Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלמנטים לפני קנייה:

1. k2p + mt22

2. מונובלוק רוקפורד (320WRMS) (P600.1bd)

3. קומפוננט או 6X9 (לבמה האחורית)

אלמנטים שכבר בידי (ומעונין להישאר איתם!):

1. מגבר אינפינטי 7541 (111X4 Wrms)

2. סאב אינפינטי קאפה בוקס (350wRMS)

3. פיוניר 8600

את האמת אני כבר די סגור לגבי המונו והקומפוננטים מקדימה (k2p),

המונו (רוקפורד) אמור להרים את האינפינטי בוקס

והאינפינטי 7541 אמור להרים את ה k2p ביחד עם זוג רמקולים מאחורה שלגביהם אני בכלל לא סגור.

אשמח לגבי המלצות למי שהיה את השילוב הנ"ל כלומר 7541 עם הפוקל k2p

או ה 600.1 עם הסאב אינפינטי קאפה בוקס.

וחוץ מזה ההיתי מעונין להמלצות לגבי הויכוח הישן והנחרש לגבי מה עדיף לבמה האחורית 6X9 או זוג קומפוננטים, כאמור האלמנט הזה יוגבר על ידי ה 7541. תקציב לקומפוננט או ל 6X9 לבמה האחורית בלבד הוא 800 ש"ח. את שאר המחירים כבר יש בידי אשמח לקבל רק המלצה לגבי השילובים הנ"ל.

תודה,

עידן.

פורסם

השילוב של הקומפוננט מקדימה לפי חוות דעת של אנשים פה בפורום לא שילוב מנצח {מדובר על ה-K2Pּסופרימו לא יודע מה לגבי ה-MT 22}אני חוזר לפי חוות דעת של אנשים ששמעו את השילוב הזה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
השילוב של הקומפוננט מקדימה לפי חוות דעת של אנשים פה בפורום לא שילוב מנצח {מדובר על ה-K2Pּסופרימו לא יודע מה לגבי ה-MT 22}אני חוזר לפי חוות דעת של אנשים ששמעו את השילוב הזה

הבנתי רק לצורך ההגדרה k2p זה הסידרה בה ישנם שני קומפוננטים:

1. k2p165

2. k3p165

אני דיברתי על ה k2p165.

• תוכן חדש...