Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי שלשום סיוויק 2001. ברכב היתה מותקנת מערכת אודיו יקרה שלא הייתי מוכן לשלם עליה תוספת למוכר ולכן סיכמנו שיוריד את המערכת אחרי מכירת הרכב. הוא הוריד את המגבר, רמקולים קדמיים, טוויטרים ואת הרדיודיסק עצמו. הרמקולים האחוריים נשארו וקיבלתי לידי רמקולים קדמיים ורדיודיסק אחר שהיו מותקנים ברכב קודם.

אחרי ההורדה של המערכת הכל היה תקין.

למחרת (אתמול) שמתי לב שהאזעקה מרימה את החלונות אבל לא סוגרת את הדלתות, הנעילה המרכזית לא עובדת גם כשאני מסובב את המפתח מבחוץ. הנעילה המרכזית עובדת רק כאשר הרכב מותנע ואני מרים או מוריד את כפתור דלת הנהג מבפנים.

בנוסף, אתמול רציתי להתקין את הרדיודיסק ושמתי לב שאין מתח מה"פלוס הקבוע" (החוט הצהוב) אלא רק מהאדום כשהמפתח בסוויץ' (שזה תקין).

בדקתי כמה פיוזים שנראו לי רלוונטיים וכולם היו תקינים.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? איזה פיוזים עלי לבדוק ? איפה עלי לבדוק שאין חיבורים רופפים של החוטים ?

תודה.

פורסם

צריך לבדוק את הפיוז הספציפי של הנעילה המרכזית - כנראה שיש אחד כזה מיוחד.

אם לא איתרת,גש לחשמלאי זו בדיקה קצרה ועלות התיקון זניחה יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...