Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל המנוע בתמונה לא D16Z6.

דבר שני תוריד את הכיסוי וקיבלת מנוע DOHC יחסית סטנדרטי למראה.

דברי שלישי אני בטוח שכל בוכן\בודק רכב יודע לפרטי פרטים את ההבדל בין D16Z6 לבין K20A.

ואני מסכים, המנוע הזה בתוך סיוויק בהחלט נראה כמו מנוע מחללית אטומית של החוצנים מימפמפוז, נו באמת.

0107.jpg

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיצר לבחור, רק שתדע שהמקסימום שאפשר לאשר "חוקית" זה B16.

לא K ולא נעליים.

B לרוב לא משתלם אלא אם יש לך חלקים זמינים למקרה של...

לעומת זאת, בניה של טורבו על מנוע D תיתן תוצאה טובה ושקט מבחינת זמינות החלקים.

לא חוקי, אבל מסתדרים. :)

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

הדבר הכי כלכלי,חזק,ואמין,וגם זמינות חלקים מעוררת חרמנות היא גדישה של מנוע D.

הלוואי שבכל רכב היה מנוע כזה,ככה היינו רואים כמעט כל רכב בארץ שהוסיפו לו שבלול חמוד.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
אני יודע איך המנוע יושב, ולדתעי בכל זאת בעל עבודה מקצועי יעשה התקנה מצויינת ככה שרוב הבחונים בכלל לא יבינו שזה מנוע אחר.

חבל, וכפי שפותח השירשור ציין "ללא הגלת תקציב" זה הייה יכול להיות פרוייקט מאוד מעניין.

זה לא איך העבודה תראה, בוחן נורמלי שראה כבר כמה Type R בחיים שלו יבין שמשהו מסריח!

פורסם
זה לא איך העבודה תראה, בוחן נורמלי שראה כבר כמה Type R בחיים שלו יבין שמשהו מסריח!

סליחה על הדאבל...

יצאתי מפגר עם המשפט...

בוחן רכב נורמלי שהספיק לראות כבר את הסיויק של הבני דודים שלנו יודע איפה ממוקם המנוע באיזה פוזה ועל איזה תושבות ולכן הוא ידע להבדיל...

גם אם תשפוך עליו כסף זה לא יעזור כי כל פעם שיעצרו אותך מה תעשה? גם כן תיתן כסף? יש גבול לשגעונות...אם מישהו מהארץ בנה אחת כזו (ובנו אחת כזו) זה לא לנסיעה על כבישים ביום יום...לא נראה לי לפחות וגם כן שיש מנחת או משהו זה על גרר...

פורסם

בוחני רכב של המשטרה (לדברים האלו) בד"כ מאוד מאוד נדירים

כל זמן שלא תגדוש ותשים פורק שנשמע כמו רעשן של פורים רוב הסיכויים שלא יטפלו אליך בהקשר הזה

בד"כ מחפשים את החברה שמתחרים בכביש ציבורי וזה גם ע"י ידע מוקדם

לסיכום

רוצה כח ובזול - תגדוש,הונדה סוויק זה רכב בעל AFTERMARKET אדיר בחו"ל מבחינת שיפורים

אני מאמין שב10 ש"ח תוכל להרכיב קיט טורבו מלא בגדישה נמוכה על מנוע סגור

ברגע שגדשת - אל תחצין את זה,רוב האנשים נעצרים על טיפשות והתרברבות

תהנה ותהיה SLEEPER :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בילבלתם אותי לגמרי כולכם!

אחד אומר מנוע של טייפ אר, אחד אומר מנוע B, אחד אומר טורבו, אחד לשנות כל מכסה מנוע..

בסך הכל אני רוצה לקבל יעוץ לשפר את הרכב שלי, כסף לא הבעיה פה, הרכב לא ימכר ככה שההשקעה מבחינתי משתלמת.

אני רוצה שיפור שיהיה מבפנים, בגלל זה חשבתי על הטורבו.

היום הורדתי את הג'אנטים מגנזיום, הכנסתי את הרכב לצבע בחברה, כל זה על מנת לעשות את הרכב למקורי ופשוט כמו ביום שיצא מהחברה.

יהיה נחמד לראות סיביק תמימה ופשוטה נותנת בראש לאימפרזה:lol:.

אבקש תגובות רציניות, ולא ריתוחים בשלדה, ולעשות סלט במכסה, ומנוע של סילון בסיביק.

תודה רבה למי שענה ועזר:wink:

פורסם

ואתה בילבלת אותי עוד יותר, עוד שם חדש B18.

נראה לי אני ילך לאלי בונבונירה כפי שהמליצו בפרטי, שמה אולי יהיה אנשים רציניים ומביני עניין.

תמונות וכל הפרוייקט אני יעלה לפורום.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אחד אומר מנוע של טייפ אר, אחד אומר מנוע B, אחד אומר טורבו, אחד לשנות כל מכסה מנוע..

בסך הכל אני רוצה לקבל יעוץ לשפר את הרכב שלי, כסף לא הבעיה פה, הרכב לא ימכר ככה שההשקעה מבחינתי משתלמת.

היום הורדתי את הג'אנטים מגנזיום, הכנסתי את הרכב לצבע בחברה, כל זה על מנת לעשות את הרכב למקורי ופשוט כמו ביום שיצא מהחברה.

אבקש תגובות רציניות, ולא ריתוחים בשלדה, ולעשות סלט במכסה, ומנוע של סילון בסיביק.

עם טורבו בלבד על מנוע מקורי לא מחוזק ללא שיפורים אחרים לא תתן לשום אימפרה בראש.

לאחר הטורבו תרצטרך לשפר עוד הרבה דברים אחרים, ובסופו של דבר תרצה להחליף מנוע, בגלל זה אמרתי לך על ההתחלה, תחליף מנוע.

לסיוויק יש מבחר פשוט עצום של מנועים שאפשר להרכיב לתוכה.

אפילו אם אתה לא רוצה את מנוע הK20A האגדי, לך על ה B16B, 180 סוסים יספיקו לך לא?

ואם אתה רוצה קצת להנות קח את ה B18C, שאהוב על כולם, כמעט אותו הספק כמו ה K20A.

אבל אם אתה כל כך רוצה טורבו, שים טורבו, גדישה נמוכה, ואז אולי אבל אולי תוכל להתחרות עם B4 במקרה הטוב.

ואז תרצה לעלות גדישה נכון? ותבין שתצטרך לטפל במנוע ובגיר בשביל זה,, ואז באותו מחיר שיכולת לשים מנוע חזק ואחריו טורבו, עשית בעצם טורבו+ חזוקי מנוע, ועכשיו מה יותר שווה מנוע חזק מאוד +טורבו בגדישה נורמאלית, או מנוע רגיל מחוזק וטורבו בגדישה נורמאלית? הסכומים אותם סכומים.

פורסם

שמע, בשביל לתת לאימפרזה בראש אתה צריך יותר מטורבו על מנוע סגור...

אתה צריך לפתוח מנוע לחזק וגם אז אולי...

בכל מקרה, אתה רוצה משהו ב 20 אלף שקל?

לך לאחת מהסדנאות שאמרתי לך: ספוילד, מקס פאוור, טיג ארט, הם כבר יסבירו לך הכל הכל וככה אתה תבין יותר למי תיתן ובכמה תיתן...

פורסם
עם טורבו בלבד על מנוע מקורי לא מחוזק ללא שיפורים אחרים לא תתן לשום אימפרה בראש.

לאחר הטורבו תרצטרך לשפר עוד הרבה דברים אחרים, ובסופו של דבר תרצה להחליף מנוע, בגלל זה אמרתי לך על ההתחלה, תחליף מנוע.

לסיוויק יש מבחר פשוט עצום של מנועים שאפשר להרכיב לתוכה.

אפילו אם אתה לא רוצה את מנוע הK20A האגדי, לך על ה B16B, 180 סוסים יספיקו לך לא?

ואם אתה רוצה קצת להנות קח את ה B18C, שאהוב על כולם, כמעט אותו הספק כמו ה K20A.

אבל אם אתה כל כך רוצה טורבו, שים טורבו, גדישה נמוכה, ואז אולי אבל אולי תוכל להתחרות עם B4 במקרה הטוב.

ואז תרצה לעלות גדישה נכון? ותבין שתצטרך לטפל במנוע ובגיר בשביל זה,, ואז באותו מחיר שיכולת לשים מנוע חזק ואחריו טורבו, עשית בעצם טורבו+ חזוקי מנוע, ועכשיו מה יותר שווה מנוע חזק מאוד +טורבו בגדישה נורמאלית, או מנוע רגיל מחוזק וטורבו בגדישה נורמאלית? הסכומים אותם סכומים.

:-)

B4 במקרה הטוב....למה מה זה? סיויק אוטומטית??

b18c -אפשר לספור על יד אחת את המכוניות שיש בארץ עם המנוע הזה...

סיויק עם טורבו בינוני בגדישה של 0.6 לוקחת אימפרזה סטנדרטית.

ואגב אתה יודע מזה זמינות חלקים נכון? יודע מזה אומר? אני בספק...

אתה חיי באשליה מזהההההה ענקית...

אגב הוציאו ממנוע D יותר מ 700 כ"ס...אבל מה יותר חזק 700 כ"ס של B או D??

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

טורבו בגדישה של 0.6 על המשקל שלו ישאיר אבק גם לB4 וגם לכל שאר המשפחטומטיות האחרות.

גם אותו ניתן לשפר להספקים יפים ללא החלפת מנוע ו/או הרמת גדישה.

למשל- צנרת, אניטר, אינלט וכו'.

מצטרף להמלצה על גדישה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...