Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שישנו הסבר פשוט למגבלת המהירות העלובה של הרכב:

מנוע חשמלי נהנה ממומנט פיתול גבוה גם בסל"ד נמוך, למנוע יש גם הספק גבוה - אבל כמו לכל מנוע יש לו סל"ד מוגבל.

אופי פעולת המנוע החשמלי מייתר את הצורך בשימוש בתיבת הילוכים.

אם המנוע מחובר ישירות לגלגל, אז התאוצה תהיה טובה עד לרגע שהמנוע יגיע לקצה טווח הסל"ד שלו.

זו לדעתי הסיבה שלרכב יש מגבלת מהירות כזו. העניין הוא, שאם הרכב ייסע בעלייה קשה, גם אז מגבלת המהירות שלו תהיה 160 קמ"ש.

פורסם

הטסלה רודסטר מאיצה למאה בזמן מעט יותר איטי (3.9 שניות), בעלת מהירות סופית מוגבלת אלקטרונית של 201 קמ"ש, ועולה $98,000.

רכב הוא אמנם יותר מאשר 0-100 ומהירות סופית, אך אני חייב לתהות כיצד יוצדק המחיר הגבוה פי 6 של ה-Fetish.

פורסם

מסכים עם עומר, הטסלה גם נראית (לטעמי) טוב יותר.

קיית גם גרסא האירופאית של הטסלה (בגרסא מוגבלת) הנמכרת ב130 אלף יורו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מדוייק.

לטסלה כיום יש תיבה עם 2 הילוכים, בעתיד (אחרי ייצור של כ100 רכבים עם תיבה זו), צפויה להכנס לייצור תיבה חדשה עם הילוך אחד בלבד.

לפי מה שטוענים בטסלה, התיבה עם ההילוך הבודד תהיה עדיפה על זו עם 2 ההילוכים, תאיץ מהר יותר ותגיע למהירות סופית גבוהה יותר.

בסה"כ, לטעמי, גם הנתונים הנוכחיים של הטסלה ממש לא מאכזבים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ב-160 קמ"ש אני נוסע כל יום. ברצינות אין צורך לחשוב שזה משהו רע.

בתור רכב למסלול הוא אכן איטי מדי אבל בתור רכב יומיומי הוא יקר מדי (ואולי לכן הוא יהיה מציאה).

נראה לי נחמד אבל נחכה עוד כמה שנים שבהם המכוניות החשמליות יגיעו ל-100 ב-2.8 שניות ויגיעו למהירות סופית של יותר מ-300 קמ"ש.

שיהיה לילה טוב.

• תוכן חדש...