשיב לנו וללכת לסדנא שתסביר לו כמו שצריך מה הוא צריך ומה דורש כל הפרוייקט הזה, או ישר להחליף לו כבר מנוע למנוע Type R שלא יאשרו לו בחיים ברישיון...

פורסם

אני רק מקווה שאף אחד לא שוכח שסיויק לא רכב יציב על הכביש. לא צריך לשכח להשקיע גם באחזיה של הרכב שכולל בולמי ספורט וקפיצי הנמכה וכמובן בצמיגים איכותים.

מערכת הבלימה לא פחות חשובה לרכב שמאיץ מהר צריך גם שיעצור מהר.

וכמובן לא לעשות שטויות שלא יקרה דברים כמו שקרה כבר עם שפיץ טורבו אחת.

בהצלחה.

פורסם
הבחור אמר לך שיש לו תקציב של 20K , אתה כנראה חי בחלום ממש מתוק אם אתה חושב שזה הסכום שדרוש לפרוייקט כזה.

אני מבטיח לך שפרוייקט כזה בשקט יכול להגיע ל70K!.

70K? התושבות מטיטניום? :?

פורסם

אין לי הרבה להוסיף...

ב 20K אתה בונה אחלה קיט טורבו. בעתיד תוכל לשפר אותו (הקיט והמנוע) ולהוציא הרבה יותר מ 200+.

קו---------------------------------------

פורסם
אבל באמת תהיה הגיוני, נראה לך שהבחור יביא מנוע כזה? וירכיב? שוב המנוע הפוך דורש תושבות אחרות!

דיי להיות נעול על משהו לא הגיוני...

ושוב, הוא רוצה רכב ליום יום אם אני לא טועה, אז טורבו ליום יום זה נורמלי אבל אם הוא בוחר כבר להרכיב מנוע כזה על האוטו שלו זה לא ליום יום זה לסופי שבוע שיש מנחת...וגם כן כמה יש מפגשים של מנחת?

אז בוא לא נבלבל במוח...

תן לבחור להחליט לבד מה הוא רוצה..להקשיב לנו וללכת לסדנא שתסביר לו כמו שצריך מה הוא צריך ומה דורש כל הפרוייקט הזה, או ישר להחליף לו כבר מנוע למנוע Type R שלא יאשרו לו בחיים ברישיון...

אתה יודע, דווקא אלה שהם לא הגיוניים הולידו את השיפורים הכי מעניינים ו"לא הגיוניים" לדבריך.

ואני בטוח שאתה מאלה שאם צריך לסובב בורג באוטו כדי להפסיק נזילה אתה גם תרים ידיים כי זה לא הגיוני לסובב בורג, אוטו משפרים בחוכמה וללכת אחרי עדר הטורבוסיוויק זה הדבר הכי דבילי שיש, אבל להרים סיוויק עם מנוע כמו שהצעתי, היא תהייה אחת מהיחידות בארץ, ולא חלשה יותר מכל עדר הטורבו סיוויק, ואז כשתרצה לשים טורבו, לא רק שהמנוע מתאים יותר לטורבו גם תעשה את זה בהשקעה קטנה יותר, ותקבל תמורה הרבה הרבה יותר גדולה מלשים טורבו, על מנוע D ללא שום שיפורים אחרים, נו באמת.

אבל מה עזוב, זה בלתי אפשרי, צריך להביא חוצנים מהכוכב זורבבונשטייניבצקין עם רתכת חלקיקי ניוטרונים כדי להשתיל כזה מנוע בסיוויק.

פורסם
אוטו משפרים בחוכמה וללכת אחרי עדר הטורבוסיוויק זה הדבר הכי דבילי שיש,

דווקא במקרה דנן, ללכת אחרי "העדר" הוא הדבר הנכון לעשות.

אם פותח השרשור היה מעוניין בסיוויק היחידה בארץ והתקציב לא היה משנה לו אז אולי החלפת המנוע היתה בחירה הגיונית יותר.

אבל אם נתייחס לעובדה שפותח השרשור מעוניין לשמור על רכבו ולעלות הספק, ואם נסכים כולנו שהחלפת מנוע תעלה פי 3 לפחות יותר מאשר הגדשתו.

ואם נוסיף למשוואה שלאחר השיפור הוא יצטרך להחליף עוד דברים מסביב (בולמים, קפיצים וכו') אזי, אם התקציב איננו מוגבל, הגדשה תהיה הפתרון האולטימטיבי.

עומד בתקציב, פרוייקט שיש כמוהו ולכן יש נסיון בתחום, ובסופו של דבר גם ייתן לו את התוצאות אותן ביקש...

ובנוגע ל"עדר" כהגדרתך- אני ועוד רבים כמוני חושבים שסיוויק 91 מוגדשת היא דבר מיוחד אצלינו בארץ...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חיתוכים, התאמות, ריתוכים שלא יראו כאילו חתכו בעבר עולים הרבה...זה בעל מקצוע...

לא ב- 70k. אפילו לא ב- 30k.

פורסם
:-)

B4 במקרה הטוב....למה מה זה? סיויק אוטומטית??

b18c -אפשר לספור על יד אחת את המכוניות שיש בארץ עם המנוע הזה...

סיויק עם טורבו בינוני בגדישה של 0.6 לוקחת אימפרזה סטנדרטית.

ואגב אתה יודע מזה זמינות חלקים נכון? יודע מזה אומר? אני בספק...

אתה חיי באשליה מזהההההה ענקית...

אגב הוציאו ממנוע D יותר מ 700 כ"ס...אבל מה יותר חזק 700 כ"ס של B או D??

אני דווקה שמעתי שהוציאו 22 אלף 534 כ"ס..האוטו טס.

תגיד לי אתה יודע מה אתה צריך לעשות בישביל לגרום למנוע עלוב כזה להגיע להספקים האלה

סיויק עם גדישה של 0.6 בחיים לא לוקחת אימפרזה .מזה מה עשיתם מהאוטו העלוב הזה.

סך הכל 1600 עגלה שהוספתם טורבינה קטנה.לא יוצא מפלצת ולא שום נעליים.תחזרו לכדור הארץ

לפותח האשכול.אתה מפחד ממשטרה.אל תעשה שום שיפור.

אתה מוכן להיסתכן.תכנס לעולם השיפורים.שים טורבינה או מנוע.זה בחירה שלך.אם אתה מתכוון להגיע להספקים של 300 כ"ס.תחליף מנוע

אם אתה רוצה סתם כוח שיהיה לך זמין ברגע שתרצה לעקוף.לא בישביל ללחוץ עם אנשים ולא נעליים.תשים טורבו.

החלטה שלך.בכל זאת הכסף שלך.

A.R.T Performance

פורסם
אני דווקה שמעתי שהוציאו 22 אלף 534 כ"ס..האוטו טס.

תגיד לי אתה יודע מה אתה צריך לעשות בישביל לגרום למנוע עלוב כזה להגיע להספקים האלה

סיויק עם גדישה של 0.6 בחיים לא לוקחת אימפרזה .מזה מה עשיתם מהאוטו העלוב הזה.

סך הכל 1600 עגלה שהוספתם טורבינה קטנה.לא יוצא מפלצת ולא שום נעליים.תחזרו לכדור הארץ

לפותח האשכול.אתה מפחד ממשטרה.אל תעשה שום שיפור.

אתה מוכן להיסתכן.תכנס לעולם השיפורים.שים טורבינה או מנוע.זה בחירה שלך.אם אתה מתכוון להגיע להספקים של 300 כ"ס.תחליף מנוע!!

אם אתה רוצה סתם כוח שיהיה לך זמין ברגע שתרצה לעקוף.לא בישביל ללחוץ עם אנשים ולא נעליים.תשים טורבו.

החלטה שלך.בכל זאת הכסף שלך.

בסדר אתה צודק...

חיפוש של שניה בדיוק...

http://www.youtube.com/watch?v=HZdGcg2Ee7U סיויק 400 כ"ס ממנוע D מעפן.

סיויק 480 כ"ס ממנוע D מעפן.

והייתי מוצא לך גם סיויק מנוע D שהוציאו 700 כ"ס אבל אתה גם ככה לא מבין כלום..לא שווה להתאמץ...

מעפן...

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...