Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות מנוע חדש ולא משומש! לדייהו נקסיה (סופר רייסר) 96

דגם מנוע G15MF.

צריך את עזרתכם, איפה אני מוצא דבר כזה? כמה עולה אחד כזה?

אשמח לתשובות, שבת שלום וחג שמח

פורסם

יש מדינות איפה עדיין מייצרים את הרכב הזה, קזחסטן למשל. אני מניח שאתה יכול לייבא משם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
באמת שווה לך להחליף מנוע לרכב ששווה אלפים בודדים? תבדוק אם העניין משתלם לך כלכלית.

דבר ראשון תודה על התגובות לכולם

דבר שני ferez. אני ביקשתי מידע כדי לדעת אם שווה לי לעשות את זה

בכל מקרה אם למישהו יש מידע נוסף אני אשמח

תודה מראש וחג שמח

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד.

לשואל המקורי :

מנוע קונים אצל יבואן מנועים.

המנוע שאתה מחפש הוא מנוע שהגיע על מספר לא מבוטל של מכוניות, ולא אמור להיות קשה מידי להשיג מנוע כזה.

עשה חיפוש להודעות שלי או חיפוש ליבואני מנועים

אני קניתי מנוע ה-ר-ב-ה יותר נדיר אצל בכר בבאר שבע.

כמו כן ישנם עוד יבואני מנועים וכמובן - תמיד אפשר למצא מנועים מפירוק מקומי.

אגב, במונח מנוע חדש הכוונה היא למנוע אחר - משומש בפורק מרכב שהורד מהכביש.

עבור מנוע חדש מהחברה, עם 0 ק"מ אתה באמת תידרש להשקיע סכומים לא הגיוניים, אבל אני מניח שלא זו הדרך שאתה מחפש.

מנוע כמו שאתה מחפש אמור לנוע בין 1000 ל4000 ש"ח - לא יותר.

מנסיוני עם המנועים האלה - למה אתה חושב שאתה צריך מנוע אחר? לפעמים שיפוץ ראש מספיק

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...