Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על Ascendant Audio HAVOC 15" D1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה תמיד חייבים ללכת אם העדר?!

יש עוד אפשרויות חוץ מID JL והרץ להזכירכם לפני שנה-שנתיים אם הייתה אומר שיש לך רמקול של הרץ היו צוחקים עליך והיום להרבה מאוד חברי פורום יש הרץ אז שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויבחר מה שטוב לו לא צריך להספיד חברה רק כי...

לילה טוב

IBIZA 20vt

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך להיות חלק מהעדר בגלל תופעת העדר עצמה , אבל לא תמיד היא שלילית. תמיד טוב לקנות דברים מוכרים שאיכותם ידועה אבל באותה נשימה צריך להיות פתוחים למותגים חדשים שצצים מידי פעם וטוב שכך .

בנוסף, בירחון החודש של car audio and electronics בחנו סט של הייבריד אודיו שקיבל שבחים ברמה שהרבה סטים אחרים לא קיבלו, כולל משהו בסגנון שהסט נשמע לפחות ברמה של סטים שעולים פי 5 או 6 יותר.

איתמר.

יש לך איזה שהוא קישור לכתבה או יכולת לסרוק לי את זה ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חברים זה וויכוח מיותר.

מידן אתה מוזמן אלי לרכב במפגש אודיו מרכז הקרוב ואתה תחליט אם הוויכוח הזה סתמי או לא.

ועוד משהו שאני רוצה להגיד אחרי שעברנו (אני וחבר שלי) כ-15 חנויות אודיו לרכב החלטתי לתת קפיצה לחנות של רוני סתם כי ההינו בסביבה, איך שהגענו קיבלנו יחס חברי כמו שרוני יודע לתת והסברים מקצועיים (רוני קבל ח"ח ממני ועוד אחד מחבר שלי תותח אתה!) אחרי כמה דקות של שיחה רוני הציעה לנו את הAA ARSENAL , כמובן שאחרי כל כך הרבה סיבובים באותו יום לא פלסנו שום דבר והכנסו את הסאב לאוטו, ומה אני יגיד לך בבאס הראשון גם אני וגם חבר שלי התאהבנו הסאב פשוט מדהים בעל נוחכות יורד נמוך מאוד ועושה את זה בצורה מושלמת, עוד יתרון הסאב יושב בתיבה קטנטנה (שזה דרך אגב היה אחד הקריטריונים לקניית סאב שהוא יגיע בתיבה קטנה ככול שניתן).

כמוני כמוך לא הכרתי את החברה בכלל ורק באותו היום למדתי להגות את המשפט ascendant audio.

כל מה שיש לי לומר זה שאסור לפסול דברים חדשים שתמיד טוב לגוון קצת. לא תמיד צריך להיות שחור ולבן אפשר גם אפור:-).

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

זה טבע הדברים של מוצרים חדשים שאנשים יתיחסו אליהם בחשדנות.. וזה בסדר , אבל צריך לבחון את המוצרים בצורה מתאימה (לקרוא עליהם ולשמוע אותם) לפני שמגיבים עליהם . אני עד לא מזמן לא ידעתי בכלל מה זה הייבריד אודיו .. :wink:

לגבי הארסנל , הוא בהחלט סאב טוב . יש לי אותו כרגע ואני בהחלט מרוצה ממנו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר הסאב שאצלך גרם לי ולחבר שלי להזמין 2

דרך אגב תתחדש על המערכת:-):-)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

איך בדיוק הצלחתי לגרום לך ללכת על הארסנל ?

העיקר אבל שאתה מבסוט ממנו ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הסאב שיושב אצלך ברכב ישב גם אצל חבר שלי ברכב (ההינו אם הרכב שלו באותו יום)

פורסם

הבנתי ..

חשבתי שאתה אומר ששמע אותו אצלי .. מה שלא זכור לי ..

:wink:

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מידן, בפורום שציינתי יש גם תת פורומים של חברות שלא מוכרות את מוצריהן תחת קורת הגג של חנות הפורום, ונחש מה? גם AA וגם FI לא נמכרות תחת הפורום הזה

P2 ? תעשה לי טובה ! הסאב הזה חזק כמו 5 סאבים שציינת, וזה רק נתון מוצהר כי הוא יכול לספוג יותר

אני באמת רוצה לראות סאב יותר חזק ויותר איכותי ממנו במחיר הזה

אני לא בא להגיד ש FI ו- AA המציאו את הגלגל מחדש, אבל אני כן אומר שזו קידמה פה בארץ, וזו יכולה להיות אחלה העלאה ברמה.

לילה טוב, ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

על מה כל המהומה הזאת יש מוצר חדש בא מישהו נותן פה חוות דעת לא משנה אם היא חיובית או לא במקרה הזה היא חיובית אז למה לקטול ככה סתם בלי לשמוע ברגע שעוד כמה אנשים ישמעו את הסאב הזה אז ורק אז הם יוכלו לתת חוות דעת על הסאב הזה

ישראל תהנה יגידו מה שיגידו העיקר שאתה מרוצה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם הנושא הזה כבר הפך לכ"כ להוט , שזה כבר יוצר וויכוחים מטופשים

תרשו לי להסביר כמה דברים.

ג'וניור, מידן מאז ומתמיד היה שלילי על דברים.

אתם באמת מתייחסים למה שהוא אומר?

אפשר להכנס לקטנות.

אבל אם נכנס לגדולות

Resonant Engineering אנחנו מכירים? בטח מכירים, יותר תחת השם RE AUDIO.

אני אתן לכם רקע זריז על החברה.

המייסד של RE הוא סקוט אטוול, בנאדם שמייצר ומעצב סאבים ל40 אחוז מהחברות שאנחנו מכירים.

קרוב ל 30 שנה בתחום, והוא היה הבנאדם שהקים את RE AUDIO , היה שותף לבסיס העיצובים של ADIRE AUDIO.

יחד עם דן וויגינס מ אדייר אודיו, הם תכננו את טכנולוגית ה XBL^2 , שמי שלא יודע עליה, שיקרא.

בכל מקרה, ברגע שנכנסו עם סקוט שותפים, הם החליטו להתחיל למסחר את RE ולהפוך אותה ל DEALER BASED , מה שלא מצא חן בעיני סקוט, אז הוא יצא מהחברה, הותיר את RE , ומאז המכירות שלה נפלו ב 60 אחוז.

מידן, שאלת מי אלה ASCENDANT AUDIO ?

WELL , זו הייתה חברה מתחרה של ADIRE AUDIO , בעיקר בתחום הביתי, עם סאבים הם נתונים שקשה להאמין להם עד ששומעים אותם, מה גם, הסאבים האלו מתאימים גם לרכב, ולא רק לבית.

הבעלים של AA היה CHAD , שעד לא מזמן העביר את הבעלות לסקוט, ואת כל הפטנטים והעיצובים שהיו ברשותו.

AA ואדייר אודיו [גם AA :)] היו מעיין שותפות מתחרות על עולם האודיו הביתי, וגם פלשו לתחום האודיו ברכב, עד שהשירות לקוחות הגרוע של שני החברות הפיל אותם.

בנוגע ל FI \ AA.

הבעלים שלהם כרגע, הוא כמו שציינתי, סקוט אטוול, שממשיך את מסכת השדרוגים שלו, עובד על עיצובים חדשים, ורמות חדשות של איכות בסאבים, בין אם זה SPL \ SQ \ SQL.

אם מישהו באמת ירצה, אני ארחיב אפילו עוד יותר בפרטי על החברות.

יום טוב, ואל תהיו קטנוניים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בכיף, אבל זה היה רק אחוז בודד ממה שיש לדעת על החברה הזו.

זה בסיס, מפה, אפשר רק להרחיב.

מידן, מחכה לתגובתך השחורה:).

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לך איזה שהוא קישור לכתבה או יכולת לסרוק לי את זה ?

Dr. Bass, יאללה, פנק אותה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...