Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד אז - אזי השגתי את מטרתי!

נעלבתי עד עמקי נשמתי מהעובדה שמישהו שנוהג על GTI 1.9 טוען שמיצה אותה(בדיון על הפשיטה - אני חושב שזה נושא דיון בפני עצמו, לכן זה כאן)....

אז אחד משתיים: או שהרכב לא 1.9 מקורי (למרות שגם 1.6 קשה למצות ב 6 חודשים) או שהבן אדם לא ממש נהג בדם (אין כוונה להעליב - ממש לא)....

מצטער אבל, עוד לא נבנה רכב 2 על 4 הנעה קידמית יותר טוב מ GTI 1.9 גם אם היא לא משופרת. אפילו ה 206 RC החדשה על כל 180 סוסיה, לא הצליחה לרגש את רוב כתבי הרכב כמו ה GTI 1.9 (עיינו כתבה בטופ גיר, כתבה מועתקת באוטו וכו')...

גם הרנו עם 170+ סוסיה לא יכולה ל GTI 1.9 אפילו לא משופרת בכביש עקלקל במיוחד.

נכון ישנם תחליפים טובים כמו הרנו לעיל וה 306 עם ההיגוי המעולה (S16/GTI כמובן) ואפילו ה 106S16 או ה VTS המעולות נותנות חוויה דומה... אבל יותר טוב משמעותית עוד לא נמכר פה.... ואם מדובר ב GTI 1.9 משופרת כהלכה (נאמר עם 150 סוסים ומעלה) אז אני בכלל לא רואה תחרות אלא אם מדובר ברכבים לא סטנדרטיים נניח 306 עם 200 סוסים, מתלים תואמים לכח וכו'.

לסיכום 205GTI 1.9 עדיין שולטת - לצערי!

אני יהיה הראשון שיחליף את הרכב שלי אם יהיה משהו יותר טוב... (ואני חייב לציין שה VTS של רוני בהחלט גורמת לי לבטים קשים בייחוד אחרי שהיום אני צובר הרבה שעות גם על 106 S16)

זהו, פעם ראשונה שאני כותב פה - נראה כמה זה יחזיק (-:

אלון

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה הפעם הראשונה שאתה כותב אני מציע שגם תקרא את ההודעה ההיא כמו שצריך.

הוא לא מיצה אותה מבחינת - נהגתי וזהו אני הגעתי לגבול היכולת של האוטו אלה הספיקה לו החוויה ... ועכשיו הוא מחפש משהו אחר.

כן

אין מה לעשות

החיים קשים

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני יכול להבין אותך וכך גם רוב כתבי הרכב בעולם

ומביני העניין בתחום , אבל אתה לא יכול לשלוט ולבקר הרגשה של אדם.

הוא לא אמר שהוא מיצה אותה כלומר הוציא ממנה 100 אחוז ממה שהיא יכולה

לתת כי הוא לא , והוא רחוק שנות אור מזה .

וגם נהג טוב סביר מאד להניח לא יצליח להוציא מהאוטו הזה את מה שהוא יכול

לתת .

כל אחד והאהבה שלו ואם בן אדם אוהב את ה 306 שיעשה כראות עיניו

אחרי הכל "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח " - חוץ מאנשים שקונים קוריאניות....

:wink:

פורסם

שכתבתי! כתבתי או שהוא לא נהג בדם! והכוונה ששום נהג בדם (כמו שאני מבין את זה וזה סובייקטיבי) לא היה מוותר על רכב 2 על 4 הכי טוב שיש כיום בארץ עבור משהו אחר פחות מרגש. גם אני נוסע לפעמים בקסארה של אישתי 1.8 16V ידנית... זה עונה לי על צרכים אחרים. קראתי את כל ההבהרות שלו ועדיין נעלבתי! למי שיש רכב כזה והוא חובב נהיגה אמיתי - לא יכול להיות שירצה משהו פחות מספק מבחינת נהיגה. אם יש אילוצים אחרים (רכב משפחתי וכו') אז אני מבין אבל זה לא מה שהוא כתב וזו גם לא הסיבה שבגינה קונים את הרכב מלכתחילה. מכאן אני מסיק שאו שהוא לא מבין מה יש לו ביד או שמה שיש לו ביד פשוט לא טוב כי הרכב הספציפי הזה בעייתי/מתפרק/לא כמו שהוא נשמע וכו'.

ולפני שתתנפל - כן אני מכיר את הרכב עוד מבעליו הקודמים.

אלון

פורסם

קשה לצאת בקביעה כזו :

מצטער אבל, עוד לא נבנה רכב 2 על 4 הנעה קידמית יותר טוב מ GTI 1.9 גם אם היא לא משופרת

זה קטע של העדפות אישיות לטעמי.

יש שיאהבו את המינימליזם של ה205, יש שיעדיפו את ה306GTI או את הקליאו172...

היום לא עושים יותר רכבים כמו ה205 ולכן אין סיכוי שנקבל משהו שממש מתקרב אליה מבחינת החבילה הכללית.

:-)

פורסם
שכתבתי! כתבתי או שהוא לא נהג בדם! והכוונה ששום נהג בדם (כמו שאני מבין את זה וזה סובייקטיבי) לא היה מוותר על רכב 2 על 4 הכי טוב שיש כיום בארץ עבור משהו אחר פחות מרגש. גם אני נוסע לפעמים בקסארה של אישתי 1.8 16V ידנית... זה עונה לי על צרכים אחרים. קראתי את כל ההבהרות שלו ועדיין נעלבתי! למי שיש רכב כזה והוא חובב נהיגה אמיתי - לא יכול להיות שירצה משהו פחות מספק מבחינת נהיגה. אם יש אילוצים אחרים (רכב משפחתי וכו') אז אני מבין אבל זה לא מה שהוא כתב וזו גם לא הסיבה שבגינה קונים את הרכב מלכתחילה. מכאן אני מסיק שאו שהוא לא מבין מה יש לו ביד או שמה שיש לו ביד פשוט לא טוב כי הרכב הספציפי הזה בעייתי/מתפרק/לא כמו שהוא נשמע וכו'.

ולפני שתתנפל - כן אני מכיר את הרכב עוד מבעליו הקודמים.

אלון

אגב אני לא בדיוק בטוח שזהו הרכב 2 על 4 הטוב ביותר מאז ומעולם..

אני חושב שלפני ממוקמת ה GTI 6...

306 כמובן

פורסם

איזה שירשור מגעיל.

לא אוהב נהיגה תעשה טובה מה זה השטויות שיוצאת מהפה שלך.

אם הוא רוצה למכור שימכור אתה לא יכול לצעוק עליו בגלל זה, אולי לשנות את דעתו אבל לא ככה.

*** תנסה לנהל דיון נורמלי. להבא הודעות כאלה ימחקו לחלוטין. ***

(לאחר עריכה)

סליחה אבל מה שעושים פה נגד אורן ממש מגעיל אותי כל השירשור הזה צריך להמחק

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
כתבתי או שהוא לא נהג בדם

יכול ליהיות שהוא לא,בכל אופן,אני לא מבין ממה נעלבת.

אף אחד לא אמר,שה205 GTI היא רכב פחות טוב מה306.

מה שכן,היא לא מתאימה לכל אחד מבחינת הדרישות שלו מרכב.

אחד רוצה חווית נהיגה אבסולוטית וכל השאר,כגון,אמינות,נוחות,שימושיות,לא ממש חשובים לו.

השני מוכן להתפשר על ביצועים נחותים במעט כדי להנות מהיתרונות של רכב פחות קיצוני.

Rikshanoam-R

פורסם

ולא כזו במצב של בת 10 או 12 ועם שלדה במצב חדש עולה גם על ה GTI 6. אבל:

1. אין כמעט 205 1.9 במצב חדש (חוץ מהרכב שלי אולי (-: )

2. אני מודה שהתחרות קשה.

3. אפילו ה 106GTI או ה VTS נותנות תחרות ראוייה מאוד ל 205 1.9 כמו שכבר אמרתי, אבל מאכזב שעד היום פז'ו/סיטרואן לא השכילו לצאת עם משהו טוב משמעותית.

אני מחכה ליום שפז'ו יחליטו לעשות קאמ-בק (בסגנון החיפושית) עם ה - 205GTI בגירסה מעודכנת בעלת איזה 200 סוסים ורצוי גם 4 על 4. לא הייתי מתנגד גם לגרסת כביש של ה 206 WRC - הייתי עובד סביב היממה בכל עבודה עבור אחת כזו...

מי לא?

אלון

פורסם

דיון חסר משמעות.. דיי מאוס כבר לשמוע על 205.. 106.. כל היום וכל הלילה..

רכב טוב נק'.

דיי כבר להעלות דיונים אשר יהללו וישבחו את הרכבים הנ"ל.. מיותר לחלוטין מה זה נותן ?.

פורסם

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים... שלא יזיי...נו לי את השכל בכל מיני " הוא מעדיף" ו "על טעם וריח" וכו' - הוא ידע מה הוא קונה לפני חצי שנה. אם הוא מחליף עכשיו אז:

1. הרכב לא ענה על הציפיות כי הוא לא מספיק טוב - וזה מעליב.

2. הרכב לא ענה על הציפיות כי הוא(הנהג) לא יודע מה הוא רוצה מעצמו.

3. הרכב לא ענה על הציפיות כי הוא(הרכב הספיציפי שלו) בעייתי ולא מתנהג כמו GTI 1.9 אמיתי.

חוץ מזה למיטב זכרוני הרכב הספציפי הזה הוא במקור 1.6 ויכול להיות שפה נעוצה הסיבה לאי שביעות הרצון. (שלדה שונה מכלולים שונים וכו' - מנוע זה לא הכל).

מישהו מצפה שאני אאמין שפתאום אדם קם בבוקר ומחליט שהרכב שכל כך רצה לפני 6 חודשים והוא כל כך התלהב ממנו פתאום לא מספק אותו (אולי - מה אני יודע) , אני חושב שהוא התאכזב מהרכב עצמו וממצבו והוא לא יגיד את זה עכשיו שהוא מוכר אותו ולכן השינוי בגישה. וסליחה מראש אם זה לא נכון - אבל, זאת דעתי!

אלון

פורסם

תגיד.מה אתה רוצה??

הבן אדם רוצה למכור,בא לו על רכב אחר...עזוב אותו בשקט.

לא טוב לך שהמכוניות האילו מגיעות לידיים שלא מעריכים אותם,תקנה את כולם.

שכולם יגיעו אלייך מפני שאתה היחיד שמעריך את הסופרקארס האילו.

אני לא רואה מטרה בהמשך הדיון הזה.

Rikshanoam-R

פורסם
1. אין כמעט 205 1.9 במצב חדש (חוץ מהרכב שלי אולי (-: )

אבל למה הניק שלך הוא 205CTI?

בגלל שבבעלותי CTI 1.9 מקורית היחידה בארץ החוקית (עד כמה שידוע לי).

אלון

לא התערבתי עד עכשיו אבל ***

אתה מדבר כאילו יש לך 205 GTI 1.9 מקורית

כשלמעשה בסה"כ יש לך CTI 1.9 !

בחייאת ראבק, אתה יודע איזה הבדלים בהתנהגות יש בין שתי

המכוניות האלו?

נהגתי על 205 GTI 1.9 מקורית ואני באמת חושב שזה אחלה של אוטו,

אפילו נותן פייט ויותר מזה לאוטו שלי, אבל מצד שני , CTI 1.9 לא !

אני צריך להזכיר כמה שינויים יש לשילדה הזו מול השילדה של הGTI כדי שתתאפשר מכונית קבריולט?

ותכלס, בתור מישהו שקצת מכיר את אורן, אורן אהב יותר את ה306, זאת העדפה

אישית שלו. עובדה, יש אנשים שמעדיפים 306 GTI-6 על פני אימפרזה טורבו נגיד,

אז מה? לא מתווכחים על טעם וריח. כל אחד בוחר לו את האוטו שלו, לפי מה

שהוא מחפש באוטו, וזהו.

Race Smart

• תוכן חדש...