Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי נוסע השבוע למזרח הרחוק.

אני מעוניין לרכוש HU של ALPINE.

ומגבר איכותי, שבשלב הראשון יתאים לזוג אחד של קומפוננט (FOCAL 165V1),

ובעתיד כנראה סאב.

אני מעוניין בהמלצה למגבר איכותי (עדיף שמיוצר ביפן - קשה לי להאמין שיהיו שם חברות אמריקאיות או אירופאיות),

שיתאים לזוג קומפוננט + סאב בצורה טובה (לא בחיבור של שני ערוצים למונו).

אם עדיף לקנות שני מגברים שונים (מגבר אחד לקומפוננט, ואחד ל HU) אשמח לקבל המלצות לשני המגברים.

בנוסף, איך אני בודק איזה דגמי ALPINE נמכרים במזרח, ואיזה יתאימו לשיטת הרדיו הישראלית (אירופאית) ?

תודה מראש,

צריך תשובה עד שבת בערב.

פורסם
כל מה שיש R בסוף הדגם

R בסוף - מציין דגם אירופאי.

השאלה היא איך אני מברר אילו דגמים קיימים שם, כדי שאני אוכל לבקש דגם ספיציפי,

ובנוסף אולי יש דגמים אחרים ללא "R" שמתאימים לאירופאי, ידוע לך על דגמים כאלה ?

פורסם
+1

גם לי יש קצת קשרים ביפן וזה לא משתלם להביא דברים מיפן, אלא עם כן אתה מביא מכולה(מה שבטח לא יקרה..).

הוא גם יהיה בהונג-קונג.

הקנייה תתבצע רק אם אכן זה ישתלם.

מה לגבי המלצות לרכיבים ?

פורסם

יפן אכן יקרה מאוד. הונג קונג - דיי מפחיד נושא הזיופים.

הסתכלתי עכשיו על האלפיין 9855 שלי שנקנה בארץ ורשום עליו Made In China ככה שאולי הונג קונג היא בכל זאת אופציה טובה, רק לך תדע שלא ימכרו לך Apline במקום Alpine :?

אם באמת המחירים של האלפיין זולים שם משמעותית אז שווה לך להביא Headunit ומגבר/ים שלהם היות והם תמורה נהדרת למחיר... כמו כן מאוד אמינים מהנסיון שלי איתם.

לגבי דגמים ספציפים, הכל תלוי בתקציב שלך ובמה אתה מחפש... אתה יכול להביא ר"ד איכותי שיעשה את העבודה או אחד עם מסך נגיעה יוצא ממנו אם אתה רוצה וידאו וכו'.

אתה יכול להביא מגברים מסדרת ה PDX המדוברת או מהסדרה היותר זולה אם יקר לך...

בכל זאת, אם כבר חו"ל, אני במקומך הייתי מוותר על כל העניין של המזרח ומנסה את מזלי בחנויות של eBay מארה"ב. לנו בתור דוברי אנגלית זה הרבה יותר נוח.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על חנות קטנה ואמינה שאני ועוד חברה מהתחום שלי קונים אצלו שנים.

Johnny's Photo & Video Supply Ltd

שמו ג'וני, כתובתו

Shop 65, 1/F.,Tower II,Admiralty Centre, Queensway, Hong Kong

טלפון:

852-9051-9499 (נייד)

שלח לו מייל עם הדגם המבוקש ותקבל הצעת מחיר הוגנת וסחורה AAA בהתחייבות.

המייל שלו

[email protected]

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני יכול להמליץ לך על חנות קטנה ואמינה שאני ועוד חברה מהתחום שלי קונים אצלו שנים.

Johnny's Photo & Video Supply Ltd

שמו ג'וני, כתובתו

Shop 65, 1/F.,Tower II,Admiralty Centre, Queensway, Hong Kong

טלפון:

852-9051-9499 (נייד)

שלח לו מייל עם הדגם המבוקש ותקבל הצעת מחיר הוגנת וסחורה AAA בהתחייבות.

המייל שלו

[email protected]

בהצלחה.

אבי קנה אצל הבחור מגבר.

תודה.

פורסם
אבי קנה אצל הבחור מגבר.

תודה.

שמחתי לעזור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...