Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול ראלי 6.6.08 - נעם הימן

נעם הימן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בצער רב הנני להודיע על ביטול הראלי האמור.

הסיבה - לא מספיק נרשמים.

הראלי היה אמור להיות סמן ימני לשיתוף פעולה כזה ואחר בין שתי קבוצות נהגי ונווטי הראלי,

לקידום הספורט המוטורי בארץ.

אולי מאוחר יותר...

נ.ב.

מקבוצת "גבי סרוגו" נרשמו 7 רכבים, מ IRDA "החדשה" 1 ועוד 2 חיצוניים...

נעם הימן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני שים לב!

"החדשה" במרכאות - אני חושב שנועם התכוון לחשיבה החיובית המנשבת ב-IRDA !:-)

לנועם!

למרות ניגוד האינטרסים בינינו ליבי ליבי איתך והדבר לא מבשר טובות בספורט המוטורי.:-(

ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נועם שלום,

צר לי שהאירוע שתכננת בוטל - גם לאור התאריך היפה שהיה לו.

במחשבה שניה צריך לבחון מדוע לא נרשמו מספיק משתתפים בעוד ששני אירועים אחרים מתוכננים לצאת לפועל בכמות גדולה יותר של משתתפים.

אני לא מקבל ואף דוחה את הנסיון שלך לרמוז על IRDA "חדשה" או "ישנה" עם או בלי מרכאות, וחבל שאתה מושך לכיוון הפוליטי במקום לעסוק כפי שהצהרת בספורט בלבד.

IRDA נשארה כמו שהיא רק ללא מספר "חברים מעברה" שברגע שחשו כי איבדו את ההובלה העדיפו לחתור תחת עקרונות האירגון, לשקר במצח נחושה (אני עדיין ממתין לזימוני הפוליגרף המובטחים), ולרמוס כל עקרון של חברות והוגנות.

את דברייהם המוקלטים, באישורם ובהנחייתם המעידים על כך, יש לי ואני שמח שלא נפתח כאן שרשור בנושא.

טוב כי נפתחה קבוצה נוספת בה הם יכולים להשאיר את חותמם, ושיוכיחו את "חברותם" לאורך זמן באירגון אחר.

IRDA ממשיכה לקיים אירועים, חברות ומועדון איכותי, השומר על תרבות הספורט המוטורי, ערכים ונקיון כפיים.

נמשיך לשתף פעולה עם כל גורם שירצה לעסוק בספורט בכבוד ובהוגנות.

נשמח להשתתף באירוע שלך, שתארגן למועדון, במסגרת אליפות ישראל 2008.

בברכה.

עפר שורץ

הודעה לא רשמית בשם עצמי (ומי שמזדהה) בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...