Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו מעשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך!

אנא קרא בבקשה את הנחיות הנהלת הפורום, לגבי פתיחת הודעות חדשות. זה יסייע לך וגם לנו בהמשך.

לשאלתך-תצטרך לומר לנו באיזה צבע העשן (שחור,לבן,כחלכל), מתי מופיע (מנוע קר/חם).

alfa 156 2.5.

פורסם

ברזילאי, האם לדעתך 130 אלף ק"מ זה תכולת החיים של המנועים האלו ?

זה לא כ"כ מסתדר לי, כי מסתובבות לנסרים כאלו עם 250 ו 300 אלף ק"מ ומנוע מקורי.

לדעתי, העשן הוא מגומיות שסתומים, בעייה נפוצה מאוד בדגם הזה.

פורסם

אני מציע : להחזיק טורים גבוהים (3500 סל"ד) למשך כ- 2 דקות ולראות את העישון , אם העישון ממשיך אזי "טבעות שחוקות" אם העישון מופיע בתחילה ונפסק אז זו בעיית גומיות שסתומים או מובילי-שסתומים שחוקים. ניתן להוציא גם את מדיד השמן ולראות אם יש לחץ עוקה (יציאת עשן מצינורית המדיד)

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הסיכוי שהרכב הזה באמת עבר 129,000 זה כמו שסבתא שלי תקבל כנפיים ותעוף בחסות רד בול-אי אפשר לאמת את הקילומטרא'ז במיוחד בהנחה שאין לך היסטוריית טיפולים מסודרת.

לך פותח השרשור- זו טעות חמורה לקנות רכב ללא בדיקה לא חשוב אם ישן או חדש כי חלילה החלפת מנוע עלולה לעלות חצי מערך הרכב הזה.

הנזק תלוי בצבע העשן : שחור=דלק (בעיה בקרבורטור).

לבן= לכיוון גומיות שסתומים.

כחלחל- טבעות בוכנה שחוקות -לכיוון החלפת מנוע.

רצוי לפנות למוסך לאבחון מקצועי לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אאכן אני מצטרף,לדעת חברי ברזילי ובוקי, ולגעתי העשן נובע מגומיות שסתומים יבשות,(אופייני מאד ברכב זה) וזאת במקרה של עשן לבן עם ההתנעה והעלאת סלד.

ובעיית קרבורטור במקרה של עשן שחור.

מספר הקילומטרים נמוך יחסית ברכב זה, והוא כנראה נסע נסיעות קצרות בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שחברי צביקה כתב , נסיעה בתוך העיר משך שנים גם מהווה בעייה של היווצרות בוצה ותפיסת טבעות ועוד כל מיני חולירע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...