Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת תם - האוטו במוסך (מורשה) ודחוף לנו לדעת אם זה אמור להיות טיפול שלוקח הרבה זמן? האוטו צריך לעבור למוסך הסדר בשביל טיפול אחר, ועד שלא יגיע לשם, לא נקבל רכב חליפי...

פורסם

תודה רבה!

אני שואלת את השאלה בשביל חברה שמסרבת להתמקח על מחיר הטיפול, אבל האוטו במוסך מורשה בירושלים,

ובעל המוסך רוצה 1600 ש"ח.

נראה לי מחיר מוגזם, במיוחד לאור מחירים שראיתי כאן להחלפת הרצועה ברכבים אחרים.

המחיר נראה לך סביר?

פורסם

1600 שח רק בשביל רצועת תיזמון ? אין סיכוי.

רוב הסיכויים שהוא נתן לכם הצעת מחיר שכולל גם משאבת מים, מותחנים ונוזל קירור מקורי.

בדוק היטב את הצעת המחיר שניתנה לך.

איציק

שאלת תם - האוטו במוסך (מורשה) ודחוף לנו לדעת אם זה אמור להיות טיפול שלוקח הרבה זמן? האוטו צריך לעבור למוסך הסדר בשביל טיפול אחר, ועד שלא יגיע לשם, לא נקבל רכב חליפי...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טיפול תקופי מחירו לא יורד מ-500 ש"ח במוסך מורשה, עקב איכות השמנים והחלקים.

עוד לא שמעתי על טיפול בבלמים שמחירו ירד מ-400 או 500 ש"ח. אני שילמתי על קאיה קלארוס כמעט 700 ש"ח על העניין, רק לאחרונה.

כך שבסה"כ הטיפול הוא לא יקר באופן קיצוני.

אני מניח שאם הייתם עושים סקר מוסכים בין מוסכי הרשת של לובינסקי, אולי הייתם מקבלים מחיר טוב יותר, אבל לא באופן קיצוני.

• תוכן חדש...