Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1)איך ניתן להתקין, אם בכלל, רדיודיסק כך שהוא יהיה מחובר למחשב הרכב כמו האורגינאל?

2)הטיפטרוניקס מראה את ההילוך גם ב-D. ברכבים אחרים לא(לאנסר 05 למשל). האם יש בעייה בלאנסר?...:oops:

3)עוד בנוגע לגיר-הוא לא אוהב להיות בהילוך 3. במהירויות נמוכות מאד הוא כבר מגיע לרביעי. האם זה רגיל-או מעיד על בעייה?

4)המצבר נותק באיזה שהוא שלב, והחלונות התחילו לעשות בעיות. אני מניח שזה מהאיפוס של המחשב. האם יש איזה "טריק" להחיות אותם? בינתיים כל כמה ימים חלון נוסף חוזר לחיים באופן בלתי מוסבר...רק האחורי שמאלי לא עובד עדיין.

5)האם ישנם ערכות "גימור" למאזדה כמו שיש לגולף(לגולף יש ערכת "כרום" לקבינה.ואני מבין את זה-קבינה משעממת...)? לא חייב כרום,מן הסתם...

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

2 - למיטב ידיעתי בלאנסר 06 של חבר כתוב D בירוק על הלוח שעונים.

3 - גיר אוטומטי שואף כל הזמן להעלות הילוך, זה למטרת חיסכון בדלק, כמובן שבמאזדה 3 יש טיפטרוניק אם זה מפריע לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

2)הטיפטרוניקס מראה את ההילוך גם ב-D. ברכבים אחרים לא(לאנסר 05 למשל). האם יש בעייה בלאנסר?...:oops:

לא בעיה, אבל אתה יכול להחשיב את זה כחסרון מסוים

עוד בנוגע לגיר-הוא לא אוהב להיות בהילוך 3. במהירויות נמוכות מאד הוא כבר מגיע לרביעי. האם זה רגיל-או מעיד על בעייה?

הגיר הוא אדפטיבי ולומד את דפוס הנהיגה. אם תסע ברכב באגרסיביות תראה שהוא יתחיל יותר למשוך הילוכים.

ותק באיזה שהוא שלב, והחלונות התחילו לעשות בעיות. אני מניח שזה מהאיפוס של המחשב. האם יש איזה "טריק" להחיות אותם?

כן, כמובן, צריך "ללמד" את החלונות מחדש. לא זוכר בדיוק כיצד, נראה לי שלאחר ניתוק המצבר יש להוריד ולעלות כל חלון בנפרד מכל מתג בדלת (לא מלוח מקשים).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
2 - למיטב ידיעתי בלאנסר 06 של חבר כתוב D בירוק על הלוח שעונים.

3 - גיר אוטומטי שואף כל הזמן להעלות הילוך, זה למטרת חיסכון בדלק, כמובן שבמאזדה 3 יש טיפטרוניק אם זה מפריע לך.

D כתוב גם אצל אבא בלאנסר אך לא מציג הילוך ספציפי. אני מבין שזה פשוט ככה, ותודה.

הילוך 4 במהירות 40 תורם לחיסכון בדלק? מצאתי את עצמי על הילוך רביעי אחרי שנסעתי בדיוק 5 בניינים במהירות של עד 30(מהבית לקצה הרחוב)!

פורסם

לגבי החלונות , צריך לתכנת אותם מחדש , תוריד כל חלון מהמתג של הדלת עצמה ולא מהפיקוד של הנהג, ע"י לחיצה ארוכה ,לאחר שהחלון ירד תחזיק את הכפתור עוד 3 שניות , כמובן לאחר מכן תעלה את החלון, לחיצה ממושכת ,לאחר שהחלון נסגר תחזיק את המתג עוד 3 שניות .

עשה זאת לכל חלון ע"י המתג של כל דלת ודלת ,עכשיו רק תאמר לנו אם זה עובד בלחיצה אחת .

לגבי חיווי הגיר ומצבו גם אם אתה נוהג בD , זה רק התחיל משנת ייצור 2005 במאזדה,לפני כן במאזדה 3 2004 ,זה היה כמו בלנסר שציינת,כנראה שמאזדה הכניסו שינוי מרענן.

פורסם

עדכון-החלונות עובדים כולם. תודה.

ותודה לכולם.

• תוכן חדש...