Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בעל רכב רובר 216 שנת 1997

הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע לפני כשבועיים שגם כלל החלפת מצבר.

לאחר מספר ימים הרכב עשה בעיה של טורים גבוהים בפארקינג (2500) ובדרך למוסך הרכב כבה לחלוטין - לאחר בדיקה הוחלף האלטרנטור לאלטרנטור משופץ (כי לא היתה טעינה למצבר) ובנוסף התגלה כי לא חובר החשמל לרכיב ששולט על הטורים.

כל זה טוב ולא ממש יפה ולאחר מכן נדמה היה שהרכב נוסע כראוי.

אתמול הרכב עשה שוב בעיות וכבה תו"כ נסיעה , לאחר בדיקה אצל חשמלאי מסר כי הכיוונים בחיבור לטורים הם אלו שעושים את הבעיה ודרך המכשיר הוא עשה ויסות - בנוסף אמר לי שאסע עם הרכב כיום יומיים לראות אם הוסט מתרגל לרכב והרכב לא כבה - ואם לא אז צריך לכוון אותו ידנית

שאלתי היא באם אתם מבינים בנושא זה - האם אפשרי כלל שהרכב ילמד את בוריו - דהיינו יכוון את עצמו לאופטימלי ?

וכמה עלול לעלות כיוון של המחבר הנ"ל ?

אם למישהו היה בעיה דומה "אשמח" לשמוע - (חיפשתי פוסטים אחרים בנושא ללא הצלחה)

פורסם

הבעיה הנפוצה ברכב זה הינו ה-MAP והוא ממוקם במחשב מנוע, בדוק את צינור הואקום אם מגיע ואקום לקצה הצינור המתחבר למחשב , בדוק שלמות ,דליפות , תקן. במידה והצינור תקין ומגיע ואקום למחשב , יש לבדוק אטימות ה-MAP בעזרת משאבת ואקום/מנומטר (את תיפקודו של ה-MAP )

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

האם בבדיקה שמחברים לחשמל הרכב (מכשיר דיאגנוסטיקה) אמורים לראות את הלחץ של ואקום ה MAP ?

פורסם

לא זכור לי אם ניתן לראות את הלחץ, בכל אופן, ניתן לראות את תרגום הלחץ למתח, ומי שמכיר את הנתונים, זה מספיק טוב בכדי לוודא סטייה עקב תקלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לחבר שלום

ברכבך יש נטייה למעבר המים בסעפת היניקה להתפורר ,ובנוסף לשטח הסעפת ושטח המגע בראש המנוע להתעוות ,יש לבדוק "משיכות אויר "

יגאל

• תוכן חדש...